Gość: gracz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:54 Co myślicie o tej grze? Znacie? Gracie? Mnie poraziły ostatnio ilości zalogowanych i zarejestrowanych użytkowników... Liczy się w milionach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wert Re: Second Life IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:03 ja czasem grywam od jakiegoś czasu. Fajne. Szczególnie miło, że można spotkać Polaków, jest kilka polskich miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala.sl Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:50 ja gram od kilku miesiecy , polskie miejsca sa na coraz lepszym poziomie :) Odpowiedz Link Zgłoś
larty Re: Second Life 20.07.07, 14:48 no fakt coraz wiecej ludzi sie pojawia a polskich miejsc przybywa, jest co pozwiedzac i z kim pogadac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frik Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.07, 16:19 Tych miejsc przybywa jak gdzybów po deszczu... Kiedyś fajnym miejscem był przekrój i play, teraz centrum i bs... ale hitem może okazać się pierwsza Polska wyspa należąca do play i mam nadzieje, że będzie lepiej kierowana, bo o klubie chyba już zapomnieli, choć nadal lubię tam wpadać :) no i te linki krążące po necie odnośnie wyspy zachęcają ajj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala.sl Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 21:17 ja tez czesto przebywam w klubie PLAY , ale nie tylko w nim , a wyspy... hmmm w sumie jestem bardzo ciekawa , widzialam filmik na youtube.com/watch? v=zHzvte7vSuI , wyglada niezle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becko Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.07, 20:04 W sumie spoko, ale czemu taki krótki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 20:13 kurcze nie słyszałem o tej wyspie! Wiecie coś więcej? Kiedy otwierają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alibi Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.07, 18:19 To muisz więcej grać :) albo wbijać więcej w PM... podobno 3 sierpnia :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala.sl Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 19:01 ja widzialam fotki z tej wyspy playinsecondlife.patrz.pl/ playinsecondlife1.patrz.pl/ playinsecondlife2.patrz.pl/ A tak przy okazji : przekroj ma nowa redakceje , mozna ogladac tam wystawy , aktualnie raczkowskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 22.07.07, 22:07 z tych zdjec wynika ze bedzie to calkiem spora wyspa nie moge sie doczekac aby tam sie pojawic :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.07, 20:25 To nie jesteś sam!! A ktoś się orientuje czy robotę będzie można tam dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala.sl Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:18 mysle , ze na takiej wyspie wszystko jest mozliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiking Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.07, 18:35 To gokarty mogli by rozplanować :) w końcu Robert daje czadu!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolec Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 24.07.07, 20:40 raczej na pewno cos ciekawego wymysla w koncu play ma duzo ciekawych pomyslow i pewnie wyspa bedzie wpisywala sie w ten stereotyp :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: Second Life IP: 80.50.250.* 25.07.07, 13:44 kurcze widzę że SL Polska się rozkręca :) super, bo już mi się znudziło, że jak ma być fajnie to nie po polsku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 25.07.07, 17:30 zgadzam sie z tym w 100% mam nadzieje ze bedzie coraz wiecej takich rzeczy co nas pozytywnie zaskocza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala.sl Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:03 ja tez sie zgadzam i licze na to , ze taka wyspa jeszcze bardziej rozrusza polska spolecznosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kovi Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.07, 19:10 Wyspa zaskoczy to pewne... mnie ciekawi jednak czy ludzie będą tam przebywać nawet po premierze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabek Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 27.07.07, 13:53 Wydaje mi sie ze skoro otwieraja wyspe to po to zeby zgromadzic wiecej osob niz do tej pory wiec na pewno wymysla cos adtakcyjnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala.sl Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:06 wydaje sie , ze po cos sie czeka tyle czasu , w koncu o wyspie wiadomo od dawna , ze jest , a otwarcia jak nie bylo tak nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Webber Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.07, 09:41 Mi się wydaje, że podgrzewają atmosferę... to już kilka dni coś powinno się dziać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala.sl Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 18:27 tez mi sie tak wydaje , szkoda , ze na oficjalnej stronie nie ma zadnych informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.07, 20:08 :) bo robią tyle, że sami nie ogarniają... ale dobrze, że robią niż stoją w miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala.sl Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 19:21 pozostaje tylko miec nadzieje , ze juz niedlugo wszystko bedzie jasne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Browarr Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 29.07.07, 20:38 Ta wyspa jest jak dobry mecz pilkarski im dluzej sie na niego czeka tym lepiej bedzie smakowal :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jop Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.07, 20:10 Chyba, że to będzie Polska liga... haha 4 dni odliczam Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Second Life 31.07.07, 13:13 