Gość: panna a IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.06, 10:53 Bosh, ale mi niespodziankę w Sopocie zrobili, geeez. www.last.fm/music/Ampop Zna ktoś, kocha, something like this? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geigo Re: Ampop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 19:11 Zna, może nie kocha, ale zdecydowanie lubi Do tej pory słyszałam dwie płyty - "Made For Market" i "Delusions", debiutu póki co nie znam. A co z tym Sopotem, bom wybitnie nie w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna a Re: Ampop! IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.06, 19:48 ot, wystąpili, wczoraj, na festiwalu jedynki. dla mnie właśnie debiut, "Nature Is Not A Virgin" rządzi. Cudownie lodowate, gdybym miała komuś ich zaprezentować, to właśnie tym albumem. Check out. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geigo Re: Ampop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 22:18 No proszę, czyli jednak czasami warto obejrzeć telewizję, tfu, publiczną... A debiut Ampop - jeśli gdzieś uda mi się dopaść - na pewno przesłucham, nawet nie trzeba mnie zachęcać Odpowiedz Link Zgłoś
szklany.czlowiek Re: Ampop! 06.08.06, 20:51 Tez znam, ale jeszcze nie wydam sadu na ich temat , bo jeszcze ich porzadnie nie przesluchalam. Odpowiedz Link Zgłoś