yndrk 20.03.08, 17:48 Czy prawdą jest, że w LiveBoxie nie można ustawić szyfrowania WPA? Gdzieś czytałem (nie bardzo pamiętam gdzie), że można ale "specjaliści" z infolinii neostrady mówią, że nie. Y Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yndrk Re: Szyfrowanie WPA 21.03.08, 12:38 Jasny gwint - to znaczy, że nie można? Y Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Szyfrowanie WPA 21.03.08, 14:31 Wejdź do LB przez www 192.168.1.1 i tam w opcjach sieci bezprzewodowej szyfrowanie WPA-PSK-TKIP. Choć głowy nie dam, bo dawno miałem kontakt z tym złomem (ze 2 miechy temu) i to było, ale np. usunęli szyfrowanie AES. Odpowiedz Link Zgłoś
yndrk Re: Szyfrowanie WPA 22.03.08, 06:21 manhu napisał: > Wejdź do LB przez www 192.168.1.1 i tam w opcjach sieci bezprzewodowej szyfrowa > nie WPA-PSK-TKIP. Choć głowy nie dam, bo dawno miałem kontakt z tym złomem (ze > 2 miechy temu) i to było, ale np. usunęli szyfrowanie AES. Ja to wszystko zrobiłem. To znaczy poustawiałem jak być powinno (a przeczytałem to z poradnika internetowego pewnego gościa, który kiedyś się tym zajmował) a połączenia dalej nie było. I dopiero wtedy zdecydowałem się na rozmowę z konsultantami z infolinii-a oni twierdzą że nie można tego tak szyfrować. Dziękuję za dobre słowa:) Y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Szyfrowanie WPA IP: *.metronet.pl 22.03.08, 09:49 Kiedyś chciałem ustawić WPA na LB, ale mimo poustawiania odpowiednich opcji połączenia nie dało się ustanowić, podczas gdy przy WEP zadziałało... Odpowiedz Link Zgłoś
yndrk Re: Szyfrowanie WPA 22.03.08, 10:25 Gość portalu: Greg napisał(a): > Kiedyś chciałem ustawić WPA na LB, ale mimo poustawiania > odpowiednich opcji połączenia nie dało się ustanowić, podczas gdy > przy WEP zadziałało... No własnie - mam tak samo;) Y Odpowiedz Link Zgłoś