Gość: Piotrek IP: *.ipartners.pl / 217.153.94.* 02.02.03, 23:42 Czy znając czyjś IP mogę się dowiedzieć, kto np. wpisał się na forum (czy raczej skąd wysłał wiadomość)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: IP IP: *.sympatico.ca 04.02.03, 16:45 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Czy znając czyjś IP mogę się dowiedzieć, kto np. wpisał się na forum (czy > raczej skąd wysłał wiadomość)? Oj Piotrek jesli ja skorzystam z Twojego komputera to czy spodziewasz sie ze zostanie wyswietlone moje IP? Chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajka Re: IP IP: *.icm.edu.pl / *.acn.waw.pl 05.02.03, 16:55 znajac IP znasz tylko IP potem sie mozesz dowiedziec jaka jest lokalizacja komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: IP IP: *.hq.nasa.gov 05.02.03, 22:57 No jasne ! Ja na przykład nadaję z Kwatery Głównej NASA ! Nie rozśmieszaj publiki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: IP IP: *.punkt.pl 07.02.03, 20:46 A jak zmienić swój prawdziwy IP na inny? Tunelowanie? Czy pomyliłem pojęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kell Re: IP IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.02.03, 03:02 tak do konca dokladnie to nie bardzo, ale mozesz miec mniejsze lub wieksze pojecie skad ktos cos wyslal. np ty to: deathstar:~# whois ipartners.pl Domain name: ipartners.pl Holder of the domain: GTS INTERNET PARTNERS S.A. AL.NIEPODLEGLOSCI 69 02-626 WARSZAWA to samo przez www: www.ripe.net/perl/whois tak wiec jezeli ktos tobie sie dal we znaki to juz wiesz gdzie mozesz sie udac, a oni juz nie beda mieli wiekszych problemow z namierzeniem tego kogos:) Odpowiedz Link Zgłoś