Dodaj do ulubionych

Second Life

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:54
Co myślicie o tej grze? Znacie? Gracie? Mnie poraziły ostatnio ilości
zalogowanych i zarejestrowanych użytkowników... Liczy się w milionach!
Obserwuj wątek
    • Gość: wert Re: Second Life IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:03
      ja czasem grywam od jakiegoś czasu. Fajne. Szczególnie miło, że można spotkać
      Polaków, jest kilka polskich miejsc.
      • Gość: ala.sl Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:50
        ja gram od kilku miesiecy , polskie miejsca sa na coraz lepszym poziomie :)
        • larty Re: Second Life 20.07.07, 14:48
          no fakt coraz wiecej ludzi sie pojawia a polskich miejsc przybywa, jest co
          pozwiedzac i z kim pogadac :D
          • Gość: Frik Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.07, 16:19
            Tych miejsc przybywa jak gdzybów po deszczu... Kiedyś fajnym miejscem był
            przekrój i play, teraz centrum i bs... ale hitem może okazać się pierwsza Polska
            wyspa należąca do play i mam nadzieje, że będzie lepiej kierowana, bo o klubie
            chyba już zapomnieli, choć nadal lubię tam wpadać :) no i te linki krążące po
            necie odnośnie wyspy zachęcają ajj
            • Gość: ala.sl Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 21:17
              ja tez czesto przebywam w klubie PLAY , ale nie tylko w nim , a wyspy... hmmm w
              sumie jestem bardzo ciekawa , widzialam filmik na youtube.com/watch?
              v=zHzvte7vSuI , wyglada niezle :)
              • Gość: Becko Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.07, 20:04
                W sumie spoko, ale czemu taki krótki??
                • Gość: l Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 20:13
                  kurcze nie słyszałem o tej wyspie! Wiecie coś więcej? Kiedy otwierają?
                  • Gość: Alibi Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.07, 18:19
                    To muisz więcej grać :) albo wbijać więcej w PM... podobno 3 sierpnia :) pozdro
                    • Gość: ala.sl Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 19:01
                      ja widzialam fotki z tej wyspy
                      playinsecondlife.patrz.pl/
                      playinsecondlife1.patrz.pl/
                      playinsecondlife2.patrz.pl/
                      A tak przy okazji : przekroj ma nowa redakceje , mozna ogladac tam wystawy ,
                      aktualnie raczkowskiego :)
                      • Gość: rambo Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 22.07.07, 22:07
                        z tych zdjec wynika ze bedzie to calkiem spora wyspa nie moge sie doczekac aby
                        tam sie pojawic :D
                        • Gość: Kolo Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.07, 20:25
                          To nie jesteś sam!! A ktoś się orientuje czy robotę będzie można tam dostać?
                          • Gość: ala.sl Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:18
                            mysle , ze na takiej wyspie wszystko jest mozliwe :)
                            • Gość: Wiking Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.07, 18:35
                              To gokarty mogli by rozplanować :) w końcu Robert daje czadu!! :P
                              • Gość: bolec Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 24.07.07, 20:40
                                raczej na pewno cos ciekawego wymysla w koncu play ma duzo ciekawych pomyslow i
                                pewnie wyspa bedzie wpisywala sie w ten stereotyp :)
                                • Gość: iii Re: Second Life IP: 80.50.250.* 25.07.07, 13:44
                                  kurcze widzę że SL Polska się rozkręca :) super, bo już mi się znudziło, że jak
                                  ma być fajnie to nie po polsku ;)
                                  • Gość: kret Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 25.07.07, 17:30
                                    zgadzam sie z tym w 100% mam nadzieje ze bedzie coraz wiecej takich rzeczy co
                                    nas pozytywnie zaskocza :)
                                    • Gość: ala.sl Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:03
                                      ja tez sie zgadzam i licze na to , ze taka wyspa jeszcze bardziej rozrusza
                                      polska spolecznosc :)
    • Gość: Kovi Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.07, 19:10
      Wyspa zaskoczy to pewne... mnie ciekawi jednak czy ludzie będą tam przebywać
      nawet po premierze...
      • Gość: zabek Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 27.07.07, 13:53
        Wydaje mi sie ze skoro otwieraja wyspe to po to zeby zgromadzic wiecej osob niz
        do tej pory wiec na pewno wymysla cos adtakcyjnego :)
        • Gość: ala.sl Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:06
          wydaje sie , ze po cos sie czeka tyle czasu , w koncu o wyspie wiadomo od
          dawna , ze jest , a otwarcia jak nie bylo tak nie ma ...
          • Gość: Webber Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.07, 09:41
            Mi się wydaje, że podgrzewają atmosferę... to już kilka dni coś powinno się dziać
            • Gość: ala.sl Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 18:27
              tez mi sie tak wydaje , szkoda , ze na oficjalnej stronie nie ma zadnych
              informacji
              • Gość: Yogi Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.07, 20:08
                :) bo robią tyle, że sami nie ogarniają... ale dobrze, że robią niż stoją w miejscu!
                • Gość: ala.sl Re: Second Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 19:21
                  pozostaje tylko miec nadzieje , ze juz niedlugo wszystko bedzie jasne :)
                  • Gość: Browarr Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 29.07.07, 20:38
                    Ta wyspa jest jak dobry mecz pilkarski im dluzej sie na niego czeka tym lepiej
                    bedzie smakowal :D
                    • Gość: Jop Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.07, 20:10
                      Chyba, że to będzie Polska liga... haha 4 dni odliczam
                      • amfi82 Re: Second Life 31.07.07, 13:13
                        hmm, troche dziwne ze nie ma zadnego oficjalnego info...

no ale Play juz pare razy zakakiwal wiec moze bedzie mila niespodzianka :)
                        • Gość: Yogi Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.07, 15:50
                          Nie no ja gdzieś czytałem oficialne info, ale teraz sobie nie przypomne chyba:)
                          • Gość: Usama Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.07, 15:08
                            Jakieś jajka... nie ma oficialnego infa. to ja nie wiem czy dziś startujemy wrr
                            • amfi82 Re: Second Life 02.08.07, 21:46
                              hmm sam juz nie wiem... jutro sie przekonamy cczy ruszy

a swoja droga moze specjalnie nie ma oficjalnego info zeby podgrzac atmosfere
                              oczekiwania na start ??
                              • Gość: kappadona Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 03.08.07, 16:46
                                no i podgrzewa dosc skutecznie :)
                                • Gość: Lolo Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.07, 21:48
                                  Dobra Dobra ja to chcę poważnie wiedzieć kiedy jest start więc??
                                  • amfi82 Re: Second Life 04.08.07, 01:24
                                    hmm no i nie wystartowala...

przypomina mi sie start samego Playa - tez pare razy przekladali date chociaz
                                    zadna z nich nie byla oficjalnie podana

czyzby powtorka z rozrywki ;)
                                    • Gość: Teofilu Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.07, 17:00
                                      Coś w tym chyba jest... Może taka jest strategia firmy, najwidoczniej jak
                                      słusznie zauważyłeś... z innej strony ludzi i tak będą czekać, bo nic innego im
                                      nie pozostaje do roboty...
                                      • Gość: V-power Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 05.08.07, 22:52
                                        to oni beda czekac az zaplaci im rachunki :PP to naprawde nowy w polsce sposob
                                        reklamowania sie w internecie , budowanie wyspy w SL . fajny pomysl. Gratulacje
                                        dla ludzi od reklamy !!
                                        • amfi82 Re: Second Life 06.08.07, 00:29
                                          ciekawe czy sie oplaci taka reklama... no ale w sumie powoli internet ma w domu
                                          coraz wiecej ludzi w polsce to i wszelkie formy reklamy w necie beda sie
                                          rozwijac. reklmy w SL to dosc nowatorska metoda ale skoro graja w to polacy to
                                          pewnie ma sens :)
                                          • Gość: max-kolanka Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 06.08.07, 16:19
                                            oczywiscie ,ze ma sens !!! SL to nie tylko gra ... przeciez mozesz przez nia
                                            robic zakupy itp. Play jak ruszy z wyspa to na 100% da mozliwosc kupiena
                                            doladowan ... a
                                            np. jak pizza hut wejdzie do sl to da mozliwosc skladania zamowien na pizze do
                                            domu :PP
                                            • amfi82 Re: Second Life 07.08.07, 14:27
                                              hmm, ciekawe czy zrobia tam swoj salon. w sumie wiekszosc rzeczy jak np. wybor
                                              fona czy taryfy moznaby dokonac w SL a umowe do podpisania przysylali by poczta
                                              badz kurierem. w sumie przez www mozna to w w SLu powinno :)
