Dodaj do ulubionych

znow neo +

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 18:46
Od wczoraj nie dziala. Wczoraj byla awaria routera autentyfikacji (chyba tak
to si nazywa) oczywiscie zadzwonilem i dowiedzialem sie ze "pracujemy nad
tym" :) Dzis wracam do domu i znow to samo (a raczej dalej to samo). Dzwonie,
pytam sie czemu nadal nie dziala a On mi odpowiada "nie wiem" w tym momecie
wymieklem. Ale komentarz zostawilem sobie.
Ustawilem poprostu proby poloczenia na kilka tysiecy i przesiadlem sie na
drugiego kompa ze starym poczciwym modemem :( choc wczoraj nawet to nie
chcialo dzialac.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiarpo1 Re: znow neo + IP: *.dsl.siol.net 09.01.03, 19:26
      Myslimy o zalozeniu neostrady+,czy to czasem nie dziadostwo?
      Bo jak to nie dziala czesto to chyba jakas lipa czy co? Co myslisz?
      • Gość: polokokt Re: znow neo + IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 21:17
        ZACZELO DZIALAC :)
        wiesz co juz sam nie wiem. Ja mam od 18.pazdziernika W pazdzerniku bylo w
        miare. Listopad to porazka. Z 50% czasu nie dzialalo. Grudzien to wrecz
        rewelacja. Pare krotkich rpzerw i jedna dluga na 26 godzin. No i pochwalilem
        dzien przed zachodem, bo w styczniu juz mam oficjalnie zgloszone 4 powazne
        awarie.
        Jesli nie masz stalego teraz to sie przyzwyczaisz. Ale jesli juz cos masz to
        raczej zostan przy tym co posiadasz. Jak rozmawiam z kolezanka ktora ma w aster
        city stale lacze to u niej awaria na godzinke czasu to w ogole rawie nie
        mozliwe (moze sie zdarza, ale nawet nie pamieta kiedy to bylo). W neo+ awaria
        na godzinke czy 3 to norma, nawet na tak krotkie awarie nie dzwonie na
        infolinnie, tylko czekam. Dopiero jak awaria trwa ladnych pare godzin zglaszam
        usterke i dalej czekam :)
        Ciezko mi cos doradzic. Ogolnie ciesze sie ze mam stalke bo do modemu to bez
        porownania. Gdyby caly czas bylo tak jak w grudniu to bym nie narzekakl, ale
        widze ze styczen chyba powtorzy rekord listopadowy.
        A na forum ttaj bylo bardzo duzo na ten temat. Sam bylem autorem wielu watkow.
        Poszperaj tak od konca pazdziernika, duzo znajdziesz opinni roznych ludzi.
        Pozdrawiam
        • Gość: anton Re: znow neo + IP: *.bre.com.pl / 10.70.7.* 10.01.03, 11:44
          Dla mnie cos jest nie tak ja po prostu tego nie rozumiem.Wszyscy na roznych
          grupach internetowych narzekaja na tpsa i neo+.Zapacili za ten badziew 850 co
          miesiac 191 i niedziała i wszyscy narzekaja. Z pokara narzekają i placa.Moja
          propozycja to nie dzwonienie na infolinie neo+ i wypluwanie sie na ludzi,
          ktorzy chcieliby zeby to wszystko naprawde dobrze działało. Poponuje protest
          wszystkich uzytkownikow neo w postaci zmasowanych meili lub faksów do roznych
          prezesów i dyrektorów, którzy biora kupe szmalu co miesiac za to żeby to
          wszystko dobrze dzialalo a nie działa. Bo to oni sa za ten syf odpowiedzialni a
          nie pani w infolini.Można tu jeszcze o pania Czubowne zachaczyć.Jakby to była
          masowe to może i gazety coś by na ten temat napisały i coś by sie wreszcie
          stało. A jak nie to dalej narzekajcie i kaske za abonament niedziałającej neo
          zadowolonym prezesom do kieszeni wkładajcie

Pozdrawiam wszystkich płacacych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka