Dodaj do ulubionych

Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgryw...

IP: *.acn.waw.pl 30.03.08, 20:31
Genialny system. Gość musi udowodnić swoją niewinność...
Obserwuj wątek
    • Gość: rt Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgryw.. IP: *.aster.pl 31.03.08, 08:39

czymi się zdaje czy nigdzie w tekście nie pada definicja "geeka" i
      zostajemy z tym "aaa to typowy geek panie":)
      • ptr0 Wolę ext3! 06.04.08, 03:36
        Heh, dziwna sprawa. Może niektórzy powiedzą że nawet jak jest winny to nie
        skazywać go bo przecież system reiser musi się rozwijać, a ona nie była nikim
        ważnym! Podejrzane to jest na prawdę. Ale nie zamierzam montować żadnych
        partycji w systemie reiserfs czy reiser4 wiec mi to zwisa... pytanie tylko,
        dlaczego zabił? bo mu przeszkadzała pisać?
    • polsz a czym jest geek? 31.03.08, 08:47
      bo z tekstu to jak w tym kawale, otworzyli pudło a tam....taki kąsiat. Zresztą
      pamiętamy dziubdziuba z piosenki

Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087
      Nagrody za darmo: www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=fredator
      www.cwiczzmaluszkiem.pl/gallery_view.php?type=photo&page=234&id=2867&from=gallery
      • Gość: r Re: a czym jest geek? IP: *.bph.pl 31.03.08, 08:54
        pl.wikipedia.org/wiki/Geek
      • Gość: gook <a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Geek" target="_blank">pl IP: *.aster.pl 31.03.08, 08:54
        Ludzie od czego macie Internet?

pl.wikipedia.org/wiki/Geek
        tylko Onet i Gazeta.pl potraficie "obsługiwać"??
        • Gość: gosc portalu Re: <a href="<a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Gee" target IP: *.bmly.cable.ntl.com 31.03.08, 09:38
          Z tego co wiem, geek nie figuruje w slownikach jezyka polskiego i chocby z tego
          powodu jakas prosta definicja geeka w tekscie powinna sie znalezc... To blad w
          sztuce przekladu.
          • Gość: Miś On jest niewinny IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 01.04.08, 04:58
            Rozumiem, że jest on podejrzany. Ale podejrzenia to nie dowód winy.
            Uważam wiec, że jest on niewinny. Dla mnie byłoby absurdem skazać
            człowieka, bo zachowuje się w sposób nietypowy, a więc podejrzany.
            • Gość: Miś Re: On jest niewinny IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 01.04.08, 05:04
              Kto mi nie wierzy, że jest on niewinny może do niego zatelefonować i
              zapytać. Jego cell phone i voice mail: 510-459-4681
      • ferrment Re: a czym jest geek? 31.03.08, 10:51
        To chyba odmiana pierzaczka. A może siciradki?
        • Gość: uburama Po polsku to dzik IP: *.acn.waw.pl 31.03.08, 21:46
      • Gość: Bolek Re: a czym jest geek? IP: *.dsl.bell.ca 01.04.08, 01:38
        hehe daliscie sie nabrac! to kryminal na Prima Aprilis
    • Gość: misty Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.subscribers.sferia.net 31.03.08, 08:57
      wydaje mi sie, ze nie chodzi o to ze musi udowodnic swoja niewinnosc, tylko o to ze, jego zachowanie byla tak dziwne, ze sugeruje, ze to on jest morderca... nie ma alibi, probowal zacierac slady w samochodzie itp...
      • Gość: krzak Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.rtk.net.pl 31.03.08, 09:11
        Tak jak setki tysięcy facetów przed nim, zabił żonę.
        Poszło o forsę i męską dumę, bo utraciłby prawo do opieki nad
        dziećmi.Teraz jeśli sąd uzna go za entelektualystę, a nie zwykłego
        psychopatę, dostanie dzieci pod opiekę.Obrońcy praw ojca będą
        zadowoleni.
        • pdemb Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr 31.03.08, 14:25
          > Tak jak setki tysięcy facetów przed nim, zabił żonę.