                                              • Gość: Ramzes Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.07, 15:33
                                                Wizja całkiem, całkiem... tylko spońeczeństwo nie to! W tym kraju na takie
                                                rzeczy za wcześnie... choć pomysły przednie, może Cię zatrudnią :) ja bym tak
                                                zrobił na ich miejscu jak sypiesz pomysłami z rękawa :P pozdro
                                                • Gość: max-kolanka Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 07.08.07, 19:24
                                                  dadza rade ... trzeba w koncu gonic ta europe ,nie :)
                                                  • Gość: gladius Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 08.08.07, 18:14
                                                    Przez takie firmy jak play ,jestesmu z nia na rownym poziomie :)
                                                  • amfi82 Re: Second Life 08.08.07, 21:43
                                                    fakt. play nie raz juz zaskoczyl ciekawymi rozwiazaniami. np. eurotayfe
                                                    wprowadzili jako pierwsza siec w Eurpie :) widac ze stawiaja na innowacyjnosc.
                                                    czekam na start wyspy bo podejrzewam ze bedzie tam cos czego jeszcze nie
                                                    widzielismy :)
                                                  • Gość: kapas Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 09.08.07, 17:10
                                                    No i tak jerst ... na polskich lokacjach czegoc takiego jeszcze nie bylo .
                                                    wejdzcie i sami zobaczcie .
                                                  • amfi82 Re: Second Life 09.08.07, 19:53
                                                    rzeczywiscie, wyspa prezentuje sie okazale. Ciekawy jestem kiedy rusza wszystkie
                                                    atrakcje. a podobno maj otworzyc tam wirtulne biuro prasowe:
                                                    www.blogplay.eu/2007/08/09/juz-wkrotce-ruszy-pierwsze-biuro-prasowe-w-second-life/
                                                  • Gość: kapas Re: Second Life IP: *.acn.waw.pl 10.08.07, 15:20
                                                    no no :) jeszcze troche i pizze bedziemy zamawiac przez SL :)
                                                  • Gość: Fantom Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.07, 19:25
                                                    Ja bym się nie zdziwił... a podobno przez wyspe Play będzie można doładować
                                                    telefon w play'u... ciekawy jestem czy im to wyjdzie :)
                                                  • Gość: kompresory-info.sk Re: Second Life IP: *.orange.sk 30.01.08, 18:25
                                                    sukaj na www.kompresory-info.sk
          • Gość: Gazi Re: Second Life IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.07, 17:45
            ludzie.playmobile.pl/blog/9231/PLAY+w+Second+Life.html#menuTabs już nawet
            blog jest ha! :>
            • amfi82 Re: Second Life 14.08.07, 13:17
              hmm a wie ktos gdzie mozna znalezc info o konkursach na wyspie.wczoraj kumpel
              wygral starter Playa, podobno dzis te maja to powtorzyc ale nie wiadomo o ktorej
              :O na blogu o tym nie pisza
    • mariuszone1 Re: Second Life 20.11.07, 14:45
      witam!
      Interesuja mnie motywy uczestnikow gry SL?
      Dlaczego w to gracie?
      Co daje Wam Sl czego brak w realnym swiecie?
      Czy Sl pomga jakos realu?
      Czy jest ktos kto zarabia na Sl? Jesli tak to w jaki sposob?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka