Dodaj do ulubionych

Skype nieoczekiwanie podnosi ceny

19.01.07, 13:00
Niech kombinują - korzystam z tlenofonu.
Obserwuj wątek
    • Gość: artuditu Skype nieoczekiwanie podnosi ceny IP: 212.160.172.* 19.01.07, 13:01
      "nowy właściciel będzie chciał wydobyć więcej pieniędzy od kilkudziesięciu
      milionów użytkowników
      Żeby się tylko nie przeliczyli
      • Gość: Vaco Re: Skype nieoczekiwanie podnosi ceny IP: *.telia.com 19.01.07, 15:47
        Gość portalu: artuditu napisał(a):

> "nowy właściciel będzie chciał wydobyć więcej pieniędzy od kilkudziesięciu
        > milionów użytkowników
        > Żeby się tylko nie przeliczyli

A ty smarku masz cos do powiedzenia,czy tak d...e zawracasz byle pisac?
        • Gość: mama Re: Skype nieoczekiwanie podnosi ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:01
          Ooo... nerwusek. Nieładnie...
    • Gość: afrok skype? nigdy! IP: *.bulldogdsl.com 19.01.07, 13:08
      lol, nie wiem jak mozna uzywac skypa, gdy dostepne sa znacznie lepsze i tansze
      programy i opcje na voip rozmowy. polecam soft firmy betamax. porownanie cen
      (ma rozne programy z roznymi cenami) jest na stronie backsla . sh / betamax
    • Gość: Vplayer Re: Skype nieoczekiwanie podnosi ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:21
      To jest 5 minut dla konkurencji. Ciekawe tylko czy właściciel Skype'a w pore się
      opamięta. Są dostepne rozwiązania tańsze (wręcz darmowe). Wiem, bo sam
      korzystam, a Skype jest popularny tylko dlatego, że zdążyl sobie wypromować
      markę. Jestem zwolennikiem zdrowej konkurencji, dlatego zachęcam was do
      poszukania - naprawdę dostępne są rozwiązania które oferują nieograniczone
      darmowe rozmowy z całym światem. Słowo klucz - "cheap".
      • maruda.r Re: Skype nieoczekiwanie podnosi ceny 19.01.07, 17:12
        Gość portalu: Vplayer napisał(a):

> To jest 5 minut dla konkurencji. Ciekawe tylko czy właściciel Skype'a w pore si
        > ę
        > opamięta. Są dostepne rozwiązania tańsze (wręcz darmowe). Wiem, bo sam
        > korzystam, a Skype jest popularny tylko dlatego, że zdążyl sobie wypromować
        > markę.

Inne, tańsze, rozwiązania, to też promocja. Więc jeżeli ich autorzy osiągną
        pozycję Skype'a, to również dojdą do wniosku, że przyszedł czas spłaty kredytów
        i zarabiania pieniędzy. Nie ma nic za darmo.

• Gość: Vplayer Re: Skype nieoczekiwanie podnosi ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 10:29
          Niekoniecznie - na tym właśnie polega konkurencja. Płaci się kwartalny
          abonament, jak kolega honecker32 zauważył, rozmawia się ile się chce przez ten
          kwartał, firmy zarabiają na abonamencie (od wszystkich jak się uzbiera to
          całkiem dobre pieniądze) i wszyscy są zadowoleni. Zresztą ceny usług
          telekomunikacyjnych mają tendencję do spadania. Skype też będzie to musiał sobie
          uświadomić.
    • honecker32 Co chcecie mysla ze sa monopolista 19.01.07, 17:56
      ja od blisko 5 lat rozmawiam przez net i w porownaniu do innych NIGDY nikomu
      nie zaplacilem ani grosza - no poza abonamentem kwartalnym dla prowajdera
      (provider dla niektorych)
    • Gość: wawek Skype nieoczekiwanie podnosi ceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 20:20
      a w Gadu-Gadu NAGŁOS 180 minut ZA DARMO CODZIENNIE!!!
    • Gość: Sławek Skype nieoczekiwanie podnosi ceny IP: *.wlan.pl 21.01.07, 16:09
      Zostaje Betamax/jego klony/ i obsługuje protokół SIP czego Skype nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka