Gość: Marcin IP: 217.153.81.* 30.08.03, 21:44 Mam kilka folderów których nie moge usunąć ponieważ wyskakuje mi błąd: "Nie można usunąc plik:Nie można odczytać z dysku źródłowego".Jak moge je usunąć, mam win xp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quaiem Re: Jak usunąc folder 31.08.03, 00:37 ten folder to trojan i tak go nie usuniesz, bo przy kazdym uruchomieniu komputera bedzie sie rozprzestrzenial wszedzie, po kazdych partycjach i wogole!!!! Uzyj pozadnego antywirusa i pozbedziesz sie "folderu" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Jak usunąc folder IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 14:35 quaiem napisał: > ten folder to trojan i tak go nie usuniesz, bo przy kazdym uruchomieniu > komputera bedzie sie rozprzestrzenial wszedzie, po kazdych partycjach i > wogole!!!! Uzyj pozadnego antywirusa i pozbedziesz sie "folderu" ;) Sorry, ale to niedorzeczność :-)))) Cofnij się trochę w czasie i poszukaj na forum, było już o tym. Żaden trojan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Jak usunąc folder IP: 217.153.81.* 31.08.03, 14:45 Wiem że to nie trojan bo to są foldery które sam nagrałem ,to są foldery z nazwami gier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Jak usunąc folder IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 14:47 Spróbuj uruchomić Scandiska. Może pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak usunąc folder IP: *.tkdami.net / 172.16.0.* 01.09.03, 14:23 Pozmieniaj nazwy folderów i plików które w nich są (o ile są). Nazwe wpisz byle jaką. Odpowiedz Link Zgłoś