pepsikola 29.12.05, 19:54 Jakim programem zgrac zdjecia z kamery cyfrowej bo uled video studio nie chce mi dzialac,mam pinnacle ale z tego co widze on nie ma chyba takiej funkcji: (((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bedzie.ban Re: HELP!! ! !!!!!!!!!!!!! 29.12.05, 22:21 Czy to takie trudne normalnie nazwać wątek? Ja nie mam pojęcia jak to zrobić, ale oczywiście klikam (bo może cos ciekawego) i marnuje czas, jak pewnie sporo ludzi, którzay mie mają pojęcia jak to zrobic i ich to nie obchodzi. A wystarczyłoby wątek zatytuować: "Jak zgrać zdjecia z kamery cyfrowej?" ( zdjęcia? a nie filmy?) i z pewnością pomoc przyszłaby szybciej, ale nie, ech... PS I nie chce słyszeć tutejszych szefów, którzy odpowiedzą: nie podoba się, to idź na forum onetu, o2, wp, czy jakiekolwiek inne, ani że "jak nie masz czasu czytać, to po co piszesz"? Jeszcze raz apeluję: Nazywajcie wątki w odpowiedni sposób, to ułatwi przeglądanie forum nam wszystkim. Dziekuję za ewentualną uwagę i mam nadzieje, że problem z kamerą się wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: HELP!! ! !!!!!!!!!!!!! 29.12.05, 22:24 i myślisz, że tym postem nauczysz ludzi jak tytułować wątki? nie sądzę (choć życzę Ci powodzenia);) Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: HELP!! ! !!!!!!!!!!!!! 29.12.05, 23:10 nagraj oprogramowanie dolaczone do kamery, a jak nie masz, to poszukaj na stronie producenta. Odpowiedz Link Zgłoś