Dodaj do ulubionych

Mechaniczna pomarańcza

19.09.05, 12:51
wyjatkowo glupi i zakupiony artykul. nic nie wnosi. przykro mi, albo nie, nie przykro mi.
tak na prawde idea zawiodla mnie, potencjalnego klienta - jednego z wielu.
po pierwsze, gdybym sie nie interesowal rebrangingiem tejze marki, to bym pomyslal ze zamkneli salon idei i otworzyli orange. po drugie - nie ma rewolucji w cenach? nie mam potrzeby wybierac wlasnie orange. mam jeszcze plusa i ere. malo tego - strona internetowa nowego operatora tez zbyt duzo mi nie mowie. jestem statystycznym uzytkownikiem internetu i przez pietnascie minut nie znalazlem czytelnego cennika, czytelnego tj. takiego ktory by byl jasny. gratuluje wziecia pieniedzy od centertelu i 'genialnego' artykulu.
Obserwuj wątek
    • Gość: abonent Gdzie moja IDEA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:39
      Rzeciwiście wyjątkowo głupi ten artykuł. Może dacie jakiś konkretny materiał,
      który podsumował by wejście, chociaż bardziej właściwe słowo to przeobrażenie
      (kochanej) Idei w (banalny i prostacki) Orange.
      Mile widziana byłaby sonda typu, który wizerunek i marka bardziej odpowiada
      klientom.

Sama oferta Orange rozczarowuje, drogie telefony, ukryte podyżki (aktywacja z
      25 na 50zł, możliwość darmowego dzwonienia na trzy numery z 25 na 30zł, itd.)

Brak konkretnych promocji, jakimi w Idei były np.Ekstra pieniądze czy Lato bez
      opłat.

I te gejowskie reklamy, gdzie dwóch gości jedzie na jednej deskorolce, a pod
      spodem jakies bzdury typu "postaw na przyjaźń", "ludzie są sobie bliżsi".
      Wolę naszą Otylię jak daje delfinem po basenie...
      IDEA zdradzona, uśmiercona i wrzucona w niebyt.
      • kalinowski11 Re: Gdzie moja IDEA? 20.09.05, 14:58
        A najlepsze jest to , że na bezpłatne numery nie możesz dzwonić bezpłatnie
        w święta . Rozumiem gdyby umożliwiali takie dzwonienie bez opłat , ale każą
        sobie co miesiąc za to płacić ... Pozdrawiam .
      • Gość: gosia Re: Gdzie moja IDEA? IP: 212.160.172.* 21.09.05, 09:44
        Zgadzam sie zta opinia
    • Gość: hjk Re: Mechaniczna pomarańcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 00:48
      No a teraz już wiemy, że niezła ch*jnia z tego wyszła.
      • tyminski.przemek Re: Mechaniczna pomarańcza 21.09.05, 12:47
        przed wejsciem orange do polski kilkanascie razy (jak sadze i wiecej) pytano polakow o to jak widza marke idea, chodzilo o znajomosc spontaniczna, ale tez o to co o niej sadzi. wsrod klientow, prawie kazdy mial osobisty stosunek do marki, a poza nimi, wiekszosc miala pozytywny stosunek do marki, albo obojetny, czyli przekladajac to na polityke byli to wyborcy niezdecydowani. i wlasnie dlatego, ze idea byla jedna z najlepiej rozpoznawalnym marek w polsce postanowiono ja usmiercic. z reszta niedlugo usmierca pewnie jeszcze dwie.
    • Gość: daniel Re: Mechaniczna pomarańcza IP: *.lan.LKSnet / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:23
      boze ludzie... przeciez ten artykul to wysmiewanie sie z orange..
      naprawde macie tak niski IQ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka