nuova 14.11.07, 09:44 Witam. Czy da sie zablokować adres mailowy na skrzynce GW? Jeśli tak, to prosze o podpowiedź, bo nie znalazłam takiej opcji :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guteknapc Re: ___________________________poczta ___________ IP: 150.254.120.* 14.11.07, 09:53 Co rozumiesz pod pojęciem 'zablokować'? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: ___________________________poczta __________ 14.11.07, 09:55 nie odbierac maili od tego adresu ? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: ___________________________poczta ___________ 14.11.07, 09:56 Chodzi o to, ze dosteje podwojne maile od tego samego adresu, bo nie auktualnil sobie mojego adresu i pisze na obie skrzynki (w tym na gazetowa) i wk... mnie to podwojne maile. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re:poczta 14.11.07, 11:12 1. GW nie udostępnia skrzynek pocztowych. 2. Jeśli masz na myśli skrzynkę w gazeta.pl, to obecnie nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: ___________________________poczta ___________ 14.11.07, 17:45 Po zalogowaniu: Właściwości poczty -> AntySpam -> Spam killer - zaznacz uruchom, a w polu wyżej wpisz adres, który chcesz zablokować. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: ___________________________poczta __________ 14.11.07, 19:14 ;* O to właśnie chodziło! Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: ___________________________poczta __________ 14.11.07, 22:33 Napisałem - nie, gdyż anty-spam nie działa. Czyżby czarna lista działała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: ___________________________poczta _________ IP: *.multimo.gtsenergis.pl 14.11.07, 22:45 U mnie działa. Nawet poczta mailing@gazeta.pl jest kasowana. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: ___________________________poczta ________ 15.11.07, 18:14 Ja od zawsze nie dostaję mejlingu ;) Na początku nie miałam adresu: mailing @ wpisanego na listę, a mimo to nie dostawałam śmieci :) Jeszcze raz dziękuję T-800 :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova T-800 Ratuj... 22.11.07, 01:08 Miałam bloknięty mailing@, a po dodaniu tego drugiego adresu, z którego nie chciałam dostawać @ zwariowały mi te ustawienia: pomimo wszystko dostaje i mailing i listy z tego zablokowanego adresu :( ...a napisałam każdy adres w osobnej linijce, jak polecają. Nie rozumiem co nie działa? Odpowiedz Link Zgłoś