Gość: Janek IP: *.vc.shawcable.net 06.08.03, 21:03 Jestem Laikiem w tym TEMACIE-Prosze o Wutlumaczenie jak sprawdzic adres osoby np.ktora do Ciebie pisala-Dziekuje-Janek- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: davidB Re: PROSBA-WYTLUMACZENIE!!! IP: 212.154.3.* 06.08.03, 22:14 Janku, jak juz o coś pytasz, to chociaz to sprecyzuj, bo nikt niebedzie sie zastanowił o co Jankowi z Pszczyny dolnej chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Davida Re: PROSBA-WYTLUMACZENIE!!! IP: *.vc.shawcable.net 06.08.03, 23:56 Nie ROZUMIEM bo jestem "Janek z Pszczyny Dolnej" co mam Ci WIECEJ PRECYZOWAC w/pt TEMACIE??????-No Czesc- Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa to proste 07.08.03, 00:37 Na odwrocie koperty, kulturalna osoba umiesci adres. Jest to adres nadawcy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa a poważnie... 07.08.03, 00:38 ...to po przeczytaniu całego nagłówka (all heders się to chyba nazywa przy funkcji druku) masz opisaną całą drogę maila. Nawet pozczególne serwery pośredniczące. Odpowiedz Link Zgłoś