tomekedyta 17.10.05, 14:41 jak ściągać filmy od prywatnych osób? jestem amatorem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wkurzony Re: film IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:17 człowieku,ja też byłem amatorem ale jeżeli masz neta (wszystko wskazuje że tak) i Bozia dała paluszki to wysil się i kliknij parę razy w klawiaturę.przecież wejdziesz na google i wpisujesz co cię interesuje,a nawet na tym forum znajdziesz odpowiedni temat a jestem tego pewny bo siedzę na tym forum dosyć długo.myślę że nawet na twoje pytanie ktoś by odpowiedział ale gdybyś chociaż podał czy twój net to neo czy coś innego,czy sieć.twoje pytanie świadczy o tobie.nie chcę cię w żadnym wypadku obrażać,wręcz przeciwnie chętnie pomogę ale na drugi raz przejżyj trochę stron zanim o coś zapytasz bez sensu.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr hab Informatyk Re: film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:15 Gość portalu: wkurzony napisał(a): > człowieku,ja też byłem amatorem ale jeżeli masz neta A co to jest net ? > (wszystko wskazuje że tak) > i Bozia dała paluszki to wysil się i kliknij parę razy w klawiaturę. A konkretnie to które klawisze ? > przecież > wejdziesz na google A gdzie to google ? ...no dobra ! Żartowałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maestro_xp Re: film 18.10.05, 11:15 sieci wymiany plików - tzw. p2p potrzebujesz programu Kaaza lub DC++ osobiście polecam DC++ prosty w konfiguracji, możliwość zainstalowania polskiej nakładki językowej www.directconnect.kom.pl/ ale pamiętaj - to są sieci DO WZAJEMNEJ WYMIANY plików musisz sam coś udostępnić, aby móc korzystać z tego, co inni udostępniają na początek możesz udostępnić np. numer swojej karty kredytowej i PIN ;-)) TO ŻART :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekedyta Re: film 18.10.05, 11:27 dzięki! już jakoś sobie radzę, zarwana noc zrobiła swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ark Re: film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:10 warez4ever.net/index.php Odpowiedz Link Zgłoś