Dodaj do ulubionych

Firefox 2.0.0.16 - aktualizuj czym prędzej

16.07.08, 22:46
O matko i znowu się zacznie circle jerk użytkowników Opery nad truchłem FF i odwrotnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: G Firefox 2.0.0.16 - aktualizuj czym prędzej IP: *.ghnet.pl 16.07.08, 22:47
      Hmmmm....jest już FF 3,1... :/ A Wy podajecie informacje o FF 2,0? :/
    • Gość: J6P Firefox 3.0 - aktualizuj czym prędzej IP: 69.12.182.* 16.07.08, 22:59
      Nie jestem pewny, czy powinno sie robic instalacje 3.0

Ja zainstalowalem 3.0 i pojawiaja sie problemy z otwieraniem Interii.
      Konkretnie otwarcie podstrony w tej samej karcie znacznie obciaza procesor.
      Praktycznie nie da sie otwierac kilku podstron na tym serwerze bo przestaje to
      funcjonowac. Mam XP i podwojny procesor z AMD.
      • Gość: artur Re: Firefox 3.0 - aktualizuj czym prędzej IP: *.toya.net.pl 16.07.08, 23:17
        u mnie FF 3, który rzekomo miał być szybszy, działa zdecydowanie wolniej niż FF
        2 (chodził jak burza)
    • Gość: i Firefox 2.0.0.16 - aktualizuj czym prędzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 23:21
      Artykuł tradycyjnie już na sciagnij.pl o niczym i nie wiadomo dla kogo
      • Gość: michal Re: Firefox 2.0.0.16 - aktualizuj czym prędzej IP: *.leon.com.pl 17.07.08, 06:27
        ja mam w98 pentium3 550mhz 256 sdram i mi wszystko wolno chodzi :) interia
        ogólnie jest jakaś pochrzaniona bo ona to już idzie najgorzej ze wszystkiego
        • caissene Re: Firefox 2.0.0.16 - aktualizuj czym prędzej 17.07.08, 07:29
          Zainstalowałam wersję 2.0.0.16 i odinstalowałam ją ;)

W laptopie aktualizacja do 2.0.0.16 zamieniła w koszmar korzystanie z baz
          danych, subskrybowanych przez mój uniwersytet - program co chwilę zawieszał się,
          trochę jakby coś się działo z maszyną javy (komputer aktualizuje ją
          automatycznie, więc mam jej nową wersję) - Firefox restartując stale
          aktualizował się na nowo i wyświetlał komunikat o błędzie aktualizacji ;(

Poza tym nieakceptowalne dla mnie rozwiązanie utrudnia w wersji 2
          przechodzenie do odwiedzanych już adresów. Surfuję dużo, i lubię po prostu
          rozwijać listę odwiedzanych stron z paska adresu, czasem korzystam z historii.
          W wersji 2.0.0.16 zamiast długiej listy url-i pojawiła się bardzo skrócona, za
          to pełna niepotrzebnych szczegółów lista z nazwami stron wielką czcionką, i choć
          grzebałam w opcjach Firefoxa, nie znalazłam możliwości powrotu do listy
          skróconej, małą czcionką, ale długiej. Historia też inna, bardziej
          "zaawansowana", nie wiadomo po co, ja chcę tylko mieć przed oczami skrócone
          listy i klikać, a nie spisywać szczegóły czy kontemplować piękno dodatkowych
          okienek ;)
          Niby drobna rzecz, a utrudnia życie.

Jeśli naprawdę jest wersja 3, to czy ktoś może mi powiedzieć, jak wygląda tam
          rozwiązanie paska z adresami? Też wyświetlają się te szczegóły?
    • ambl Firefox 2.0.0.16 - aktualizuj czym prędzej 17.07.08, 07:20
      mam AMD 2.0 i 256,przed chwilą na próbę wprowadziłam Interia i chodzi jak
      burza(FF 3)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka