iwa47 19.02.06, 14:31 Bardzo proszę o adres stron tłumacza on line. Chciałabym przetłumaczyć stronę www z niemieckiego na polski. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
browanx Re: Tłumacz stron www 19.02.06, 15:32 Może to będzie dobre (nie sprawdzałem) gotowce.com.pl/tlumacz.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Begie Re: Tłumacz stron www IP: 83.168.65.* 19.02.06, 19:40 browanx napisał: > Może to będzie dobre (nie sprawdzałem) gotowce.com.pl/tlumacz.php A ja mysle, ze to co proponujeszz to jakaś lipa, albo wirus. Nawet nie chce mi się sprawdzać. 800 KB? I tyle języków. Najwiekszym jest absolutnie serwer amerykański i nazywa się, jakbyś nie wiedział - google: Oto adres: www.google.com/translate_t Niestety tam nasz polski jest małoznany i nieobecny (podobnie jak ppapuaski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tłumok Re: Tłumacz stron www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:35 Gość portalu: Begie napisał(a): > Niestety tam nasz polski jest małoznany i nieobecny (podobnie jak ppapuaski) POLSKA nie jest pępkiem świata - jak się wydaje większości Polaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: Tłumacz stron www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 14:50 BTW. przy pomocy tego google przetłumaczyłem sobie onet.pl z angielskiego na francuski, naprawdę fajny efekt :) A co do samego tematu to co jest, nikt nie odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś