Dodaj do ulubionych

Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe

IP: *.chello.pl 02.11.07, 17:14
Same nawalanki i jedne wyścigi. Czy oprócz FIFY (i FIFA Managera) pod koniec roku wychodzi coś normalnego?
Obserwuj wątek
    • Gość: mIETEK Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe IP: 80.54.202.* 02.11.07, 18:08
      FIFA to nic normalnego i dla tego mało tego typu chłamu!
    • Gość: Ya Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe IP: *.koba.pl 02.11.07, 18:49
      Gears of War wersja PC jest współtworzona przez polską firmę People Can Fly
      czyli twórców Painkillera, niedawno przejętą przez firmę Epic
    • Gość: MasterPlaster Wtórność, wtórność, wtórność... IP: *.dialog.net.pl 02.11.07, 19:05
      Ciągle to samo. Nidy for spidy niczym się juz nie różnią, w FIFie tylko kolor trawy się chyba zmienia. Crisis? Zarżnie tylko kartę graficzną, a fabula leży... :/ Dno.
    • Gość: Krze Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe IP: *.echostar.pl 02.11.07, 19:37
      A gdzie Duke Nukem Forever??
      xD
      • kell99 Re: Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe 02.11.07, 19:56
        Gość portalu: Krze napisał(a):

> A gdzie Duke Nukem Forever??
        > xD

O tu:
        www.amazon.co.uk/Take-2-Duke-Nukem-Forever/dp/B00005NCEZ/
        ;)
    • tenare Najbardziej oczekiwana gra to Manhunt 2 02.11.07, 19:56
      na konsole PS2, PSP i Wii. Ale ta wersja odcenzurowana na patchu. Bohater nawet
      wymiotuje po zabiciu bota, a wisielca można nawet poboksować, skopać trupa i
      poderżnąć gardło pielęgniarce. Ciekawa może być wersja na Wii z manipulatorem
      reagującym na ruch.
      • Gość: robbi hej gracze mozecie polecic jakies fajne wyscigi ? IP: *.adsl.alicedsl.de 02.11.07, 20:09
        bardzo mi sie podoba need for speed mostwanted, nastepna wersja (ostatnia) mi
        sie nie podoba bo jezdzi sie glownie w nocy

szukam jakiejs podobnej gry NFS MW oprocz test drive, jest cos ciekawego i
        wartego zagrania (byleby nie po torze wyscigowym) mozecie cos polecic (na PC) ?
    • Gość: hx Re: Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 20:18
      Oglądaliście jak putin komentował Call of Duty 4 ?

W pewnym momencie mówi: "scenariusz kradzieży rosyjskiej bomby atomowej jest
      nieprawdopodobny i równie odrażający jak Polska wódka"

Co za sku********wo, każda okazja jest dobra żeby doj***ć polakom nawet recenzja
      głupiej gry. Normalnie nie przeklinam ale nie mogłem się już powstrzymać :/
    • Gość: PanBolek A Starcraft 2!? IP: *.chello.pl 02.11.07, 20:28
      Hey, hey!
    • autsider Ja tam czekam na kolejna czesc GTA.. n/t 02.11.07, 20:32
      • kuballa Re: Ja tam czekam na kolejna czesc GTA.. n/t 02.11.07, 21:13
        ja tez 4 czesc GTA to chyba najwazniejsza dla mnie gra nie jestem pewien ale
        chyba sie uzaleznilem od GTA, zaciagnalem nawet widget a ktory mi liczy sekundy
        do wypuszczenia tej wersji niestety firma Rockstar postanowila przedluzyc
        development. Mam nadzieje ze bedzie wersja na Wii, bo nie chce kupowac nowego
        xboxa albo ps3.
        pozdrawiam,
        Kuballa
    • Gość: havokk Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe IP: *.chello.pl 02.11.07, 20:42
      Ja tam czekam na Fallout 3, tyle w temacie ...
    • simplex Re: Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe 02.11.07, 20:42
      Autor mogl wspomniec, ze Gears of War konwertuje na PC polski zespół People Can
      Fly (dawne Metropolis - pamietacie Tajemnice Statuetki i Teenagenta), twórcy
      Painkillera.
      • Gość: forumkiller1 Re: Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe IP: *.acn.waw.pl 02.11.07, 22:18
        Eee tam - same rąbanki. Czekam na Fallout 3, Starcraft 2 i GTA IV, a niedlugo
        kupuje Civilization 4 Complete Edition :)
        • Gość: marcys Re: Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 23:18
          a kultowa gra Max Payne i III czesc to co ???
    • Gość: Thomas_PL Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe IP: *.icpnet.pl 03.11.07, 02:08
      Taa...Mass Effect to dla was strzelanka? Może KOTOR też był dla was strzelanką (broń laserowa! ZOMG TO MUSI BYĆ FPP) ;) ?
    • Gość: POKi Portal "gazety" nie zna się na grach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 09:00
      nie znacie się na motoryzacji, nie znacie się na grach, nie znacie się na
      kobietach. Znacie się jedynie na polityce i udajecie że trochę się znacie na
      sporcie, ale to też nie do końca jest prawdą/
    • krzyh001 Crysis - światowy kryzys??? co oznacz ta nazwa?? 03.11.07, 09:37
      Crysis- Demo strzelanki, w której gracz będzie miał szansę uratować świat przed
      wojną między Koreą Północną, a USA, ale także przed inwazją Obcych. Rzecz dzieje
      się w przyszłości, w 2019 roku. W Ziemię uderza asteroid, co staje się
      pretekstem do zaburzenia pokoju światowego. W czasie, gdy Phenian z Waszyngtonem
      skaczą sobie do gardeł, (...) Gracz wciela się w żołnierza amerykańskiego, który
      będzie miał szansę zawalczyć o globalny pokój.

