zielony_nalesnik 24.10.07, 12:56 z czystej ciekawosci i wyczerpania limitu cierpliwosci chcialam sie was zapytac czy poczta na wp dziala ostatnio "jakby chciala a nie mogla" tylko u mnie, czy moze to tendencja na szersza skale? pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala WP - porażka :-/ Onet - tragedia! :-// IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 14:27 dwa największe i najstarsze portale, a poczta u nich nie dość, że działa z opóźnieniem, ciężko w nią wejść z www, często się zawiesza i nie można nic z nich ściągnąć Outlookiem, to na dodatek PRZEPUSZCZA TYLE SPAMU, że heeeeeeeeeeeej!!! no i te durnowate ograniczenia w wielkości załączników...... WKURZAJĄCE OBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palmer Re: WP - porażka :-/ Onet - tragedia! :-// IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 17:45 dlatego mam konto na Interii, ostatnio z czystej ciekawości założyłem na wp, poczta fajnie wygląda pod względem graficznym, no ale słabo działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktiss Re: WP - porażka :-/ Onet - tragedia! :-// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 17:47 U mnie wp chodzi bardzo dobrze, tylko że ja nie korzystam z interfejsu webowego. Odpowiedz Link Zgłoś