mauretta 11.06.06, 18:29 Witam . Moze ktos wie dlaczego nie mam archiwum na tlenie? Ustawione mam w menu tak ,ze powinno byc a od dwoch miesiecy go nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mauretta Re: Tlen -archiwum 14.06.06, 00:21 Nikt nie ma tutaj tlenu? Moze ktos ma podobny problem ? A moze jest jednak ktos kto wie dlaczego tak sie dzieje bo juz zaczyna mnie wkurzac to ,ze nie mam archiwum !! Odpowiedz Link Zgłoś
taz94 Re: Tlen -archiwum 14.06.06, 08:16 Ja uważam , że najlepszy komunikatror z TLEN,AQQ,ICQ,GG, to AQQ . Niewiem dlaczego pan nie ma archiwum. Niech pan założy nowy profil o tej samej nazwie i haśle.Myśle , że powinno pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
mauretta Re: Tlen -archiwum 15.06.06, 02:33 Jaki pan?:) Ja jestem kobieta a poza tym nie da sie zalozyc tego samegop profilu o tej samej nazwie i hasle . W momencie jak usune program , zrobie restart i ponownie instaluje tlen odrazu wyswietla mi sie lista kontaktow . Przeciez nie bede od nowa instalowac windowsa zeby miec archiwum .Nie ma innego sposobu na to? Odpowiedz Link Zgłoś
matka_polka_wygodna Re: Tlen -archiwum 17.06.06, 14:02 U mnie też kiedys sie to porozstawiało. Samo! Wejdź w ustawienia programu-archiwum zaznacz w trzech okienkach ptaszki i zastosuj, zapisz. U mnie to wystarczylo. Czesto dzieje sie tak przy dodawaniu nowych wtyczek. Odpowiedz Link Zgłoś