utrecht1 21.09.06, 10:24 czy istnieje jakas wyszukiwarka polskich adresow e-mail? znam nazwisko osoby, ktore znajduje sie w jej adresie e-mail ale nie znam calego adresu. czy istnieje mozliwosc odnalezienia tego adresu gdzies w sieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r_ed Re: pomóżcie prosze... 21.09.06, 10:35 > czy istnieje jakas wyszukiwarka polskich adresow e-mail? Nie wyobrazam sobie jak takie cos mialoby dzialac, wiec z tego co wiem nie ma nic takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
utrecht1 Re: pomóżcie prosze... 21.09.06, 10:39 jest cos takiego. znalazlem taki program ale przeszukuje wylacznie adresy mailowe zalozone na serwerach w stanach a ja szukam adresu zalozonego na wp, onet lub interii Odpowiedz Link Zgłoś
r_ed Re: pomóżcie prosze... 21.09.06, 10:43 A co jesli uzytkownik nie wpisal swojego prawdziwego nazwiska? Poza tym te dane sa objete ustawa o ochronie danych osobowych wiec nie sadze zeby operator ot tak przekazal je jakiejs firmie, ktora by te dane katalogowala. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: pomóżcie prosze... 21.09.06, 10:44 już nie mówiąc o tym że spamboty posikałyby się z radości. Odpowiedz Link Zgłoś
utrecht1 Re: pomóżcie prosze... 21.09.06, 10:51 jak to co? nie znajde go lub znajde kogos innego o tym nazwisku. proste poza tym ja nie szukam adresu e-mail zalozonego na jakas ksywe tylko firmowego. poznalem na wczasach goscia, ktory dal mi namiar na siebie, a ktory ja potem zgubilem. pamietam, ze facet jest z warszawy, znam jego nazwisko ale zapomnialem domeny (nazwy firmy). przyklad: nazwisko - kowalski firma - firma kowalski@firma.pl znam tylko nazwisko, reszty nie znam domena: firma Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: pomóżcie prosze... 21.09.06, 12:38 nie. nie ma takiego programu ani strony. Odpowiedz Link Zgłoś
camilla3 Re: pomóżcie prosze... 21.09.06, 12:42 Gdyby taki program istnial, bylby rajem dla spamerow i roznej masci oszustow. Odpowiedz Link Zgłoś
utrecht1 Re: pomóżcie prosze... 21.09.06, 13:05 pisalem juz, ze jest taki program ale dziala tylko na stany a ja szukam na polske. czytajcie mnie uwaznie! www.whowhere.com Odpowiedz Link Zgłoś