Za żonę wziął sobie Rosjankę, jesto osobą powszechnie znaną i obywatelem USA.
          Nie masz skojarzeń z historią Litwinienki?
      • pdemb Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr 31.03.08, 14:26
        To że facet czuł się winny tego zaginięcia, to nie oznacza, że rzeczywiście jest
        temu winny.
      • Gość: Witek Zespol Aspargera? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 21:02
        To mi wygląda na zespół Aspargera, zresztą dosyć powszechny wsród geeków. Reiser geekem jest, zresztą jeden z genialniejszy i jeden z bardziej nie dostosowanych (nawet we własnym środowisku). W takim przypadku dziwne zachowanie (które pewnie trwało lata), nie jest czynś dziwnym.

Zobaczymy co powie sąd. Mądry gość, ale średnio komunikatywny.
      • Gość: raj Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.ap.krakow.pl 01.04.08, 20:05
        > jego zachowanie byla tak dziwne, ze sugeruje, ze to on jest morderca... nie
        > ma alibi, probowal zacierac slady w samochodzie itp...

To chyba nawet mniej niż poszlaki.
    • deree Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgryw.. 31.03.08, 09:09
      Co za głupi tytuł artykułu na stronie głównej. Zabił żonę? a skąd to wiadomo?
      • Gość: krzak Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.rtk.net.pl 31.03.08, 09:13
        miał motywy, okazję,pozostawił ślady, pomimo dowodów ich tuszowania.
        Poszedł po dzieci do szkoły w dniu kiedy miała je odebrac zona,a
        więc wiedział,że ona nie przyjdzie.
        Emocjonalnie zimny.
        • pdemb Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr 31.03.08, 14:28
          Reiser nie jest emocjonalnie zimny, czego dowodzą jego płomienne wypowiedzi,
          które można znaleźć w archiwach grup dyskusyjnych. Nie jest zimny, ponieważ
          ożenił się i ma dwójkę dzieci. To, co obecnie prezentuje, to zwykły szok,
          zachwianie osobowości spowodowane utratą kogoś bliskiego.
        • Gość: tomek Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 20:05
          głupcze, a gdzie fakty ?
          To co podałeś to poszlaki.
          • vulkano Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr 31.03.08, 21:34
            krzak: brawa za spostrzegawczość i nad wyraz bystry umysł. Wiedział,
            że nie przyjdzie, bo wcześniej zniknęła.
    • jaro_ss Asperger - współczucie... 31.03.08, 09:24
      I mnie te wymagania co do "społecznego współczucia" wydaje się
      dziwne, ale trudno. Jesli ma zespół Aspergera, to trudno, aby
      objawiał uczucia w społób społecznie kominikowalny i akceptowany.
      Raczej sąd powinien oprzeć się na dowodach, a nie na własnych
      emocjach. Na dłuższą metę nie da się zbyt długo udawać Aspergera...
      chyba że się kimś z podobnym i pokrewnym zaburzeniem jednak jest. Tu
      należy zasięgnąc opinii biegłych.
      Dla mnie jest przekonujący.... ale: fakty, fakty, nie poszlaki.....
    • Gość: gosc Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgryw.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 09:50
      Blagam o lepsza korekte tlumaczonych artykulow! miejscami ten tekst
      brzmi jak belkot!

• Gość: JA:) Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 12:24
        Dołączam się całym sercem do Twej prośby...
    • aro7 bez dowodów.. 31.03.08, 09:50
      przypadkowi przysięgli zdecydują czy facet im sie podoba czy nie chcieli by go
      mieć na grilu więc lepie do pudła :)
      spał w crx--haha to już podpada pod psychiatrie i to zalenie woda.
    • Gość: koroner Znany programista zabił żonę?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 10:19

[...] Niezależnie od tego, czy Reiser naprawdę taki właśnie jest, jego pierwowzór jest dobrze znany w świecie programistów i jego przedstawicieli można znaleźć wśród Cyberpunków [...]

