Gość: gosik IP: *.di.pl / 192.168.0.* 26.07.03, 00:06 Taki zwierzak co sie go karmi i sie z nim bawi. Kot chyba. Mozna go sciagnac z jakiejs stronki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kell Re: Zwierzak na monitorze - skad go brac??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.07.03, 06:43 www.catslikefelix.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: Zwierzak na monitorze - skad go brac??? IP: *.di.pl / 192.168.0.* 28.07.03, 21:41 Dzieki. Ale on nie chce sie zapisac na kompie. Caly czas wyskakuje, ze nie jest to prawislowa aplikacja systemu. Nie wiem o co chodzi, bo jedzenie i zabawki dobrze sie sciagnely... Tylko sam Felix nie chce sie sciagnac... buuu... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goddy Re: Zwierzak na monitorze - skad go brac??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 18:43 na plytkach z komputer swiata extra (albo na www.komputerswiat.pl w dziale downdand/programy) sa rozne maskotki na pulpit. Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: z Lasu 31.07.03, 23:46 A ja kiedyś w robocie rybkę miałem która nawet mi buziaczki słała, ale umarła jak na urlop wyjechałem, nikt nie karmił :-( Może ktoś pamięta stronkę? Chętnie bym sobie znów wyhodował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman mopy fish? IP: *.acn.waw.pl 01.08.03, 18:49 Czy była to mopy fish? www.mopyfish.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koktajl_molotowa Dzięki, zostaję rhodowcą :-) IP: *.pila.gazeta.pl / *.pila.agora.pl 01.08.03, 19:18 Odpowiedz Link Zgłoś