infomed 14.10.05, 09:59 byłam niegdys uzytkownikiem gg, obecnie pracuje w systemie Linux i wiem tylko tyle ze gg to tu kadu, pobrałam ten program z sieci natomiast poza tym ze istnieje na dysku nic z nim nie moge zrobic, czy ktos moze mi pomóc?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bigstrand Re: totalny laik:(( chce miec kadu 14.10.05, 12:33 :)))) a taki ten linux mial byc amerykanski he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b00g13 Re: totalny laik:(( chce miec kadu IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.10.05, 18:27 a google płacze i woła: Pamjętaj o mnie! www.google.pl/search?q=kadu+&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloo Re: totalny laik:(( chce miec kadu IP: 217.153.29.* 17.10.05, 11:25 to my prosimy jaśniej napisz jakiej dystrybucji używasz - Odpowiedz Link Zgłoś
infomed Re: totalny laik:(( chce miec kadu 17.10.05, 11:50 dzieki za próby pomocy, ale zachowam sie teraz jak typowa blondynka:) ściągnełam cos co wygląda tak: kadu-0.3.8. tar.bz2, jest w tym katalogu kupa plików m.in. instaluj ale kliknięcie na niego nic nie daje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloo Re: totalny laik:(( chce miec kadu IP: 217.153.29.* 17.10.05, 17:28 po 1 wersja 3.8 jest starą wersją zalecana jest wersja najnowsza zapytaj się kogoś w pracy jakiej dystrybucji używasz i w zależności od tego ściągnij pakiet binarny stąd www.kadu.net/wiki/index.php/Pobierz i jeżeli jest to np .rpm to rzuc to na pulpit i na niego kliknij Odpowiedz Link Zgłoś
infomed Re: totalny laik:(( chce miec kadu 20.10.05, 14:21 to Mandriva Linux Limited 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: totalny laik:(( chce miec kadu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.10.05, 11:22 Ja jestem zielony, ale jak miałem MDK, ściągnąłem RPM-a z Kadu na pulpit KDE, wykonałem dwuklik i program się zainstalował i uruchamiał wraz ze startem systemu. Potem wystarczyło tylko wpisać w opcjach nr i hasło. Odpowiedz Link Zgłoś