czekoladka_84 11.04.06, 20:03 ktoś ma mój numer gg zapisany w kontaktach w gg? Da się czy raczej nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: Jak moge sprawdzić czy 11.04.06, 20:51 da sie np: gg +power gg, wtyczka inwigilator warunek: ta osoba jest dostepna sposob dwa: sprobuj wyslac do tej osoby jakis plik - jesli cie nie ma, to wyswietli ci sie stosowny komunikat... ale jesli cie ma, to oczywiscie zauwazy, ze cos jej/jemu wysylasz:) pewnie jest jeszcze pare metod;) Pauli -- bywam na Łysej Górze;) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Jak moge sprawdzić czy 11.04.06, 21:18 gg +power gg, wtyczka inwigilator > warunek: ta osoba jest dostepna A możesz coś napisać więcej o tym jak to zrobić? Bo ja nie za bardzo kumata w tych sprawach jeste. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hilton555 Re: Jak moge sprawdzić czy 11.04.06, 21:29 W takim razie łatwij Ci będzie spróbować wysłać do tej osoby jakis plik. Jeśli nie ma Cię na liście będziesz to wiedzieć bo wyświetli Ci się komunikat że użytkownik nie ma Cię w swojej liście kontaktów Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Jak moge sprawdzić czy 11.04.06, 22:32 hilton, napisalam to wyzej:)) >>gg +power gg, wtyczka inwigilator >> warunek: ta osoba jest dostepna > >A możesz coś napisać więcej o tym jak to zrobić? Bo ja nie za bardzo kumata w >tych sprawach jeste. :) musisz zainstalowac powerGG, a potem kliknac na wtyczke inwigilator; wyswietli ci sie cala lista kontaktow z roznymi informacjami w stypu ip; jesli ktos cie nie ma w kontaktach, to tez ci sie to wyswietli ale ten ktos musi byc w danej chwili dostepny, bo power gg nie jest wszechwiedzace i nie czyta informacji z wylaczonego gg;) Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś