Dodaj do ulubionych

internetUPC jest dobry ?

22.03.06, 09:10
RACZEJ NIE MAM KONTO Z PRĘDKOŚCIA 1MB, PRZEKROCZYŁEM LIMIT POBIERANIA
OGRANICZYLI MI PREDKOŚC DO ODBIERANIA DO 48 KB A WYSYŁANIA DO 8 KB... ALE
CHAMSTWO, CHYBA ZAŁOZE MODEM BO PRZY TYCH PREDKOŚCIACH TO NAWET DO KIBLA NIE
DOJDE...

CZY KTOS MA JAKAŚ RADE NA UPC?
Obserwuj wątek
    • ddddgggg Re: internetUPC jest dobry ? 22.03.06, 09:34
      reasumując, firma upc reklamuje sie jako super dostawca internetu a przy
      przekroczeniu limitu pobierania danych ogranicza tak bardzo szybkośc połaczenia
      ze trudno jest otworzyc jakakolwiek strone a dane ściagają się z prędkościa 6
      kb/sekunde...

wiem ze w TP mozna było dokupić dodatkowa pojemność ściaganych danych, tutaj sie
      nie da i od razu strasznie blikują szybkość połaczenia.

jesli ktoś z was używa programów typu edonkey to szkoda myslec o upc, szkoda
      pieniedzy i nerwów, bo na początku nie wiadomo co sie stało i internet prawie
      nie dziala , a potem jak ma sie sczescie i ktoś odbierze tel w biurze upc
      (trzeba w międzyczasie na swoj koszt wysłuchac paru reklam jacy to oni sa
      wspaniali i najtańsi) to w rozmowie tel. dowiaduje sie ze jest frajerem ze
      korzysta z upc.
      • Gość: P Re: internetUPC jest dobry ? IP: 80.54.27.* 22.03.06, 10:45
        Ale nie rozumiem o co Ci chodzi...Zalisz sie czy jak ? Przeciez podpisujac umowe
        ,wiedziales ze sa limity , a jesli uzywasz programow P2P i sporo sciagasz to wez
        dostawce wolniejszego ,ale bez limitow...Albo najwieksza neo ,nie wiem ile tam
        jest ale chyba 35 GB sciaganych danych...Albo dsl bez limitow i po sprawie.
        • Gość: petryk Re: internetUPC jest dobry ? IP: *.chello.pl 22.03.06, 15:10
          chello ultra bez limitu
      • Gość: G54 Re: internetUPC jest dobry ? IP: *.chello.pl 22.03.06, 11:02
        > a potem jak ma sie sczescie i ktoś odbierze tel w biurze upc
        > (trzeba w międzyczasie na swoj koszt wysłuchac paru reklam jacy to oni sa
        > wspaniali i najtańsi) to w rozmowie tel. dowiaduje sie ze jest frajerem ze
        > korzysta z upc.

Frajerem jest ktos kto nie czyta umowy przed podpisaniem.
        • Gość: vincent Re: internetUPC jest dobry ? IP: *.chello.pl 22.03.06, 19:41
          Ja mam od 2 lat i jestem zadowolony. Ze dwa razy faktycznie sie zapomniałem i
          mi zwolniło (po sciagnieciu 17Gb - w umowie jest 15), ale mozna to kontrolowac.
          I nie widze problemu. Przynajmniej zawsze dziala:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka