5moli 12.06.06, 10:25 gdzie mogę zweryfikować podane przez kontrahenta dane osobowe, chce sprawdzić, czy mnie nie oszukuje, mam jego pesel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: PESEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:49 5moli napisała: > gdzie mogę zweryfikować podane przez kontrahenta dane osobowe, chce > sprawdzić, czy mnie nie oszukuje, mam jego pesel tu: tiny.pl/txll Odpowiedz Link Zgłoś
user0001 Re: PESEL 12.06.06, 20:23 www.google.pl/search?q=PESEL+suma+kontrolna Podpowiedź, każdy może przeczytać powyższą stronę i przygotować arkusz który wyliczy weryfikowalny pesel dla danej daty urodzenia oraz płci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeżyk Re: PESEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 08:33 5moli napisała: > gdzie mogę zweryfikować podane przez kontrahenta dane osobowe, chce > sprawdzić, czy mnie nie oszukuje, mam jego pesel I to PESEL ma być tym wykładnikiem uczciwości klienta ??? Włos mi się jeży na głowie od tej twojej NAIWNOŚCI !!! O tak się jeży: =:O a nawet i tak: ~:O Odpowiedz Link Zgłoś