WTF ?!

Autor tych wypocin choruje na progresywny Debilizm .

• boulihacker Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgryw.. 31.03.08, 10:25
      "Z jakiegoś powodu, gdy byłem nastolatkiem uznałem, że patrzenie w oczy jest
      niegrzeczne.

Sędzia cicho się zaśmiał, a niektórzy z przysięgłych kręcili głowami z
      niedowierzaniem."

I właśnie taki debil sędzia i równie świetnie zorientowani przysięgli mają
      zadecydować o winie tego faceta. Jaka jest emotikonka na kręcenie głową z
      niedowierzaniem?
      • r.maszkowski fetysz patrzenia 31.03.08, 13:42
        boulihacker napisał:
        > "Z jakiegoś powodu, gdy byłem nastolatkiem uznałem, że patrzenie w oczy jest
        > niegrzeczne.
        > Sędzia cicho się zaśmiał, a niektórzy z przysięgłych kręcili głowami z
        > niedowierzaniem."
        > I właśnie taki debil sędzia i równie świetnie zorientowani przysięgli mają
        > zadecydować o winie tego faceta. Jaka jest emotikonka na kręcenie głową z
        > niedowierzaniem?

To patrzenie w oczy to jakiś fetysz?

Ale tak poza tym rzeczywiście zachowywał się podejrzanie. Tylko czy można go
        skazać bez dowodów?
        • pdemb Re: fetysz patrzenia 31.03.08, 14:22
          > To patrzenie w oczy to jakiś fetysz?

Fetysz współczesnej psychologii. Normalni ludzie podczas rozmowy patrzą na usta.
          • Gość: piescholog Re: fetysz patrzenia IP: *.res.east.verizon.net 31.03.08, 14:41
            Wspolczesni sychologowie to dobrze wycwiczeni straznicy systemu
            Skupiaja sie glownie na sprawnym przesluchiwaniu
            swoich ofiar
          • Gość: raj Re: fetysz patrzenia IP: *.ap.krakow.pl 01.04.08, 20:11
            > Fetysz współczesnej psychologii. Normalni ludzie podczas rozmowy patrzą na usta.

Nie tylko współczesnej i nie tylko psychologii.
            Od kiedy pamietam, gdy byłem dzieckiem moja mama (bynajmniej nie psycholożka,
            ale za to osoba nieco staroświecka, a przy tym uważająca się za bardzo dobrze
            wychowaną i b.wysoko ceniąca przestrzeganie najgłupszych nawet reguł
            savoir-vivre'u) katowała mnie upomnieniami "dlaczego ty nie patrzysz w oczy, jak
            z kims rozmawiasz". Jej zdaniem było to bardzo niegrzeczne. A ja się wstydziłem,
            bo popatrzenie komus w oczy podczas rozmowy powodowało, że traciłem smiałośc
            powiedzenia tego, co chciałem powiedzieć, i mnie "zamurowywało", więc nie
            patrzyłem. I taki mam bardzo mocny nawyk do dziś, chociaż mam już ponad 40 lat -
            odwracania wzroku gdy z kims rozmawiam... Więc to nie współczesna psychologia
            ten fetysz wymyśliła.
    • Gość: Karol Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 10:25
      Mam nadzieje, ze nawet jesli jest winny, to w pierdlu dadza mu komputer, bo
      programista jest dobrym i szkoda, zeby sie marnowal przy jakiejs wiertarce czy
      mlocie. Uzywam reiserfs i jak mi ext2, ext3 w ciagu 10 lat uzytkownania sie
      psuly kilkukrotnie tak reiserfs dziala bez zadnej awarii.

