mag-ia1 04.10.05, 17:38 otwieram strony i zaczynają same się przesuwać ,pojawiają się litery jakby ktoś pisał na gg ,i takie dziwne pukanie z drugiej strony ekranu, duchY? trochę to przeszkadza,szczegolnie te uciekające watki i strony pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: nie daję rady 04.10.05, 19:02 > i takie dziwne pukanie z drugiej strony ekranu, spytaj kto to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag-ia1 Re: pytałam,mówi,że to ty IP: *.aster.pl 05.10.05, 10:03 a tak na poważnie to to wygląda jak gadu gadu,tylko dlaczego pojawia się na moim komputerze,czy to ,że jestem polączona z internetem przez modem może mieć znaczenie? jak już się do mnie dobijasz to może poradzisz coś sensownego.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag-ia1 Re: podnoszę wątek może ktoś mi coś poradzi IP: *.aster.pl 07.10.05, 09:14 Odpowiedz Link Zgłoś
blekot Re: nie daję rady 07.10.05, 09:31 mag-ia1 napisała: > otwieram strony i zaczynają same się przesuwać ,pojawiają się litery jakby > ktoś pisał na gg ,i takie dziwne pukanie z drugiej strony ekranu, duchY? może nie duchy a wiruchy? zajrzyj do FAQ tego forum - tam wszystko jest, kogo jak i czym ścigać Odpowiedz Link Zgłoś