Gość: Jakub IP: *.chello.pl 02.11.07, 17:14 Same nawalanki i jedne wyścigi. Czy oprócz FIFY (i FIFA Managera) pod koniec roku wychodzi coś normalnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mIETEK Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe IP: 80.54.202.* 02.11.07, 18:08 FIFA to nic normalnego i dla tego mało tego typu chłamu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe IP: *.koba.pl 02.11.07, 18:49 Gears of War wersja PC jest współtworzona przez polską firmę People Can Fly czyli twórców Painkillera, niedawno przejętą przez firmę Epic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MasterPlaster Wtórność, wtórność, wtórność... IP: *.dialog.net.pl 02.11.07, 19:05 Ciągle to samo. Nidy for spidy niczym się juz nie różnią, w FIFie tylko kolor trawy się chyba zmienia. Crisis? Zarżnie tylko kartę graficzną, a fabula leży... :/ Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krze Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe IP: *.echostar.pl 02.11.07, 19:37 A gdzie Duke Nukem Forever?? xD Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe 02.11.07, 19:56 Gość portalu: Krze napisał(a): > A gdzie Duke Nukem Forever?? > xD O tu: www.amazon.co.uk/Take-2-Duke-Nukem-Forever/dp/B00005NCEZ/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Najbardziej oczekiwana gra to Manhunt 2 02.11.07, 19:56 na konsole PS2, PSP i Wii. Ale ta wersja odcenzurowana na patchu. Bohater nawet wymiotuje po zabiciu bota, a wisielca można nawet poboksować, skopać trupa i poderżnąć gardło pielęgniarce. Ciekawa może być wersja na Wii z manipulatorem reagującym na ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbi hej gracze mozecie polecic jakies fajne wyscigi ? IP: *.adsl.alicedsl.de 02.11.07, 20:09 bardzo mi sie podoba need for speed mostwanted, nastepna wersja (ostatnia) mi sie nie podoba bo jezdzi sie glownie w nocy szukam jakiejs podobnej gry NFS MW oprocz test drive, jest cos ciekawego i wartego zagrania (byleby nie po torze wyscigowym) mozecie cos polecic (na PC) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hx Re: Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 20:18 Oglądaliście jak putin komentował Call of Duty 4 ? W pewnym momencie mówi: "scenariusz kradzieży rosyjskiej bomby atomowej jest nieprawdopodobny i równie odrażający jak Polska wódka" Co za sku********wo, każda okazja jest dobra żeby doj***ć polakom nawet recenzja głupiej gry. Normalnie nie przeklinam ale nie mogłem się już powstrzymać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kuballa Re: Ja tam czekam na kolejna czesc GTA.. n/t 02.11.07, 21:13 ja tez 4 czesc GTA to chyba najwazniejsza dla mnie gra nie jestem pewien ale chyba sie uzaleznilem od GTA, zaciagnalem nawet widget a ktory mi liczy sekundy do wypuszczenia tej wersji niestety firma Rockstar postanowila przedluzyc development. Mam nadzieje ze bedzie wersja na Wii, bo nie chce kupowac nowego xboxa albo ps3. pozdrawiam, Kuballa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havokk Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe IP: *.chello.pl 02.11.07, 20:42 Ja tam czekam na Fallout 3, tyle w temacie ... Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe 02.11.07, 20:42 Autor mogl wspomniec, ze Gears of War konwertuje na PC polski zespół People Can Fly (dawne Metropolis - pamietacie Tajemnice Statuetki i Teenagenta), twórcy Painkillera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumkiller1 Re: Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe IP: *.acn.waw.pl 02.11.07, 22:18 Eee tam - same rąbanki. Czekam na Fallout 3, Starcraft 2 i GTA IV, a niedlugo kupuje Civilization 4 Complete Edition :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcys Re: Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 23:18 a kultowa gra Max Payne i III czesc to co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas_PL Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe IP: *.icpnet.pl 03.11.07, 02:08 Taa...Mass Effect to dla was strzelanka? Może KOTOR też był dla was strzelanką (broń laserowa! ZOMG TO MUSI BYĆ FPP) ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi Portal "gazety" nie zna się na grach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 09:00 nie znacie się na motoryzacji, nie znacie się na grach, nie znacie się na kobietach. Znacie się jedynie na polityce i udajecie że trochę się znacie na sporcie, ale to też nie do końca jest prawdą/ Odpowiedz Link Zgłoś