hmm, troche dziwne ze nie ma zadnego oficjalnego info... no ale Play juz pare razy zakakiwal wiec moze bedzie mila niespodzianka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.07, 15:50 Nie no ja gdzieś czytałem oficialne info, ale teraz sobie nie przypomne chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Usama Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.07, 15:08 Jakieś jajka... nie ma oficialnego infa. to ja nie wiem czy dziś startujemy wrr Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Second Life 02.08.07, 21:46 hmm sam juz nie wiem... jutro sie przekonamy cczy ruszy a swoja droga moze specjalnie nie ma oficjalnego info zeby podgrzac atmosfere oczekiwania na start ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappadona Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 03.08.07, 16:46 no i podgrzewa dosc skutecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.07, 21:48 Dobra Dobra ja to chcę poważnie wiedzieć kiedy jest start więc?? Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Second Life 04.08.07, 01:24 hmm no i nie wystartowala... przypomina mi sie start samego Playa - tez pare razy przekladali date chociaz zadna z nich nie byla oficjalnie podana czyzby powtorka z rozrywki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teofilu Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.07, 17:00 Coś w tym chyba jest... Może taka jest strategia firmy, najwidoczniej jak słusznie zauważyłeś... z innej strony ludzi i tak będą czekać, bo nic innego im nie pozostaje do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V-power Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 05.08.07, 22:52 to oni beda czekac az zaplaci im rachunki :PP to naprawde nowy w polsce sposob reklamowania sie w internecie , budowanie wyspy w SL . fajny pomysl. Gratulacje dla ludzi od reklamy !! Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Second Life 06.08.07, 00:29 ciekawe czy sie oplaci taka reklama... no ale w sumie powoli internet ma w domu coraz wiecej ludzi w polsce to i wszelkie formy reklamy w necie beda sie rozwijac. reklmy w SL to dosc nowatorska metoda ale skoro graja w to polacy to pewnie ma sens :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max-kolanka Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 06.08.07, 16:19 oczywiscie ,ze ma sens !!! SL to nie tylko gra ... przeciez mozesz przez nia robic zakupy itp. Play jak ruszy z wyspa to na 100% da mozliwosc kupiena doladowan ... a np. jak pizza hut wejdzie do sl to da mozliwosc skladania zamowien na pizze do domu :PP Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Second Life 07.08.07, 14:27 hmm, ciekawe czy zrobia tam swoj salon. w sumie wiekszosc rzeczy jak np. wybor fona czy taryfy moznaby dokonac w SL a umowe do podpisania przysylali by poczta badz kurierem. w sumie przez www mozna to w w SLu powinno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramzes Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.07, 15:33 Wizja całkiem, całkiem... tylko spońeczeństwo nie to! W tym kraju na takie rzeczy za wcześnie... choć pomysły przednie, może Cię zatrudnią :) ja bym tak zrobił na ich miejscu jak sypiesz pomysłami z rękawa :P pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max-kolanka Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 07.08.07, 19:24 dadza rade ... trzeba w koncu gonic ta europe ,nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gladius Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 08.08.07, 18:14 Przez takie firmy jak play ,jestesmu z nia na rownym poziomie :) Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Second Life 08.08.07, 21:43 fakt. play nie raz juz zaskoczyl ciekawymi rozwiazaniami. np. eurotayfe wprowadzili jako pierwsza siec w Eurpie :) widac ze stawiaja na innowacyjnosc. czekam na start wyspy bo podejrzewam ze bedzie tam cos czego jeszcze nie widzielismy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapas Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 09.08.07, 17:10 No i tak jerst ... na polskich lokacjach czegoc takiego jeszcze nie bylo . wejdzcie i sami zobaczcie . Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Second Life 09.08.07, 19:53 rzeczywiscie, wyspa prezentuje sie okazale. Ciekawy jestem kiedy rusza wszystkie atrakcje. a podobno maj otworzyc tam wirtulne biuro prasowe: www.blogplay.eu/2007/08/09/juz-wkrotce-ruszy-pierwsze-biuro-prasowe-w-second-life/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapas Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 10.08.07, 15:20 no no :) jeszcze troche i pizze bedziemy zamawiac przez SL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fantom Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.07, 19:25 Ja bym się nie zdziwił... a podobno przez wyspe Play będzie można doładować telefon w play'u... ciekawy jestem czy im to wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompresory-info.sk Re: Second Life IP: *.orange.sk 30.01.08, 18:25 sukaj na www.kompresory-info.sk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gazi Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.07, 17:45 ludzie.playmobile.pl/blog/9231/PLAY+w+Second+Life.html#menuTabs już nawet blog jest ha! :> Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Second Life 14.08.07, 13:17 hmm a wie ktos gdzie mozna znalezc info o konkursach na wyspie.wczoraj kumpel wygral starter Playa, podobno dzis te maja to powtorzyc ale nie wiadomo o ktorej :O na blogu o tym nie pisza Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszone1 Re: Second Life 20.11.07, 14:45 witam! Interesuja mnie motywy uczestnikow gry SL? Dlaczego w to gracie? Co daje Wam Sl czego brak w realnym swiecie? Czy Sl pomga jakos realu? Czy jest ktos kto zarabia na Sl? Jesli tak to w jaki sposob? Odpowiedz Link Zgłoś