czekoladkaaa 30.04.06, 22:37 jak mam bezpiecznie ściągać filmy? za pomocą jakiego programu i w jaki sposób? bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a.swistak Re: ściąganie filmów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 22:48 Najbezpieczniej to chyba z sklepowej półki :) /tak mnie sie przynajmniej wydaje/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prof. Miodek Re: ściąganie filmów IP: *.acn.waw.pl 01.05.06, 00:45 > /tak mnie sie przynajmniej wydaje/ "MI" a nie "MNIE". Odpowiedz Link Zgłoś
maciejpiechocki Re: ściąganie filmów 01.05.06, 01:03 Zainstaluj program BitComet i poszukaj odpowiedni plik .torrent z filmem na np. torrentsearcher.filesharingplace.com (Wyszukiwarka torrentów) torrenty.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek14_24 Re: ściąganie filmów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 09:46 Ja polecam program ARES jest bezpieczny używam go od lat. Wiem co mi się ściąga bo jest podgląd. Bardzo polecam.:D Odpowiedz Link Zgłoś
marex59 Re: ściąganie filmów 02.05.06, 09:00 Do podglądania filmów nie ściągniętych do końca należy uzywać avipreviev jest to uniwersalny program niezależny od rodzaju ściągarki a po za tym najwięcej filmów jest na torrentach np tu torrenty.org/ Odpowiedz Link Zgłoś