Gość: nowa IP: *.tkdami.net 07.08.03, 00:40 Powiedzcie mi bo net mam od niedawna co to jest ten "IRC" , bo znalazłam kilka stron o tym ale nadal nie wiem jak to działa . Czy tak jak GG ? Czy trzeba cos sciągac do tego? Z góry dziekuje. Nowa w necie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koktajl_molotowa Re: IRC 07.08.03, 00:48 Czesc. Bliżej temu do czatów niż GG. Ściągnąć musisz program mIRC zainstalować i jazdaaa. Działa szybciej niż czaty, bo nie ma tyle grafiki, tylko musisz uważać na słane pliki. Tam każdy może tobie pchnąć pliczek, przyjmiesz lub nie. Może to być zdjęcie, a może jakaś niespodzianka. Niebezpieczeństwo polega na tym, że w GG masz znajomych i oni ci ślą pliki. W GG wyłączysz p2p i masz z głowy jakieś niepewne pliki od obcych, Włączysz jak chcesz coś wysłać znajomemu, lub przyjąć, a na IRC możesz być bombardowana niespodziankami, które będziesz musiała odrzucać. Poza tym IRC jest najstarszyn "komunikatorem" (w durzym uproszczeniu) w Internecie. Trochę się zapętliłem, ale chyba zrozumiesz (późno już). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: IRC IP: *.toya.net.pl / 10.0.208.* 07.08.03, 12:50 nie wchodz na te strony tak tylko je wrzucam bo tam jest cos jak w pisac serwer www.mirc32bit.prv.pl/ mirc-crack-praca.klikaj.com/ najwazniejszy link to i tylko on cie interesuje tutaj ponizej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=6287078 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FaC Re: IRC IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 00:31 sorry troszke mi sie nie chce duzo pisac na ten temat tak jak tutaj koledzy mowia sama musisz poczytac na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: IRC masz rozbity ten temat pod LINK IP: *.toya.net.pl / 10.0.208.* 07.08.03, 12:52 IRC masz rozbity ten temat pod LINK w duzym stopniu rozbity no chodzi o to ze masz trzy sieci w polsce czy tam ileś ~~ no i ze musisz w pisać serwer to nie jest tak jak z Operą przegladarką www ze po prostu działa. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=6287078 Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: IRC masz rozbity ten temat pod LINK 09.08.03, 01:23 Po prostu wejdź na www.irc.pl i poczytaj Odpowiedz Link Zgłoś