powiedzcie mi czy to nie jest przekaz podprogowy... read between the lines...
      globalny pokój... new world order
      Władze US chcą popchnąć swoją globalną politykę nowego porządku świata podczas
      globalnego kryzysu, może nim być zaburzenie światowego pokoju, efekt
      cieplarniany, kryzys gospodarczy np. spadek akcji światowych banków. Obcych
      wepchnęli do fabuły żeby nam mózgi wyprać.
      Pamiętacie grę Deus EX??? Fabuła tej gry ma o wiele więcej wspólnego z
      rzeczywistością niż wam się wydaję... zakon wysoko postawionych masońskich
      Illuminatów działa nawet w Polsce... www.naszawitryna.pl/ksiazki_102.html

czym jest new world order?

czym jest terroryzm sponsorowany przez rząd?
      video.google.pl/videoplay?docid=-8136133221213939183
      • zat4ra Re: Crysis - światowy kryzys??? co oznacz ta nazw 03.11.07, 10:45
        krzyh001 napisał:

>powiedzcie mi czy to nie jest przekaz podprogowy...

Tak, to Uklad uczynil ten Crysis.
        >zakon wysoko postawionych masońskich Illuminatów działa nawet w >Polsce...

No, ale to juz inni szatani.
        • krzyh001 Re: Crysis - światowy kryzys??? co oznacz ta nazw 03.11.07, 17:42
          >“Urojenia prześladowcze i wielkościowe najczęściej znajdują drogę do >świata
          polityki. Te właśnie urojenia oraz towarzyszące im uczucia >występują u
          paranoika przekonanego o własnej wyjątkowości. Oczekuje >specjalnego
          traktowania, ale sam manipuluje ludźmi i wykorzystuje >ich, nie uświadamiając
          sobie, jak to na nich działa. Kiedy nie jest >traktowany w specjalny sposób,
          reaguje urazą, gniewem, a niekiedy >mściwą furią.” - Robert S. Robins / Jerrold
          M. Post : Paranoja >polityczna. Psychopatologia nienawiści [Political
          Paranoia.The >Psyhopolitics of Hatred ]

Heheh no nie wiem... :D
          polityką nie zajmuje sie na co dzień, ale zdaje sobie sprawę że w mediach jest
          tylko mord i śmierć, o tym pisał Stanisław Lem,
          a w grach... tylko jedna wyścigówka a reszta...? Call of Duty, Doom ,Crysis,
          Ghost Recon, Quake WARS, Rainbow Six,
          jedyną grą o ratowaniu ludzkiego życia jest Emergency, cała reszta polega na
          masowym mordowaniu... :D uważam ze warto sie nad tym zastanowić chociaz przez
          chwilę i jaki to ma wpływ na nas samych na nasze chociażby samopoczucie, a
          później wydać kasę na grę.
          I jak to ma się do polityki... ?
          www.larouchepub.com/lym/2007/3431videowars_future.html
          Nie chcę wami manipulować, sam nie wiem co chce zrobic i jaki jest sens tego co
          piszę... i zapewniam ze na nikim nie bede się mścił i na nikogo nie bede sie
          gniewał :DDD
    • Gość: Tenare To znaczy Crisis core Final Fantasy VII IP: *.icpnet.pl 03.11.07, 09:43
    • nessie-jp Najbardziej wyczekiwane gry komputerowe 05.11.07, 18:35
      Poczekam sobie cierpliwie na przedświąteczne promocje Hellgate London. Demo było
      sympatyczne i całkiem grywalne, choć na mniej zaawansowanym sprzęcie grafika
      dość ponura (normalnie ma człowiek reminiscencje z Quake'a). To, co najlepsze z
      Diablo 2 zachowano

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka