matt23 10.09.02, 23:02 Ktory z serwisow darmowych kont pocztowych polecacie? Czy korzystaliscie z serwisow, ktore wam bardzo nieodpowiadaly z jakiegos powodu? Ja korzystam z: skrzynka.pl i hotmail.com a gazeta.pl to dodatkowy dla nieznajomych etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rv Re: Serwisy email'owe... IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 11.09.02, 03:03 Ja wybralem wp.pl. Po prostu ma krotka nazwe i jest wygodny w obsludze. Odpowiedz Link Zgłoś
matt23 Re: Serwisy email'owe... 11.09.02, 18:26 Rowniez kiedys uzywalem WP ale mala pojemnosc byla dokuczliwa. Jesli chodzi o krotka lub ladna nazwe konta to polecal: www.email.com www.mail.com W tym ostatnim mozna wybrac nazwe z dosc duzej listy np: *@doctor.com *@europe.com Odpowiedz Link Zgłoś
jacek19 Re: Serwisy email'owe... 11.09.02, 13:25 Ja korzystam z kilkunastu darmowych kont e-mail polskich i zagranicznych. Z polskich polecam Ci www.gower.pl (brak doczepianych reklam), stare ale dobre kki www.kki.net.pl a z zagranicznych www.web.de :)) Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
matt23 Re: Serwisy email'owe... 11.09.02, 18:31 Kiedys tez korzystalem z wielu email'i. Potem zalozylem dwa (skrzynka.pl i hotmail.com) a na innych kontach ustawilem forward'y. Nie chcialo mi sie ich wszystkich sprawdzac. Niestety na hotmail przychodzi duzo spam'u natomiast skrzynka.pl jest "czysta" i ma duza pojemnosc (100MB). Odpowiedz Link Zgłoś