nuova 15.11.07, 20:19 ze płacę miesięcznie abonament za net, a serwery szwankują: nasza klasa, gw, gg wysiadają. Za co ja płacę? Wkurzona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p2p Re: narzekam IP: *.acn.waw.pl 15.11.07, 20:54 Płacenie za łącze nie ma nic wspólnego z działaniem serwerów. To tak jakbyś narzekała na kablówkę za to, że stacja telewizyjna przesunęła termin jakiegoś programu. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: narzekam 15.11.07, 20:57 Bezpośrednio nie ma nic wspólnego, ale sam wiesz, ze jak już płacisz za cos (np: za net), to chciabyś korzystać z niego w pełni, czyż nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: narzekam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 23:10 Co za brednie :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: do nuovy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 18:46 nuova napisała: > po co czytasz? Żeby nie wyjść z wprawy. A co do Twojego głębokiego przemyślenia to posłużę się przenośnią: Kupujesz samochód za 50 000zł. Po kilkunastu dniach jeżdżenia wchodzisz na forum producenta samochodu i zakładasz wątek pod tytułem: narzekam Autor: nuova☺ 13.11.07, 01:01 ze płacę kupę kasy za auto, benzynę i ubezpieczenie, no ale ulice są pełne dziur, straszne korki, na kilka ulic wogóle nie da się wjechać. Za co ja płacę? Wkurzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: do nuovy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 10:42 nuova napisała: > od razu widać, że ci sie nudzi. No to jest nas dwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: narzekam 16.11.07, 15:53 Gość portalu: k napisał(a): > Co za brednie :-/ Ma rację:) Komuś się pomyliło za co płaci i myśli, że płaci za net, a to skrót od internet:) No i jak internet szwankuje to narzeka:) Radzę przeczytać umowę co się kupiło. Odpowiedz Link Zgłoś