Gość: Edy IP: *.rmf.pl 28.08.03, 16:26 Sluchajcie- internet rozlącza mi sie po 12 minutach...sam....podobno rozlacza nas bo "nie ma laczenia automatycznego pzrez procedury RPC" rozumiecie cos tego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk Re: procedury rPC IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 17:48 Gość portalu: Edy napisał(a): > Sluchajcie- internet rozlącza mi sie po 12 minutach...sam....podobno rozlacza > nas bo "nie ma laczenia automatycznego pzrez procedury RPC" > rozumiecie cos tego?? Dokładnie wszystko. Przywitaj się grzecznie z blasterem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: procedury rPC IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 19:50 > Dokładnie wszystko. Przywitaj się grzecznie z blasterem :-) Sorry że dopiero teraz coś dopiszę, musiałem wyjść. Miałem też nadzieję że ktoś Ci coś napisze. Nic to, więc jedziemy :-) Jeśli chcesz się upewnić, w menedżerze zadań jeden z procesów nazywa się msblast.exe Jeśli masz mutację, to nazwą procesu będzie teekids.exe lub penis.exe /to nie żart :-)/. Potrzebne Ci będą dwa programy: WindowsXP-KB823980-x86-PLK Jest to poprawka do Windows XP PL - należy ją zainstalować przed usunieciem robaka W32.Blaster.Worm FixBlast Program usuwający robaka W32.Blaster.Worm - przed instalacją należy odłączyc komputer od sieci - np. poprzez wyciagniecie kabla z komputera/modemu, lub wyłączenie modemu z zasilania Acha, zagalopowałem się. Założyłem że jesteś posiadaczem WinXP. Jeśli tak nie jest wpisz do google nazwę tego pliku, czyli WindowsXP-KB823980-x86-PLK. Najprawdopodobniej w znalezionych linkach będą też poprawki do innych wersji windozy. FixBlast możesz użyć niezależnie od wersji windozy. Pozdrawiam P.S. Jeśli chcesz poczytać więcej o swoim nowym przyjacielu: www.mks.com.pl/baza.html?show=description&&id=2417 www.mks.com.pl/baza.html?show=description&&id=2420 www.mks.com.pl/baza.html?show=description&&id=2421 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edy Re: procedury rPC IP: *.rmf.pl 29.08.03, 10:03 Wielkie dzieki! mama nadzieje ze dam sobie rade z tym cholerstwem -jak nie to bede pisac:-) Jeszcze raz dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: procedury rPC IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 18:11 ok, powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś