ideea 15.10.06, 13:23 chcialabym,aby kilka osob z mojej listy nie widzialo opisow,sa do tego jakies nakladki?pomozcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: gg-dziwna pprosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 13:43 niema..mozesz jedynie usunac ich ze swoich kontaktow i ustawic opis tylko dla znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: gg-dziwna pprosba 15.10.06, 13:52 Kliknij na nicku na liście kontaktów prawym przyciskiem myszy i tam chyba w menu będzie opcja ukrycia Twego statusu. Odpowiedz Link Zgłoś
magmaa1 Re: gg-dziwna pprosba 15.10.06, 20:31 Jest taka możliwość bez powera! - ikonka gg koło zegara- i atm prawy przycisk na niej i zaptasz pokazuj status tylko znajomym - poźniej edytuj sobie daną osobę i zaptasz ukrywaj przy opcji tylko dla znajomych u mnie to działa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ideaa Re: gg-dziwna pprosba IP: *.ar.akademiki.lublin.pl 15.10.06, 21:02 magmaa,nie rozumiem,jasniej prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neder Re: gg-dziwna pprosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:11 co ma byc jaśniej > zaznaczasz opcję 'pokazuj status tylko znajomym', a potem tę drugą (prawoklik na dany kontakt). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ideea Re: gg-dziwna pprosba IP: *.ar.akademiki.lublin.pl 15.10.06, 22:24 na najnowszej wersji nie dziala mi to.. Odpowiedz Link Zgłoś