Gość: przy boku fajecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 22:33 znowu krakow dostal w tylek, tam juz zaczynają mieć kompleksy nie tylko dlatego, że Warszawy nie dogonią ale i że Wroclaw im ucieka. No i Euro 2012 będzie tylko w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomekkwr Google inwestuje we Wrocławiu 12.04.07, 08:09 chciałbym tam pracować, c.v. już wyslalem, warunki spelniam, strone swoją mam no i jestem z Wroclawia!!! www.podajdalej.com.pl/ pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzma Re: Google inwestuje we Wrocławiu IP: *.polkomtel.com.pl 12.04.07, 08:19 w artykule mowa jest o tym, ze zatrudnieni tam ludzie beda glownie pracowac przy obsludze adWords. czy nie wynika z tego, ze bedzie to raczej cos w stylu call-center a nie "prawdziwy" dzial rozwoju oprogramowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeh Re: Google inwestuje we Wrocławiu IP: *.57.broadband2.iol.cz 12.04.07, 12:31 czy nie wynika z tego, ze bedzie to raczej cos w stylu > call-center a nie "prawdziwy" dzial rozwoju oprogramowania? www.google.pl/jobs - umiesz czytac? rozwoj oprogramowania jest w Krakowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AvrooK Re: Google inwestuje we Wrocławiu IP: 62.233.169.* 12.04.07, 08:47 a od kiedy to kraków goni wawkę ?? wake up Odpowiedz Link Zgłoś
raffus ja też inwestuję w googla np używając 14.04.07, 23:49 ich stron ------------------ Myślisz ? Więc czytasz ! kkornolio.googlepages.com/ Odpowiedz Link Zgłoś