• komandor_gruzel Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr 31.03.08, 13:48
        A mi ja ReiserFS sypał się bez przerwy na różnych komputerach, przeniosłem swoje
        dane na XFS i mam święty spokój. A bazy Postgresa śmigają szybciej niż na
        zalecanym ext2.
        • Gość: Witek Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 21:10

Też mi się sypał. Ale codziennie. Okazało się jednak że to wina sprzętu. Reiserfs jest bardzo na to czuyły i wykrył to natychmiast, boje się myśleć co się działo z danymi wcześniej na ext3.

Teraz używam ZFS z softwerową kontrolą błedów, albo resierfs, ale zawsze na raidzie.

reiser4 nie testowałem, podobno jeszcze lepszy.
      • pdemb Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr 31.03.08, 14:23
        > Mam nadzieje, ze nawet jesli jest winny, to w pierdlu dadza
        > mu komputer

On jest niewinny, nie pójdzie do więzienia.
    • Gość: jerry21 Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.Red-80-25-162.staticIP.rima-tde.net 31.03.08, 10:39
      to kluczowa sprawa - jest tam wyraznie napisane to oskarzony
      ma udowadniac swa niewinnosc , tak samo zreszta jest w
      polsce , moze troche lepiej lub gorzeje.
      tzw wymiar sprawiedliwosci to jedno wielkie dno , prtzeszedlem
      przeez to to wiem , poziom prokuratury , policji i wreszcie tzw.
      sadu to chyba nawet ponizej dna. nie dziwie sie gosciowi ze
      nie ufa.. ja to zaufanie kiedys naiwne utracilem
      bezpowrotnie , w kontakcie z tzw. wladza czyli jej
      funkcjonariuszami zakladam najgorszy wariant ich postepowania i
      swoje do tego dostosowuje . w praktyce sprowadza sie to do
      tego , ze niechce miec z nimi zadnego doczynienia 6 nic
      nie chce ani wymagam od tzw. panstwa- i jednoczesnie
      oczekuje ze ono ode mnie sie od....
    • Gość: x Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgryw.. IP: 212.123.91.* 31.03.08, 10:53
      Wydaje mi sie ze tlumacz tego artykulu tez ma duze problemy z jasnym
      wyrazaniem sie.
      Tego sie po prostu nie da czytac!
    • asskela Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgryw.. 31.03.08, 11:56
      "unikał kontaktu wzrokowego i nie potrafił przypomnieć sobie
      własnego numeru telefonu komórkowego"

od kiedy jest to dowodem winy? ja też nie pamiętam nr tel i żyję(nie
      będąc mordercą),
      poza tym dlaczego dziwią się że za kobietą nie tęskni i że nie
      okazuje, że mu jej brakuje - przeciez się rozwodzą i oskarżył ją o
      wyprowadzenie dużej kasy z firmy - to za kim tu tęsknić?
      straszni pozorańci z tamtejszych przysięgłych jeśli cenią zachowania
      na pokaz bez logicznego uzasadnienia
      • Gość: Corvvin Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 19:56
        morderca! morderca!
      • Gość: raj Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.ap.krakow.pl 01.04.08, 20:17
        > poza tym dlaczego dziwią się że za kobietą nie tęskni i że nie
        > okazuje, że mu jej brakuje - przeciez się rozwodzą i oskarżył ją o
        > wyprowadzenie dużej kasy z firmy - to za kim tu tęsknić?
        > straszni pozorańci z tamtejszych przysięgłych jeśli cenią zachowania
        > na pokaz bez logicznego uzasadnienia

Bo rodzina święta jest, nie wiesz? Cokolwiek by się nie działo, na zewnątrz masz
        demonstrować gorące uczucia rodzinne, inaczej jesteś dziwak, wyrzutek i odludek,
        co najchętniej by wszystkich pomordował... Rodzina to największe szczęście w
        życiu człowieka, to nam każą przyjmować jako aksjomat i broń Boże żebyśmy to
        podali w wątpliwość, bo wtedy jesteśmy nieczułymi draniami bez serca...
    • furry Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgryw.. 31.03.08, 12:06
      Wygląda na to, że gość oberwie za to, że jest "dziwny". Skazany przez "normalnych".

