mr._bungle 23.01.03, 18:49 Witam, Totalny bezsens, forum o usenecie. MOze by tak jeszcze stworzyc fora o forach, a potem fora o forach co jest o innych forach??? Paranoja. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dj Re: Bez sensu 23.01.03, 18:49 mr._bungle napisał: > Totalny bezsens, forum o usenecie. MOze by tak jeszcze > stworzyc fora o forach, a potem fora o forach co jest o > innych forach??? Paranoja. Maruda. Odpowiedz Link Zgłoś
mr._bungle Re: Bez sensu 23.01.03, 18:51 dj napisał: > Maruda. To moje trzecie imie, bo na drugie mam Ciekawski. Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: Bez sensu 23.01.03, 19:29 mr._bungle napisał: > To moje trzecie imie, bo na drugie mam Ciekawski. A nazwisko? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lokaut Re: Bez sensu 23.01.03, 21:30 Też jestem wredny (czasami) i ciekawski (częściej) ale przy tym wszystkim ZA. A dlaczego nie jeśli można tak??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.jedi Re: Bez sensu 03.02.03, 01:20 mr._bungle >> niekoniecznie bez sensu >> jezeli nie istniałby jakikolwiek podział na fora tematyczne, to wątpie, czy byś cokolwiek znalazł wśród milionów wątków - przecież codziennie jest ich zakładanych min. 10..? ;) Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś