neder Re: prosze o jakis darmowy spyware remover 27.03.06, 10:51 Nie to forum (jest specjalne Forum Wirusy trojany spyware), ale jeśli już decydujesz się zadać pytanie tu to przeczytaj chociażby nagłówek forum... Znajdziesz tam link do FAQ w którym wszystko jest. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
barona Re: prosze o jakis darmowy spyware remover 27.03.06, 11:05 ja myslalam o FAQ, ale niestety nie wiem jak po polsku jest spyware remover Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: prosze o jakis darmowy spyware remover 27.03.06, 11:07 Nie rozumiem co to ma do rzeczy? W FAQ masz post zatytułowany 'Spyware'. Zaglądałaś tam w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caroll Re: prosze o jakis darmowy spyware remover IP: *.toya.net.pl 27.03.06, 11:32 Całkiem niezły jest Microsoft AntiSpyware. Znajdziesz na stronie Microsoftu. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: prosze o jakis darmowy spyware remover 27.03.06, 12:00 > Całkiem niezły jest Microsoft AntiSpyware Nie ma już teraz tego programu. Na jego miejsce wypuszczono jakiś inny (na razie w wersji beta). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caroll Re: prosze o jakis darmowy spyware remover IP: *.toya.net.pl 27.03.06, 12:25 Masz racje, program nazywa się Windows Defender, ale nastapiła jedynie zmiana nazwy, cały czas jest to ten sam program. www.microsoft.com/athome/security/spyware/software/default.mspx Odpowiedz Link Zgłoś
barona Re: prosze o jakis darmowy spyware remover 01.04.06, 02:22 Dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
barona Re: prosze o jakis darmowy spyware remover 01.04.06, 02:39 Wlasnie zrobilam scan i mam informacje ze wykryl system Adware i czy go usunac. Ja myslalam ze Adware jest pozyteczny, czy dobrze mysle? Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: prosze o jakis darmowy spyware remover 01.04.06, 09:05 Chodzi Ci zapewne od ad-aware - to program, a adware to pl.wikipedia.org/wiki/Adware -:> obowiązuje Cię cześć: "W sposób całkowicie niezależny od powyższego Adware może oznaczać również programy, które bez zgody odbiorcy (w przypadku licencji zgoda następuje w zamian za bezpłatne udostępnienie), w sposób utrudniający obsługę komputera, wyświetlają niechciane reklamy" pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: prosze o jakis darmowy spyware remover 01.04.06, 09:50 Spróbuj tego: tinyurl.com/9a2v2 Odpowiedz Link Zgłoś
cheesey Re: prosze o jakis darmowy spyware remover 01.04.06, 12:36 Te spy removers moga narobic duzo klopotu jak zaczniesz usuwac pliki, programy itp, nie znajac roli tych programow Odpowiedz Link Zgłoś
robertoniro Re: prosze o jakis darmowy spyware remover 02.04.06, 23:03 cheesey ma rajce- kij ma dwa konce Odpowiedz Link Zgłoś
barona Re: prosze o jakis darmowy spyware remover 03.04.06, 23:00 - czy tinyurl.com/9a2v2 jest platny? - I czy cheesey ma racje? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: prosze o jakis darmowy spyware remover 04.04.06, 07:28 Hitman jest darmowy - płatne są niektóre z progsów, których Hitman używa, ale no problem, po prostu po upłynięciu trialowej kadencji będzie o kilka skanów mniej. Co do bezpieczeństwa - zaryzykuję twierdzenie, że jeżeli nie będziesz grzebać w ustawieniach, to te programy w opcji 'default' krzywdy kompowi nie zrobią ;) Odpowiedz Link Zgłoś