krzyh001 Crysis - światowy kryzys??? co oznacz ta nazwa?? 03.11.07, 09:37 Crysis- Demo strzelanki, w której gracz będzie miał szansę uratować świat przed wojną między Koreą Północną, a USA, ale także przed inwazją Obcych. Rzecz dzieje się w przyszłości, w 2019 roku. W Ziemię uderza asteroid, co staje się pretekstem do zaburzenia pokoju światowego. W czasie, gdy Phenian z Waszyngtonem skaczą sobie do gardeł, (...) Gracz wciela się w żołnierza amerykańskiego, który będzie miał szansę zawalczyć o globalny pokój. powiedzcie mi czy to nie jest przekaz podprogowy... read between the lines... globalny pokój... new world order Władze US chcą popchnąć swoją globalną politykę nowego porządku świata podczas globalnego kryzysu, może nim być zaburzenie światowego pokoju, efekt cieplarniany, kryzys gospodarczy np. spadek akcji światowych banków. Obcych wepchnęli do fabuły żeby nam mózgi wyprać. Pamiętacie grę Deus EX??? Fabuła tej gry ma o wiele więcej wspólnego z rzeczywistością niż wam się wydaję... zakon wysoko postawionych masońskich Illuminatów działa nawet w Polsce... www.naszawitryna.pl/ksiazki_102.html czym jest new world order? czym jest terroryzm sponsorowany przez rząd? video.google.pl/videoplay?docid=-8136133221213939183 Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Crysis - światowy kryzys??? co oznacz ta nazw 03.11.07, 10:45 krzyh001 napisał: >powiedzcie mi czy to nie jest przekaz podprogowy... Tak, to Uklad uczynil ten Crysis. >zakon wysoko postawionych masońskich Illuminatów działa nawet w >Polsce... No, ale to juz inni szatani. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyh001 Re: Crysis - światowy kryzys??? co oznacz ta nazw 03.11.07, 17:42 >“Urojenia prześladowcze i wielkościowe najczęściej znajdują drogę do >świata polityki. Te właśnie urojenia oraz towarzyszące im uczucia >występują u paranoika przekonanego o własnej wyjątkowości. Oczekuje >specjalnego traktowania, ale sam manipuluje ludźmi i wykorzystuje >ich, nie uświadamiając sobie, jak to na nich działa. Kiedy nie jest >traktowany w specjalny sposób, reaguje urazą, gniewem, a niekiedy >mściwą furią.” - Robert S. Robins / Jerrold M. Post : Paranoja >polityczna. Psychopatologia nienawiści [Political Paranoia.The >Psyhopolitics of Hatred ] Heheh no nie wiem... :D polityką nie zajmuje sie na co dzień, ale zdaje sobie sprawę że w mediach jest tylko mord i śmierć, o tym pisał Stanisław Lem, a w grach... tylko jedna wyścigówka a reszta...? Call of Duty, Doom ,Crysis, Ghost Recon, Quake WARS, Rainbow Six, jedyną grą o ratowaniu ludzkiego życia jest Emergency, cała reszta polega na masowym mordowaniu... :D uważam ze warto sie nad tym zastanowić chociaz przez chwilę i jaki to ma wpływ na nas samych na nasze chociażby samopoczucie, a później wydać kasę na grę. I jak to ma się do polityki... ? www.larouchepub.com/lym/2007/3431videowars_future.html Nie chcę wami manipulować, sam nie wiem co chce zrobic i jaki jest sens tego co piszę... i zapewniam ze na nikim nie bede się mścił i na nikogo nie bede sie gniewał :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tenare To znaczy Crisis core Final Fantasy VII IP: *.icpnet.pl 03.11.07, 09:43 Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe 05.11.07, 18:35 Poczekam sobie cierpliwie na przedświąteczne promocje Hellgate London. Demo było sympatyczne i całkiem grywalne, choć na mniej zaawansowanym sprzęcie grafika dość ponura (normalnie ma człowiek reminiscencje z Quake'a). To, co najlepsze z Diablo 2 zachowano Odpowiedz Link Zgłoś