lyroy 09.08.03, 21:09 Korzystam z przeglądarki Avant Browser i chciałbym wyłączyć Internet Exproler. Nie chodzi mi o usunięcie go z systemu ale czasowe wyłączenie. Dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasny Re: wyłaczenie IE 09.08.03, 23:14 wylaczenie ? ustaw swojego Avant Browsera jako przegladarke domyslna dla systemu i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
lyroy Re: wyłaczenie IE 10.08.03, 12:07 To oczywiście wiem i tak też mam ustawione, ale pomimo tego czasem otwiera mi się IE np.gdy mam otwarty jakis program i otwieram link ze stronę autora. Mam nadzieję że to jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: wyłaczenie IE 10.08.03, 13:25 jesli avant browser jest ustawiony jako domyslna przegladarka to linki z programow powinny sie wlasnie w nim otwierac; nie wszystkie beda tak dzialac - np. link z okna rozmowy GG, ktory jest "sprzezony" z exploderem Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: wyłaczenie IE 10.08.03, 20:57 lyroy napisał: > Korzystam z przeglądarki Avant Browser i chciałbym wyłączyć Internet > Exproler. Nie chodzi mi o usunięcie go z systemu ale czasowe wyłączenie. > Dzieki za pomoc. Przecież Avant Browser, to nie przeglądarka, tylko nakładka na IE, próbujaca naprawić część jego błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
lyroy Re: wyłaczenie IE 10.08.03, 21:34 Dzięki, z tego wynika, że IE jest nie do ruszenia. Odpowiedz Link Zgłoś