gxpert 13.06.06, 10:27 Jak sądzicie, dlaczego w sprzedaży bezpośredniej i w MLM kobiety są w przewadze? Wg statystyk w naszej branży działa nawet ok. 80% kobiet... reszta to mężczyźni. Jak sądzicie czym jest to spowodowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gxpert Re: ANKIETA AMS! Kobiety... 14.06.06, 00:09 O, do pioruna! W tym temacie też nikt nie ma nic do powiedzenia? :( łojezuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
romek744 Re: ANKIETA AMS! Kobiety... 15.06.06, 08:04 Bo kobiety lubią gadać he he. romek Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: ANKIETA AMS! Kobiety... 16.06.06, 14:40 myślę, że jeśli chodzi o sprzedaż bezpośrednią, to statystyki zawyża Avon (czyli nie MLM, choć próbują coś tam wprowadzić) i Oriflame - a przyczyna jest prosta: kosmetyki :D wydaje mi się, że rynek sprzedaży bezpośredniej jest zdominowany przez firmy kosmetyczne, i to duże firmy, stąd wysoki udział kobiet w tej branży. należy sobie jednak zadać pytanie, ile z tych kobiet w branży kupuje tylko dla siebie i rodziny kosmetyki ze zniżką, ile zajmuje się sprzedażą, a ile widzi w tym prawdziwy biznes. natomiast, jeśli chodzi stricte o budowanie grupy, to nie wiem, czy aby mężczyźni nie są w większości. Odpowiedz Link Zgłoś
albercikmaly Re: ANKIETA AMS! Kobiety... 30.06.06, 10:52 zgadzam sie z justa_79 kosmetyki zdominowałt ten rynek tat jak książki czy akcesoria komputerowe internet. Kobiety są świetmymi konsoltantami i znaią się na maseczkach a "biznes jes biznes" i do tworzenia grupy potrzeba chlopa. Pa ! wracam na budowe Odpowiedz Link Zgłoś