Żona wyjechała do Rosji i co? Nie można jej odnaleźć, w czarną dziurę wpadła? A
      czy ktoś jej w ogóle szuka?

Kiedy parę lat temu przeczytałem o przypadkach Reisera, myślałem, że to żart.
      • Gość: kolbensky Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.rtk.net.pl 01.04.08, 08:55

"Żona wyjechała do Rosji i co? Nie można jej odnaleźć, w czarną
        dziurę wpadła? A
        czy ktoś jej w ogóle szuka?"

Dziwne, nie? W trakcie rozwodu kiedy decydowały się losy jej dzieci
        nagle sobie znika pozostawiając ślady krwi w mieszkaniu i śpiworze w
        bagażniku samochodu.
        Wszyscy bronią świra, bo korzystają z jego oprogramowania,zaś żona
        i dzieci nikogo nie obchodzą, po prostu trup i dwie ofiary, jak
        dorosną mogą wydac powieść o życiu z ojcem mordercą matki i wariatem.
        • Gość: dos Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 19:43
          Domniemywam niewinność. Dla mnie, póki mu tego nie udowodnią, jest niewinny, ot
          co. A z ReiserFS nie korzystam, ale mimo wszystko czytając o jego sprawie, wręcz
          nie dowierzam. Jeśli go skażą wiem jedno - moja noga nigdy w USA nie postanie,
          gdyż jeszcze mnie posądzą za to, że nie lubię ludziom patrzeć w oczy i nie ufam
          władzy...
    • maciek_sc Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgryw.. 31.03.08, 13:53
      W oryginale artykułu w 'Wired' można jeszcze przeczytać o tym, że żona Reisera
      zdradzała go z jego kolegą i Seanem Sturgeonem, z którym uprawiała praktyki
      sadomasochistyczne. Z kolei Sturgeon publicznie twierdzi, że zabił 8 osób, choć
      żadnego morderstwa mu nie udowodniono. Co ciekawe, twierdzi, że nie zabił Niny...
      Najbardziej szkoda ReiserFS'a, doskonałego, bardzo wydajnego filesystemu...
      • Gość: warhamster Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.artnet.pl 31.03.08, 14:20
        > Najbardziej szkoda ReiserFS'a, doskonałego, bardzo wydajnego >filesystemu...
        na szczęście to co jest jest bezpieczne, FS to nie przeglądarka nie wymaga łat
        co miesiąc :)
      • pdemb Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr 31.03.08, 14:31
        Ale ReiserFS to open source, nic nie stoi na przeszkodzie, żeby kontynuować jego
        rozwój.
        • pdemb Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr 31.03.08, 14:33
          Nawiasem mówiąc, to w ReiserFS zastosowano kilka rozwiązań podobnych do tych, o
          opatentowanie których ubiegała się całkiem niedawno jedna wielks firma
          informatyczna. Czyli prior art i dmuchanie w kaszę wielkiemu biznesowi.
    • Gość: titta Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.botany.gu.se 31.03.08, 14:37
      Bez sensu. Co to znaczy "tzryma sie swojej lini geeka"? Czy o osobie
      z zespolem dauna tez by powiedziano "z uporem trzyma sie lini
      opoznionego umyslowo"? Bo wyglada na to, ze nie zaleznie czy ten
      czlowiek jest winny czy nie to wlasnie taki jest. Sa ludzie, ktorzy
      sa genialni w czyms, nie rzadko w jakiejs dziedzinie scislej, a nie
      rozumieja, ze rano trzeba sie przebrac, nie potrafia tez miec uczuc
      wyzszych w stosunku do innych ludzi (mmusza sie tego uczyc). Tacy po
      prostu sa ludzie autystyczni.
      Poza tym chory system w ktorym bez dowodow mozna oskarzyc o
      morderstwo.
      • Gość: prawnik Polska jest takim krajem IP: *.ols.vectranet.pl 31.03.08, 23:26
        u nas nawet skazać bez dowodów jest stosunkowo łatwo, żebyś się kiedyś więc nie
        zdziwił.
    • Gość: Menschenfresser Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgryw.. IP: 213.139.155.* 31.03.08, 14:38
      A gdzie to jest ?
      Przeczytalem poczatek (dalej nie warto)
      i nic nie podane. Marnie.

Pewnie znowu w USA. No to "nie trzeba" podawac. "Bo jasne".

No i podajcie, z jakiej gazety odpisaliscie. :))))
      • vogon.jeltz Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr 31.03.08, 15:11
        > A gdzie to jest ?

Poproś kogoś, kto umie czytać, żeby znalazł ci w tekście takie określenia miejsc jak "Los Angeles" lub "Kalifornia". Następnie niech ta sama osoba wskaże ci w atlasie, gdzie to jest, bo ciebie najwyraźniej to przerasta...

> No i podajcie, z jakiej gazety odpisaliscie.

... a jeśli ładnie poprosisz, to być może twój znajomy, który nie jest funkcjonalnym analfabetą wskaże ci, w którym miejscu w nagłówku artykułu podano jego oryginalne źródło.
        • wilhelm4 Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr 31.03.08, 16:02
          Blablabla.
          Miejsce wydarzenia podaje sie na poczatku artykulu,
          a nie dwa metry ponizej.

generalnie: Madralinski jestes.
    • nessie-jp Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgryw.. 31.03.08, 16:36
      Mój Boże, ja też nie pamiętam numeru swojego telefonu komórkowego, rzadko patrzę
      rozmówcy w oczy (też uważam, że gapienie się jak cielę w malowane wrota jest
      niegrzeczne, a poza tym mam wadę wzroku), a w dodatku często jestem zdenerwowana
      albo rozkojarzona. Dobrze, że nie mam żony ani pieniędzy, boby mnie posłali na
      krzesło elektryczne za samo zdenerwowanie! Przy cichym śmiechu sędziego.

Czy ten artykuł to jakaś parodia?
      • Gość: qwer10 Tak po prostu wygląda USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 17:11
        Chory system, chorzy ludzie, chora mentalność. A jeszcze śmią się tytułować
        wzorem demokracji.
      • 328i wiekszosc artykulow w GW to parodia 31.03.08, 17:36
        a moze by tak dzisiaj skopiowac pierwsza strone GW ("ZABIL A TERAZ ZGRYWA")
        tytul z faktu. A jak reisera uniewinnia to moze niech pozwie GW za szkalowanie,
        wybula sie (jak Fakt zreszta).

Ok, szkoda mi nerwow, media w polsce sa tak zaklamane ze wymiekam :(
    • anna-888 Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgryw.. 31.03.08, 16:48
      Przeciez musi si bronic!! Napewno po jakims czasie wyjdzie na jaw
      jak sie naprawde stalo. DNA analiza - techniczne dowody wystarcza
      aby odszukac sprawce bez swiadka !!

• Gość: raj Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.ap.krakow.pl 01.04.08, 20:22
        > DNA analiza - techniczne dowody wystarcza
        > aby odszukac sprawce bez swiadka !!

Sęk w tym że nie ma trupa - skąd weźmiesz to DNA do analizy? W ogóle nie
        wiadomo, czy żona Reisera rzeczywiście nie żyje, czy też - jak on twierdzi -
        wyjechała nie wiadomo gdzie...
    • Gość: tomek Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 20:11
      Na głównej stronie napisaliście, że zabił... Udowodnijcie to
      GWniarze.
    • Gość: angd Re: Znany programista zabił żonę? Przed sądem zgr IP: *.os1.kappa.pl 11.07.08, 17:04
      Teraz już wszystko jasne. Przyznał się do zbrodni i wskazał gdzie ukrył ciało.
      Tylko dlaczego GW o tym nie pisze? Wcześniej został uznany za winnego. O tym też
      nic. Co to ma być! To powinien być news dnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka