expedit54 20.04.07, 09:21 Jeśli macie jakieś fajne doświadczenia z firmami hostingowymi to wpisujcie proszę opinie? ------------------------- To tylko jedno kliknięcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tzh Re: Gdzie niedrogi hosting ?? 01.05.07, 03:43 Polecam risp.pl Pozdrawiam TEAMradio - ambitneradio internetowe Odpowiedz Link Zgłoś
brittany82 Re: Gdzie niedrogi hosting ?? 01.05.07, 14:51 Zależy co rozumieć przez "niedrogi". Ja jestem bardzo zadowolona z www.iq.pl - ceny promocyjne są całkiem całkiem :-) Dotychczas miałam konta na wielu serwerach, ale zawsze coś było nie tak. Lepiej wydać więcej ale chociaż być zadowolonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie niedrogi hosting ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 00:37 ciężko znaleźć teraz dobry hosting, zazwyczaj jest za mało transferu:( jeśli ktoś zna tani z dużym transferem to proszę o wiadomość ____________________ <a href="www.lightscribe.eu" target="_blank" title="darmowe programy"><b>lightscribe labels</b></a> gotowe wzory... ZAPRASZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p2p Re: Gdzie niedrogi hosting ?? IP: *.acn.waw.pl 02.05.07, 01:49 > Jeśli macie jakieś fajne doświadczenia z firmami hostingowymi to wpisujcie > proszę opinie? Ja mam bardzo fajne doświadczenia z home.pl - polegające na braku kłopotów :) Mam tam kilka kont swoich klientów i żaden z nich nigdy nie narzekał. Odpowiedz Link Zgłoś
wciazwedruje Re: Gdzie niedrogi hosting ?? 04.05.07, 15:38 Popieram home.pl. Teraz jest na dodatek przyjemna promocja. 0 kłopotów i pełen profesjonalizm. Do tego nareszcie zwiększyli limity na transfer. Odpowiedz Link Zgłoś
strongagain Re: Gdzie niedrogi hosting ?? 20.02.18, 12:47 tak i jak tylko skonczy się promocja to płacisz 500 zł za serwer wart 50 ;) super! ja z homa przeszedłem do whosting.pl/ i jest 10 razy lepiej i taniej!!! Odpowiedz Link Zgłoś