fasolencja 06.09.05, 15:54 Witam Mam pytanie -co trzeba zrobić zeby w poczcie uruchomić funkcje: wiadomości wysłane, czyli co zrobić żeby wysłane maile zapisywały sie?? Proszę o pomoc. pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eressea Re: wysłane wiadomości 06.09.05, 19:56 fasolencja napisała: > Witam > Mam pytanie -co trzeba zrobić zeby w poczcie uruchomić funkcje: wiadomości > wysłane, czyli co zrobić żeby wysłane maile zapisywały sie?? Proszę o pomoc. > pozdrawiam > Kasia Jaką pocztę masz na myśli? W skrzynce na gazeta.pl wiadomości zapisywane są domyślnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolencja Re: wysłane wiadomości 07.09.05, 12:11 Mam na myśli skrzynke wp.pl - wirtualan polska i hotmail.com. Odpowiedz Link Zgłoś
blekot Re: wysłane wiadomości 07.09.05, 15:26 WP: Opcje > Główne Ustawienia > Wysyłanie listów trzeba zaptaszyć odpowiednią opcję tyla Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: wysłane wiadomości 07.09.05, 12:15 przy wysyłaniu jest chyba opcja 'zapisz w folderze wysłane'? A jak nie to poszukaj w opcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolencja Re: wysłane wiadomości 08.09.05, 11:29 Thanks gays -albo guys-nigdy nie wiem jak to sie pisze;) Odpowiedz Link Zgłoś