trzecibrat 03.07.06, 00:30 Da sie je zablokowac??Wpienia mnie chwilami,kiedy musze zaczac od zamkniecia reklamy jakiegos szajsu.Pomozcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r_ed Re: Reklamy na stronach 03.07.06, 00:50 A ujawnisz nam ta tajemnice - jakiej przegladarki uzywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przegląd Sportowy Re: Reklamy na stronach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 08:04 r_ed napisał: > A ujawnisz nam ta tajemnice - jakiej przegladarki uzywasz? Jakiej by nie używał to dzisiaj już KAŻDA ma w opcjach blokadę reklam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Reklamy na stronach 03.07.06, 11:04 niby każda, ale nie w każdej działa to tak samo. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Reklamy na stronach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:25 mnie tez wkurzają, ja mam internet explorer, jak to zablokować ?( jestem laik komputerowy) Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Reklamy na stronach 03.07.06, 11:42 spróbuj jakiejś nakładki na IE. Avant Browser, czy Maxthona. Odpowiedz Link Zgłoś