Gość: nikoś IP: 193.0.117.* 16.09.02, 10:52 czy ktoś się orientuje jaka jest aktualnie najlepsza oferta Free WWW, idzie mi o maksymalny rozmiar. Kiedyś podobno xoom.com dawał przestrzeń NIEOGRANICZONĄ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek19 Re: maksymalny WWW 18.09.02, 16:57 hosk.sk tez kiedys mial nieograniczenie. problem lezy w tym ze czasami na takich serwerach jest nalozone ograniczenie np jeden plik moze miec 250 kb:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: www.crosswinds.net (nt) IP: 80.48.144.* 22.09.02, 22:12 Jak chcesz mieć dużo miejsca to sobie wykup miejsce na jakimś serwerku bo na tych darmowych jest żałosny transfer albo są malutkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bossii Re: maksymalny WWW IP: *.dobron.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 22:31 Gość portalu: nikoś napisał(a): > > czy ktoś się orientuje jaka jest aktualnie najlepsza oferta Free WWW, idzie > mi o maksymalny rozmiar. > Kiedyś podobno xoom.com dawał przestrzeń NIEOGRANICZONĄ? Na kącie www Interii jest 20 MB wolnej przestrzenia do zagospodarowania. Wydaje mi się, że praktycznie każdy portal oferuje ok. 20 MB. Odpowiedz Link Zgłoś