martusss1 24.01.07, 11:08 Czesc dziewczyny,szukam fimiku z cc,sama juz jestem miesiac po cc,ale chcialabym bardzo pokazac mojemu sz.m. jak to wyglada,bo zdaje mi sie ,ze on mysli,ze to przeciez nic takiego... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_211 Re: SZUKAM FILMU Z CC 24.01.07, 16:12 www.or-live.com/distributors/NLM/rnh.cfm?id=213 Pozdr. Odpowiedz Link
martusss1 Re: SZUKAM FILMU Z CC 25.01.07, 16:30 Dobrze,ze go nie widzialam przed zabiegiem....)) Odpowiedz Link
lechickachata Nic mi się nie otwiera 25.01.07, 16:57 A może to i lepiej? Gosia ♥ Michasia ♥ 1% dla KACPERKA! Odpowiedz Link
ksiezniczka256 Re: SZUKAM FILMU Z CC 29.01.07, 11:07 www.youtube.com/watch?v=qrIXa1uNuBk Odpowiedz Link
8876p Re: SZUKAM FILMU Z CC 29.01.07, 16:37 Ale mi słabo a ja jestem dopiero przed cc. Nie radze ogladać przed cc. Odpowiedz Link
paniwaz Re: SZUKAM FILMU Z CC 31.01.07, 23:18 Straszny ze mnie tchórz, bo zrezygnowałam z oglądania filmu już po wykonaniu pierwszego cięcia! Odpowiedz Link
lena_211 :-) 31.01.07, 23:47 Ja miałam ten filmik na długo przed moim cc i też ani razu nie odważyłam się go obejrzeć. Za dużo krwi, ale już po cc obejrzałam bez żadnego strachu. Darujcie sobie jeśli jesteś przed i macie słabe nerwy . Pozdr. Odpowiedz Link
alisa222 Re: SZUKAM FILMU Z CC 06.02.07, 21:52 witajcie! jestem po dwóch cc. film poogladalam niedawno i wierzcie mi, że to co na nim pokazano to jakaś pokazówa byla - żadna cesarka nie trwa 56 minut!!! dziewczyny troche z przymruzeniem oka (to do tych co jeszcze sa przedpatrzcie na ten film Odpowiedz Link
earl.grey Re: SZUKAM FILMU Z CC 10.02.07, 00:23 dodam dla zachęty, że oglądałam własne cc w drzwiach metalowej szafki na sali operacyjnej (drugie, przy pierwszym nie byłabym taka odważna). Widok może nie taki pełny, jak byłby "z góry" (czasem dziewczyny piszą, że widać w lampach). I byłam zaskoczona, bo nie widziałam prawie wcale krwi! W ogóle raczej lajtowo to wyglądało, a ja panikara jestem. Trzeba pamiętać, że dziecko widzisz (i możesz dotknąć!) po minucie-półtorej od rozpoczęcia operacji. to jest tak silne i pozytywne wrażenie, że naprawdę już się nie przejmujesz tym, że coś ci tam jeszcze robią. Odpowiedz Link