asdf401 01.12.06, 10:28 Jak można przesłąć wielki plik? Czy znacie może skuteczny program do dzielenia plików? Czy są jakieś metody poza wrzucaniem w kawałkach na serwer? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3promile Re: jak przesłać 880MB? 01.12.06, 11:12 Do dzielenia najlepszy IMO jest WinRar. A co do transferu bez dzielenia: polecam pando.com/ - można uploadować pliki do 1 GB. Problem jest jedynie w tym, że zarówno nadawca, jak i adresat muszą mieć zainstalowanego klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jak przesłać 880MB? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 15:36 nagrac na plytke i wyslac poczta kurierska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: jak przesłać 880MB? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 05:27 DVD+/-R -> 1,00-1,50zł InPost -> 1,22zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plm Re: jak przesłać 880MB? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:21 asdf401 napisał: > Jak można przesłąć wielki plik? A jaką masz szybkość WYSYŁANIA łącza internetowego ? Takie 800 MB nawet pocięte na kawałki będziesz WYSYŁAĆ kilka godzin a nawet kilkanaście godzin. :( Odpowiedz Link Zgłoś
gospodarz Re: jak przesłać 880MB? 02.12.06, 09:27 A ja polecam www.pando.com/ Mały, szybki i rewelacyjny programik do tego typu zadań! Jedyna niedogodność, to że musisz go mieć ty i osoba odbierająca. Działa to na tej zasadzie, że mailem wysyłany jest tylko mały plik z rozszerzeniem ".pando". A to co chcesz przesłać idzie na serwer firmy pando. Odbiorca otwiera plik pando i ściąga z serwera to, co miał otrzymać. Bez dzielenia, nagrywania itp.itd. A do tego możesz zabezpieczyć jeszcze plik hasłem. Odpowiedz Link Zgłoś