zywiolak 16.07.08, 22:46 O matko i znowu się zacznie circle jerk użytkowników Opery nad truchłem FF i odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: G Firefox 2.0.0.16 - aktualizuj czym prędzej IP: *.ghnet.pl 16.07.08, 22:47 Hmmmm....jest już FF 3,1... :/ A Wy podajecie informacje o FF 2,0? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J6P Firefox 3.0 - aktualizuj czym prędzej IP: 69.12.182.* 16.07.08, 22:59 Nie jestem pewny, czy powinno sie robic instalacje 3.0 Ja zainstalowalem 3.0 i pojawiaja sie problemy z otwieraniem Interii. Konkretnie otwarcie podstrony w tej samej karcie znacznie obciaza procesor. Praktycznie nie da sie otwierac kilku podstron na tym serwerze bo przestaje to funcjonowac. Mam XP i podwojny procesor z AMD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Firefox 3.0 - aktualizuj czym prędzej IP: *.toya.net.pl 16.07.08, 23:17 u mnie FF 3, który rzekomo miał być szybszy, działa zdecydowanie wolniej niż FF 2 (chodził jak burza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Firefox 2.0.0.16 - aktualizuj czym prędzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 23:21 Artykuł tradycyjnie już na sciagnij.pl o niczym i nie wiadomo dla kogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Firefox 2.0.0.16 - aktualizuj czym prędzej IP: *.leon.com.pl 17.07.08, 06:27 ja mam w98 pentium3 550mhz 256 sdram i mi wszystko wolno chodzi :) interia ogólnie jest jakaś pochrzaniona bo ona to już idzie najgorzej ze wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
caissene Re: Firefox 2.0.0.16 - aktualizuj czym prędzej 17.07.08, 07:29 Zainstalowałam wersję 2.0.0.16 i odinstalowałam ją ;) W laptopie aktualizacja do 2.0.0.16 zamieniła w koszmar korzystanie z baz danych, subskrybowanych przez mój uniwersytet - program co chwilę zawieszał się, trochę jakby coś się działo z maszyną javy (komputer aktualizuje ją automatycznie, więc mam jej nową wersję) - Firefox restartując stale aktualizował się na nowo i wyświetlał komunikat o błędzie aktualizacji ;( Poza tym nieakceptowalne dla mnie rozwiązanie utrudnia w wersji 2 przechodzenie do odwiedzanych już adresów. Surfuję dużo, i lubię po prostu rozwijać listę odwiedzanych stron z paska adresu, czasem korzystam z historii. W wersji 2.0.0.16 zamiast długiej listy url-i pojawiła się bardzo skrócona, za to pełna niepotrzebnych szczegółów lista z nazwami stron wielką czcionką, i choć grzebałam w opcjach Firefoxa, nie znalazłam możliwości powrotu do listy skróconej, małą czcionką, ale długiej. Historia też inna, bardziej "zaawansowana", nie wiadomo po co, ja chcę tylko mieć przed oczami skrócone listy i klikać, a nie spisywać szczegóły czy kontemplować piękno dodatkowych okienek ;) Niby drobna rzecz, a utrudnia życie. Jeśli naprawdę jest wersja 3, to czy ktoś może mi powiedzieć, jak wygląda tam rozwiązanie paska z adresami? Też wyświetlają się te szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Firefox 2.0.0.16 - aktualizuj czym prędzej 17.07.08, 07:20 mam AMD 2.0 i 256,przed chwilą na próbę wprowadziłam Interia i chodzi jak burza(FF 3) Odpowiedz Link Zgłoś