Dodaj do ulubionych

co jest z bramka sms plusa?

IP: *.cybergarden.pl / 192.168.150.* 02.06.03, 14:31
ostatnio nie mogę wysłac sms'a na plusa.. na jaki numer bym nie wysylala to
ciagle ten sam komunikat" limit wiadomosci na podany numer wyczerpany". I tak
p[rzez kilka dni juz?! o co tu chodzi?!
Obserwuj wątek
    • Gość: solo Re: co jest z bramka sms plusa? IP: *.tkdami.net 02.06.03, 19:02
      Jesles pewnie połączony w sieci lokalnej i limit wiadomosci wyylanych nadzien
      przypoada na kilka kompów. proponuje Ci stronke z bramką z której napewno
      wyslesz www.radom.mtb.prv.pl. Ja mialem ten sam problem dopuki nie znalazlem
      tej strony :) Winien jestes browarka :)
      • ebola_zaire Re: co jest z bramka sms plusa? 03.06.03, 13:38
        Witam
        Mysle solo ze nie masz racji i browarek pójdzie na licytacje. Niestety bramka sms plusa to juz przeszłość....Nie bedzie mozliwości wysyłania za darmo smsów przez internet (w plusie). Teraz ma sie pojawić, jesli juz sie nie pojawiła usługa płatna przy wysyłaniu przez net, choć ciekawi mnie jak będą pobierane opłaty ( mastercard? ;) )Ciekawi mnie tylko jedno...dlaczego tak jest?
        "za mało" kasy pewnie motają.........
        cYa
        Ebola Zaire
        • Gość: Barti Re: co jest z bramka sms plusa? IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.4.* 03.06.03, 18:52
          ebola_zaire napisał:
          > Ciekawi mnie tylko jedno...dlaczego tak jest?
          > "za mało" kasy pewnie motają.........
          > cYa
          > Ebola Zaire

Hmm, tak jest zapewne dlatego, że ludzie się wycwanili i wysyłają SMS'y z
          Internetu, bo to jest za darmo i nie zabiera darmowych SMS'ów, jeśli takie ktoś
          posiada w swojej taryfie. I przez to operatorzy na SMS'ach nie zarabiają. Tak
          więc, darmowe wysyłanie SMS'ów chyba powoli już się kończy. Na podobny krok
          zapewne wkrótce zdecyduje się także sieć IDEA...
        • Gość: drech Re: co jest z bramka sms plusa? IP: *.skorosze.2a.pl 03.06.03, 21:23
          a to ciekawe bo u mnie chodzi jak ta lala
          i to jako jedyna bramka baz limitu !
        • Gość: PLUSkwa Re: co jest z bramka sms plusa? IP: *.tkdami.net / 172.17.1.* 07.06.03, 18:45
          ebola_zaire napisał:

> Mysle solo ze nie masz racji i browarek pójdzie na licytacje. Niestety
          bramka s
          > ms plusa to juz przeszłość....Nie bedzie mozliwości wysyłania za darmo smsów
          pr
          > zez internet (w plusie). Teraz ma sie pojawić, jesli juz sie nie pojawiła
          usług
          > a płatna przy wysyłaniu przez net

No popatrz, a ja przed chwilą wysłałem bez problemów sms-a z ich strony. Ale
          skoro mówisz, że to przeszłość ;-)
      • Gość: bird Re: co jest z bramka sms plusa? IP: *.cybergarden.pl / 192.168.150.* 04.06.03, 23:02
        solo..... dziekuje. z tej bramki co podałes da sie wysłac jeszcze smsa.
        szkoda ze taka lipe zrobili z tymi smsami :( ale tego mozna bylo sie
        spodziewac, byle by za dobrze nie było :(
        dziekuje bardzo i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka