marta0505 29.04.07, 13:56 hej, mam konto emailowe na gmailu, chcialabym ustawic w koncie aby sciagal mi maile rowniez z innych skrzynek mailowych jak wp czy interia, czy to sie da zrobic? bede wdzieczna za info Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: gmail.com - czy ktos tam ma konto? 29.04.07, 15:28 mail.google.com/support/bin/answer.py?&answer=21288 Odpowiedz Link Zgłoś
m824 Re: gmail.com - czy ktos tam ma konto? 29.04.07, 15:33 da się. kolega powyzej dał ci link z opisem. a ja po polsku: jesteś zalogowana na swoim koncie. wchodzisz w ustawienia. wchodzisz w "konta" w ustawieniach. tam znajdujesz: "Pobieraj wiadomości z innych kont pocztowych" oraz "dodaj kolejne konto pocztowe". i dalej według instrukcji co i jak. zajmie ci to z 5 minut :-) max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mARTA Re: gmail.com - czy ktos tam ma konto? IP: *.gts.3.pl 29.04.07, 17:58 hej zrobilam to co mowiliscie ale gdy chce dodac moje konto na wp albo na yahoo to pokazuje mi ponizszy komunikat There was a problem connecting to pop.mail.yahoo.com gdy probuje raz jeszcze to mowi ze password i username jest zly, nie wiem co sie dzieje, udalo mi sie dodac tylko konto na interii doradzcie dzieki Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: gmail.com - czy ktos tam ma konto? IP: *.gts.3.pl 29.04.07, 18:06 hej jeszcze jedna uwaga, skasowalam konto mailowe jakie dodalam ale nadal sciaga mi wiadomosci z tego konta do gmaila, jakas paranoja, na gmailu napisane jest przeciez ze beda sciagane jedynie nowe maile a nie cale archiwum jakie mam w pozostalych kontach, hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m824 Re: gmail.com - czy ktos tam ma konto? IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.07, 18:22 jak skasowałas konto? z gmaila i opci ściągania czy jak. a jeżeli chodzi o ściaganie "archiwum" to jest tak, ze gmial sciaga to, czego jeszcze u sibie nie ma... jak wiec masz na koncie stare maile sprzed roku to gmail jes sciagnie, bo dla niego sa nowe. a potem juz normalnie - bedzie sciagal to, co bedzie NOWE. a z yahoo i wp to zaraz sprawdze, ale z tego co pamietam to musisz wejsc na oba t konta i w ich ustawieniach zezwolic, aby byly z nich sciagane maile. poczytaj dokladnie jakie masz ustawienia. ja sciagam z wp bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś