Dodaj do ulubionych

iPlus czy Business Everywhere - co lepsze ?

24.09.05, 00:17
w telekompromitacji siada mi wieczorami neostrada i chcę wykupić sobie do
laptopa któryś z pakietów umożliwiających mobilny kontakt z netem .co lepsze
iPlus czy Business Everywhere w Orange ?
link do oferty orange :
www.orange.pl/portal/map/map/corpo_services?target=SC_CONNECT&serviceId=302221
link do oferty Iplus : www.iplus.pl/cennik.html
Obserwuj wątek
    • Gość: SEB Re: iPlus czy Business Everywhere - co lepsze ? IP: *.orange.pl 01.10.05, 14:17
      Orange ma dużo lepszy i większy zasięg EDGE
      • Gość: kraiczek Czy muszę mieć telefon z edge, czy wystarzczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 12:28
        ten modem z antenką? Jakie są naprawdę prędkości i czy działa emule?
        • Gość: Marek Re: Czy muszę mieć telefon z edge, czy wystarzczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:33
          Jest jeszcze Era - tam mam właśnie wykupiony internet i moje oceny są mieszane -
          w warszawie i okolicach działa w miarę zadawalająco.
          Natomiast w tzw. terenie jest tragicznie : w poznaniu skandal, w zakopanym
          tragedia, na mazurach jeszcze gorzej.
          Sprawdzam zawsze zasięg na telefonie i niewiele to ma wspólnego z transferem -
          od czego to zależy nikt nie wie.
          Nie używam komputera do jakiś szczególnych zastosowań i w necie przeglądam
          tylko strony bez zasysania plików powyżej 5 MB i czasami nie wytrzymuje.
          Regulaminy w trzech sieciach są napisane tak jak oferta przykładowej firmy :
          U nas możesz zarobić do 100 000 PLN lecz realnie na początek 850 PLN.
          Obiecanki cacanki i wielkie neony a w praktyce wiedzą że ten kraj to wiocha i
          nic nie muszą dawać w zamian.
          Na infolinie nie dzwoń bo tylko się zdenerwujesz - ci durnie czytają z kartki
          idiotyczne odpowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka