Dodaj do ulubionych

Wyśmiana premiera iPhone'a

IP: 217.98.20.* 22.08.08, 15:05
A niech się śmieją z Francuzów i ich pomysłów marketingowych.
Mnie to ni grzeje, ni ziębi.
Obserwuj wątek
    • Gość: fanboi Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 15:06
      No cóż, w Polsce homoseksualiści to rzeczywiście margines.
      • Gość: hegemon® rewelacja! ten sam mechanizm co z mieszkaniami IP: *.aster.com.pl 22.08.08, 15:46
        i ziemia

spekulanci i naciagacze wystawiajacy oferty po cenach z kosmosu

aby 'podbic' srednia cene mieszkania obliczana na podstawie ogloszen

brawo
        • st1111 Halo.. 22.08.08, 19:25
          To ile tych zimioków kupić?
          • Gość: jamajkaLFC totalny absurd co z Polakami robia nasi operatorzy IP: *.cable.ubr12.live.blueyonder.co.uk 22.08.08, 23:09
            w UK! iPhona sprzedaje jeden operator, za 45 miesiecznie mozna go miec za darmo!
            1200!! minut! nielimitowany dostep do internetu!
            • znajdz_glupszego_od_siebie Re: kompletny debilizm przecietny amerykanin 23.08.08, 12:12
              nie wie ze istnieje taki kraj jak Polska.
              • Gość: tata to już lipa mieć iPhone IP: *.chello.pl 24.08.08, 12:37
                Coś jak "króko z przodu długo z tyłu" , dresy z czterema paskami , czy wielki spojler na tylnej klapie golfa III.

iPhone jest po prostu znakiem ze dano sie nabić w butelkę specom od marketingu.

Jest nokia czy sony-ericsson... apple musi ten telefon dopracować to może za kilka lat dogoni firmy które o telefonach wiedzą wszystko.
    • Gość: Adam2000 iPhone - badziewie za grube pieniądze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 15:06
      szkoda kasy na takie coś....
      • Gość: Ridee Re: iPhone - badziewie za grube pieniądze... IP: *.toya.net.pl 22.08.08, 17:47
        A miales go moze w reku, czy jestes jednym z internetowych napinacyz, ktorego
        zzera zazdrosc ???

Dzisiaj dostalem Iphone'a z ERY - to male cacko - swietny gadzet, intuicyjne
        menu, znakomity design. Czego wiecej chciec od telefonu.

Pomijam juz kwestie rewelacyjnego wyswietlacza, jakosci dzwieku czy naprawde
        swobodnej mozliwoscu surfowania w sieci.

Internetowi nieudacznicy :)
        • dorsai68 Re: iPhone - badziewie za grube pieniądze... 22.08.08, 17:53
          Gość portalu: Ridee napisał(a):

> Dzisiaj dostalem Iphone'a z ERY - to male cacko - swietny gadzet, intuicyjne
          > menu, znakomity design. Czego wiecej chciec od telefonu.

Eeee.... czekaj, ja wiem czego chcieć! Zeby był TELEFONEM a nie ipodem z funkcją telefonu!

Ophone to, pierwszy telefon komórkowy "3G" obsługujący transmisje danych, który nie ma funkcji modemu. Słowem, za jego pomocą nie połączymy komputera z internetem, a przypominam, Iphone 3G reklamowany jest również jako telefon biznesowy, tylko co biznesmenowi po telefonie, który nie pozwala mu na bardziej zaawansowane (niż tylko przeglądanie stron www w Safari) korzystanie z sieci w terenie?
          Iphone nie potrafi również nagrać filmu. Oczywiście, można ten brak załatać, jak w przypadku MMS, odpowiednią aplikacją. Tylko czy kupując reklamowany jako "multimedialny" telefon, mamy sami doprowadzqać go do stanu w którym będzie go można rzeczywiście nazwać multimedialnym?
          • Gość: blueberry Re: iPhone - badziewie za grube pieniądze... IP: *.cable.ubr06.hari.blueyonder.co.uk 24.08.08, 09:42
            www.mobilefun.co.uk/cheap-blueberry-mobile-phone-images.htm
            zgadzam sie z toba w 100% poza tym z roznych powodow wole blueberry
            np. poczta, fax, sat nav - mozesz miec instalujac wtyczke yahoo go! za darmo
            (ale nie wiem jak w polsce) zreszta to mozna miec chocby w sony ericsson w910i
        • mojamagna Re: iPhone - badziewie za grube pieniądze... 22.08.08, 18:52
          Nie przesadzaj, przecież każdy wie, że Iphone to genialny gadżet na Love Parade
        • Gość: Bhaebzone Re: iPhone - badziewie za grube pieniądze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 19:06
          Urosło koledze ego, a może co innego urosło? Nie wszyscy są na etapie
          piętnastolatka, żeby jarać się takim czymś.
        • Gość: Tiptop Re: iPhone - badziewie za grube pieniądze... IP: *.opera-mini.net 22.08.08, 19:09
          No nie nazwalbym tej mozliwosci serfowania swobodna. I nie jestem zazdrosnikiem, bo jak widzisz po moim ip pisze wlasnie z telefonu.
        • Gość: nick Re: iPhone - badziewie za grube pieniądze... IP: *.icpnet.pl 22.08.08, 20:10
          Gadzet dla Warszafki, czym tu się podniecać, mój Commodore 64 to był
          sprzęt, nie rozumiem tego napalanie się na produkty apple
        • Gość: Jozek Re: iPhone - badziewie za grube pieniądze... IP: *.hsi.ish.de 22.08.08, 21:43
          W Austri w sieci ONE Austria placi sie za ten telefon w wersji 8 Gb 149 Eu,za
          wersje 16Gb 229 Eu z abonamentem z 1000 minut do wszytskich sieci za 25 Eu lub
          za opcjonalnie dodatkowe 14 Eu dochodzi do tego 100 sms i 3GByte transferu.Takze
          1000 minut,100 sms i 3 GByte transferu kosztuje 39 Eu.Porownajcie to z oferta w
          Polsce,zobaczycie jak ostro Was doja.Niedowirzajacy moga to sprawdzic na stronie
          www.one.at
          • martineres1 drogi jozku 23.08.08, 10:05
            najpierw dojeni musieliby poznac jezyk ktorym mowia w Austrii,a jak dobrze o tym wiemy nie jest to austriacki
        • Gość: Boso oraz Kaczo Re: iPhone - badziewie za grube pieniądze... IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 22.08.08, 22:56
          "iPhone" to zbyt przereklamowana zabawka - pisze to zza oceanu
          (gdzie "iPhone" to juz "miniona" nowosc...) i z pelna swiadomoscia!
        • gresiek Re: iPhone - badziewie za grube pieniądze... 23.08.08, 13:10
          dokladnie, semi-badziew i tyle, produkt doskonalego marketingu i
          reklamy.
          mialem ten gadzet w rece w dniu niemieckiej premiery, kolega kupil w
          t-mobile wlasnie w dniu premiery. kolejek nie bylo... (przynajmniej
          we frankfurcie). design i obsluga rzeczywiscie swietna ale bateria
          wytrzymmujaca jedna dobe srednio-intensywnego uzywania to jest
          totalna porazka...
          pozdro dla wszystkich sceptycznych! :)
          grr
        • Gość: zczxc telefon powinien umożliwiać prowadzenie rozmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 14:32
          oraz ewentualnie wysyłanie krótkich wiadomości tekstowych.
          Reszta jest niepotrzebna.
          Szkoda że nie można już dostać telefonu bez pierdół...
        • Gość: harvard Re: iPhone - badziewie za grube pieniądze... IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.08, 16:26
          Intuicyjne menu, to znaczy nie wymagające myślenia. W sam raz dla
          Amerykanów.
        • Gość: solo Re: iPhone - badziewie za grube pieniądze... IP: *.cable.ubr06.hari.blueyonder.co.uk 24.08.08, 09:36
          niby dzieki temu ze masz taki gadzet - uwazasz ze bedzie ci dluzej stal? Poza
          tym zobaczysz jakim jestes udacznikiem jak dostaniesz zachunek za "mozliwos
          serfowania w seici" albo jeszce lepiej za serfowanie. A slyszales kiedys o
          Blueberry?
      • mike-great Wskażcie 1 różnicę między iPhone'em i Tuskiem ??? 22.08.08, 17:52
        Wskażcie 1 różnicę między iPhone'em i Tuskiem ???
        • von_nogay iFon potrafi więcej i nie jest leniem 22.08.08, 20:25
        • Gość: tu-166 Re: Wskażcie 1 różnicę między iPhone'em i Tuskiem IP: *.chello.pl 23.08.08, 00:44
          Wracaj na forum Onetu trollu.
        • Gość: Hrabia de Żebrak Re: Wskażcie 1 różnicę między iPhone'em i Tuskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 14:53
          Tuskiem do nikogo się nie dodzwonisz, nie podłączysz go pod ładowarkę...
      • Gość: Roland Re: iPhone - badziewie za grube pieniądze... IP: *.as.kn.pl 22.08.08, 21:16
        iPhone nie jest wcale drogi. To tylko nasi nas ruc^%#$ją na całego. Wersja 16G to 300 USD. A u nas ile? Szkoda słów. Faktycznie dobre pytanie: czy oni się czegoś nauczą. Ja mam nadzieję, że na tej akcji się sparzą. Zarówno Orange jak i Era (chyba jeszcze drożej?)...
    • Gość: agnie Nie ma geja bez iPhone'a! IP: 151.193.220.* 22.08.08, 15:19

:)
    • Gość: fazzi Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 15:21
      Cóż... Może dlatego że iPhone to jedno wielkie nieporozumienie z masą niedoróbek?
    • Gość: milewidziany Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.forcenet.com.pl 22.08.08, 15:28
      Sztucznie robiony szum i w Ameryce i w Polsce.
      Śmiejcie się sami z siebie dupki !!!
      • Gość: df żenada ! IP: *.ydp.com.pl 22.08.08, 15:40
        jw
      • indimenticabile Re: Wyśmiana premiera iPhone'a 22.08.08, 16:54
        Kochani,

Troche wiecej luzu i autoironii! Trzeba umiec sie smiac rowniez z
        samych siebie. Nie bez powodu mamy opinie nadetych z kompleksami.
        Nawet jezeli w Stanch byl sztuczny tlok, to w PL akcje zaaprobowala
        polska firma a przeprowadzili ja Polacy. Nie robcie Reytana;)
        • mike-great W TP SA rządzi Franca Telecom debilnymi pomysłami! 22.08.08, 17:57
          W TP SA rządzi Franca Telecom debilnymi pomysłami!

indimenticabile napisała:

> Kochani,
          >
          > Troche wiecej luzu i autoironii! Trzeba umiec sie smiac rowniez z
          > samych siebie. Nie bez powodu mamy opinie nadetych z kompleksami.
          > Nawet jezeli w Stanch byl sztuczny tlok, to w PL akcje zaaprobowala
          > polska firma a przeprowadzili ja Polacy. Nie robcie Reytana;)
          • znajdz_glupszego_od_siebie Re: zloz CV bylbys tam najwiekszym debilem 23.08.08, 12:12
            mike-great napisał:

> W TP SA rządzi Franca Telecom debilnymi pomysłami!
            >
            >
            > indimenticabile napisała:
            >
            > > Kochani,
            > >
            > > Troche wiecej luzu i autoironii! Trzeba umiec sie smiac rowniez
            z
            > > samych siebie. Nie bez powodu mamy opinie nadetych z
            kompleksami.
            > > Nawet jezeli w Stanch byl sztuczny tlok, to w PL akcje
            zaaprobowala
            > > polska firma a przeprowadzili ja Polacy. Nie robcie Reytana;)
    • Gość: Polak kompleksiarz Re: Wyśmiana premiera iPhone'a IP: 195.205.202.* 22.08.08, 15:47
      o Boże co za wstyd na cały świat, ja się chyba zabije!, czy nie dałoby się jakoś tej wpadki przypisać Kaczyńskim???
      • von_nogay Te, rzeczywiście! 22.08.08, 20:28
        Przecież za wszystko odpowiadają Kaczyńscy!
    • Gość: Ringo Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 15:49
      Przywiozłem sobie kilka miesięcy temu IPhone z USA za 200 USD i nie
      widzę w tym żadnej sensacji.
      • Gość: gosc zyczliwy Re: Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.socal.res.rr.com 22.08.08, 15:58
        no news ,good news,tlumaczenie na j. polski jest bez sensu jezeli
        tlumaczy sie tylko czesc tego powiedzenia
    • Gość: monk dymanie dymanie IP: *.115.25.37.plusnet.pcl-ag01.dyn.plus.net 22.08.08, 15:57
      a nikt nie wykpil zawrotnych cen na polskie iphony srednio 2x
      wyzszych niz gdziekolwiek na swiecie! ale polak sprzeda nerke a kupi
      to gowienko w pazlotku wiec mimo braku kolejek kazdy wschodzacy
      polski kapitalista nie wyplaci pracownikom wyplaty a sobie kupi bez
      obaw
      • Gość: grefel Sam sprzedaj swoją nerkę i kup rozum IP: *.pljtelecom.pl 22.08.08, 16:58
        Jeżeli jeszcze do ciebie nie dotarło to w Polsce jakoś nie ma chętnych na to
        "gó.. w papierku". Nikt u nas nie będzie się zarzynał dla telefonu za kilka
        tys. gdy można już kupić lepsze modele innych marek. Polacy nie idioci, no może
        za wyjątkiem marketingowców Orange
    • Gość: . To tepsiarze, nie Francuzi IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 16:02
      To zapewne nie pomysł Francuzów, tylko naszych tepsiarzy. Oni wszyscy tęsknią do
      czasów, gdy po telefon skało się w długiej kolejce, przez kilka lat. Dla nich to
      sytuacja normalna i pożądana, tak sobie właśnie wyobrażają funkcjonowanie
      operatora telekomunikacyjnego.
    • Gość: kolega Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.115.25.37.plusnet.pcl-ag01.dyn.plus.net 22.08.08, 16:05
      najprostszy kontrakt na to g... w UK to 30funtow X 18miesiecy plus
      99funtow na start to po dzisiejszym kursie jakies 2600zl za calosc,
      jak to sie ma do cen w polsce zakladajac internet, 1000minut i smsy
      bez limitu w tej cenie ;D tu kazde dziecko chce taki telefon a w
      polsce tylko sloma z butow bedzie miala i paru handlarzy dragow
      ktorzy mysla ze mcdomald to restauracja
    • douglasmclloyd Wyśmiana premiera bo to ifone 22.08.08, 16:46
      ifone.pl
    • 4v no to podwójnie nie wyszło. 22.08.08, 17:19
      najpierw nie wyszło porażkowemu Apple, a pozniej równie porażkowemu Orange.

obie firmy traktują klienta z góry, uważając że sam biedny nie wie co dla niego
      dobre i trzeba mu "pomóc". każda oczywiście robi to na swój sposób, ale jakie są
      efekty - widać.

PS. o jak mi przykro, Polak zanim ma wydać grubą kasę na ekskluzywny towar,
      najpierw sprawdzi co on sobą reprezentuje. i dlatego właśnie trzyma się z dala
      od przereklamowanego iPhone.
      • Gość: dsf Re: do czego sluzy ten ifon ? IP: *.cnow.pl 22.08.08, 17:34
        • Gość: szymon ajfon to taka zabawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 18:28
          dla zdzidziusiałych ludzi, którzy mają pieniądze, ale nie mają stylu,
          tożsamości, gustu i próbują je sobie kupić.
          • Gość: YaBol Zabawny jesteś IP: *.as.kn.pl 22.08.08, 19:45
            Musisz być bardzo zakompleksiony skoro tak uważasz. Każdy kupuje to co
            mu odpowiada: np. jedni telefon X bo ma aparat z pierdylionem
            megapixeli, inni Y bo odpowiada im wygoda użytkowania. Piszesz jak
            małolat wyśmiewający kolegę który ma Sagema a nie Nokię. Współczuję i
            proponuję zastanowić się nad swoim światopoglądem, bo w zasadzie opis
            który wysmażyłeś pasuje jak ulał do ciebie.
            • Gość: Szymon Mylisz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 20:51
              Ja mam takie zdanie na temat każdego gadżetu, który się promuje z wielką pompą,
              przy użyciu technik marketingu, brandingu itp. sztuczek. Ja po prostu kupuje
              telefon, a nie Nokię, Sagema czy iCośtam. Nie pasjonuje się markami, nie
              pasjonuję się gadżetami, technologią. Wolę ten spędzić na czymś sensownym.
              • blq Re: Mylisz się 22.08.08, 21:19
                A widzisz, ja na ten przykład pasjonuje się technologiami...

I właśnie dlatego wiem, że iPhone mizerny poziom reprezentuje, właśnie na
                punkcie technologicznym. Nie oferuje praktycznie nic, poza dużym wyświetlaczem i
                odtwarzaczem mp3. Ot, taki iPod z telefonem.

Technologicznie jest tak z 2-3 lata za jego odpowiednikami z Windows Mobile
                (Omnia, Diamond), które jednak nie reklamowane z taką pompą, nie trafiają do
                świadomości MAS.

tak wiec: niech sobie ludzie kupują tego iPhona. ale najpierw, niech porównają z
                alternatywami, dobiorą coś dla siebie, a nie owczy pęd, klapki na oczach, bo
                reklama, bo PR, bo szpan, lans i zazdrość plebsu.

I jeszcze ta żałosna paplanina sekciarzy, że Apple to styl życia.

• Gość: smy Re: Mylisz się IP: *.demon.nl 22.08.08, 21:57
                  a miales kiedys w rece iPhone?
                  wez do reki i wtedy sie wypowiadaj
                  • Gość: jotun Re: Mylisz się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 22:20
                    Jezeli wspomina o Diamondzie - zapewne miał
                    • Gość: sdfg Re: Mylisz się IP: *.demon.nl 22.08.08, 22:46
                      Diamond tez ma Windows tylko sobie wyobrazam jak moze byc spaprany
                      przez Microsoft
                      • Gość: jotun Re: Mylisz się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.08, 12:51
                        apple czy linux fan boy? ;)
                        • Gość: YaBol A dlaczego nie Nokia... IP: *.as.kn.pl 23.08.08, 13:52
                          ...SE, Motorola, LG, Siemens, BSD, Amiga, Atari, ZX Spectrum fanboy?
                          Dlaczego zawężasz tak jego horyzonty? ;>
                  • Gość: qq Re: Mylisz się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.08, 00:10
                    Jak wziecie do reki moze pomoc w wypowiadaniu?
                    • woytom69 Re: Mylisz się 23.08.08, 01:28
                      może - bo daje ustom swobodę
                      • Gość: YaBol ROTFL :)))))) IP: *.as.kn.pl 23.08.08, 12:41

• Gość: S Re: Mylisz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 03:07
                        DOBRE :))))))))))))))
              • Gość: YaBol Sam sobie przeczysz Szymonie IP: *.as.kn.pl 22.08.08, 23:58
                No właśnie widzę jak bardzo sensownie spędzasz swój czas:
                "ajfon to taka zabawka dla zdzidziusiałych ludzi, którzy mają pieniądze,
                ale nie mają stylu,tożsamości, gustu i próbują je sobie kupić."

Po przeczytaniu takiego tekstu, normalnie myślącemu człowiekowi od razu
                nasuwa się pytanie: dlaczego, do jasnej anielki, autor uzurpuje sobie
                prawo do wpychania każdego użytkownika iPhone do szuflady z napisem
                "zdziadziusiały człowiek bez stylu i tożsamości"? Odpowiedź jest prosta:
                bo wydaje mu się, że pozjadał wszystkie rozumy i wie co każdemu jest
                potrzebne. Nie jest w stanie objąć sowim rozumem, że ktokolwiek może
                kupić iPhone dla przyjemności korzystania s tego urządzenia. Uświadom
                sobie, że iPhone to telefon który może uwieść łatwością używania,
                zgrabnym intuicyjnym interfejsem, wielodotykowym ekranem i wieloma
                subtelnymi wyróżnikami których nie jesteś w stanie zauważyć. I nie jest
                ważne, że są konkurenci oferujący jakieś inne możliwości. Nie dorabiaj do
                kupna telefonu durnej ideologii. Ja otaczam się przedmiotami które
                posiadają pożądane przeze mnie cechy: najczęściej są funkcjonalne, ale
                zawsze czymś dodatkowo muszą mnie przyciągnąć. Odwracając sytuację: nie
                zamierzam rezygnować ze sprzętu Apple na rzecz innego, tylko dlatego,
                żeby jakiś "Szymon" nie pomyślał o mnie źle i szydził. Kupuję to co mi
                się podoba i co mi odpowiada, niezależnie od zdania podobnych tobie
                ignorantów. Skoro się tym tematem nie pasjonujesz to po cholerę tracisz
                czas na tak beznadziejne komentowanie? Zajmij się czymś pożytecznym.
                Przyjmij do świadomości, że zwykły człowiek którego stać na iPhone, może
                sobie go kupić tylko dlatego, że mu odpowiada, spodoba się, dla radochy.
                Nie z potrzeby lansowania, czy z klapkami na oczach, tak jak sugerujesz.
                • Gość: Jammie Re: Sam sobie przeczysz Szymonie IP: *.ingram.com.pl 23.08.08, 00:20
                  No YaBol wyobraź sobie, że nie jestem w stanie objąć swoim rozumem, że można
                  kupić coś z ekranem dotykowym dla przyjemności korzystania z tego! Wystarczą
                  lekko wilgotne palce (np. pot podczas upału) i ekranik dotykowy nie działa...ale
                  w sumie...po co ma działać...w końcu "dodatkowo przyciąga" <hahaha>

>Nie jest w stanie objąć sowim rozumem, że ktokolwiek może
                  > kupić iPhone dla przyjemności korzystania s tego urządzenia. Uświadom
                  > sobie, że iPhone to telefon który może uwieść łatwością używania,
                  > zgrabnym intuicyjnym interfejsem, wielodotykowym ekranem i wieloma
                  > subtelnymi wyróżnikami których nie jesteś w stanie zauważyć.
                  >Ja otaczam się przedmiotami które
                  > posiadają pożądane przeze mnie cechy: najczęściej są funkcjonalne, ale
                  > zawsze czymś dodatkowo muszą mnie przyciągnąć.
                  • Gość: YaBol Re: Sam sobie przeczysz Szymonie IP: *.as.kn.pl 23.08.08, 11:56
                    Każdy ma prawo do własnego zdania. Tobie nie odpowiada z w/w powodu i
                    OK, jest to jakiś argument przeciw. Sprawdzę jak będę miał okazję.
                • Gość: alo Tak z ciekawości zostałeś wynająety przez Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 10:36
                  Czy Ere
                  Bo czegoś takiego normalny człowiek by nie napisał.

> sobie, że iPhone to telefon który może uwieść łatwością używania,
                  > zgrabnym intuicyjnym interfejsem, wielodotykowym ekranem i wieloma
                  > subtelnymi wyróżnikami których nie jesteś w stanie zauważyć. I nie jest
                  >
                  • Gość: YaBol Tak, jestem szpiegiem z krainy deszczowców :> IP: *.as.kn.pl 23.08.08, 12:39
                    Przybyłem po to żeby nakłaniać niewiernych do wyznawania iPhone 3G.
                    ROTFL ;>>> W przeciwieństwie do osób atakujących produkt którego nie
                    mieli okazji jeszcze używać, ja po prostu jestem normalny i nie widzę
                    nic dziwnego w tym, że iPhone może się podobać. Chyba mam do tego
                    prawo? Nie reklamuję go, tylko zwracam uwagę na pewne aspekty. Zabawny
                    jesteś z tym pytaniem. Powinieneś je zadać krytykom iPhone, bo robią
                    nagonkę która wygląda żałośnie. A ty bawiłeś się iPhone? Zapewne
                    spędziłeś z nim wiele czasu, bo zdanie masz bardzo radykalne i węszysz
                    spisek. Rozbawiłeś mnie :D
                • Gość: wilk Re: Sam sobie przeczysz Szymonie IP: *.cnb.com.pl 24.08.08, 01:42
                  Zapewne pedał
    • Gość: Magic Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.warmlyyours.com 22.08.08, 17:32
      Polakow niestac i tyle. Zarobki w Polsce sa 4 krotnie mniesze a
      telefony, nie wspominajac chorych planow, sa kilkakrotnie drozsze.
      Jezeli w USA Iphone kosztowalby $5000 (ekwiwalent polskich zarobrow)
      to tak samo nie byloby kolejek.
      Pozatym sila nabywcza dollara w USA jest wyzsza niz w kraju, zycie w
      USA jest znacznie tansze, w kraju po zaplaceniu rachunkow nie wiele
      zostaje na przyjemnosci.
      • Gość: wojtek w usa Re: Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.austin.res.rr.com 24.08.08, 02:53
        przereklamowany drogi bajer ktorego w stanach wciskaja ludziom ekskluzywnie z
        abonamentem firmy AT&T;; czyli z wielkim ograniczeniem. a nawet sama polityka
        tej firmy (AT&T) odpycha myslacego;;; podsluchuja i nagrywaja rozmowy
        miedzynarodowe zwyklych ludzi, nielegalnie, za poleceniem tego wspanialego rzadu
        u.s.a.
        to nie dla mnie.
      • Gość: dd Re: Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 03:15
        Być może Orange na swojej stronie bezczelnie kłamie ale napisali że życzą sobie
        250zł za telefon + 150zł miesięcznie za abonament. To chyba nie jest duża suma.
        Ciężko mi sobie wyobrazić że ktoś powyżej jedenastego roku życia może chcieć
        czymś takim szpanować.
    • Gość: Gi-Zi Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 17:41
      A w stanach to niby jak było...niech się pałki nie śmieją bo sami to praktykowali
    • Gość: asdf Nie polska premiera tylko Applla premiera! wysmian IP: 192.16.134.* 22.08.08, 17:43
      Pozatym to samo bylo np w szwecji.
      I to swiadczy zle o firmie Apple a nie ze polska to jakis ewenement, jak to michinikowszczyzna wam wmawia.
    • sapinek Wyśmiana premiera iPhone'a 22.08.08, 17:56
      swietnie napisane... moze Orange w koncu pojdzie po rozum do glowy, bo jak na
      razie to najgorsza siec i po paru latach tam spedzonych powiedzialem dosc i
      jak na razie jestem zadowolony z konkurencji
    • Gość: Szymon A może Polacy są po prostu mądrzejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 18:14
      i nie ulegają konsumpcyjnym modom, brandingowi, umiłowaniu marek i innym
      fantazjom marketingu. Czy naprawdę jest się czym zachwycać? To przecież tylko
      telefon. W USA robiono to samo co w Polsce - podsycano atmosferę. To, że w
      Polsce robiono to nieudolnie, to wynik tego, że u nas marketingowcy nie
      wierzą, że jest u nas tyle dzianych zinfantylizowanych konsumentów z grubym
      portfelem, którzy swój status i (psudo)tożsamość muszą podkreślać głupimi
      gadżetami.
    • Gość: ka Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 18:42
      WIGometr: inwestujwsiebie.blogspot.com Pzdr.
    • rafallaw1 Wyśmiana premiera iPhone'a 22.08.08, 18:55
      To tak samo , jak w Anglii kupilem sobie buty na wyprzedazy , zeby
      miec na silownie. A rok pozniej te same buty widze w sklepach tej
      firmy w Polsce jako nowosc.
      Albo inaczej , ciuchy ktore kupuje z nowej kolekcji w Anglii,
      przyjezdzam do Polski i wszyscy w co Ty sie ubrales. Rok pozniej
      polowa narodu w tym biega , a ja dla nich pozostane wiesniakiem bo
      wyprzedzilem ich o conajmniej rok.
      Jak dlugo Polska bedzie jeszcze zasciankiem? I kto za tym stoi , ze
      tak jest????
      • marek.lipski Re: Wyśmiana premiera iPhone'a?Za 40 Dolarow? 22.08.08, 19:22
        Kto chcial kupil nie tylko w Berlinie czy Londynie lub przez Ebay.

Technologicznie produkt przestarzaly(40 dolarow w produkcji)
        z bledami w software ktore powoduja ze kazdy
        haker moze na twoje konto
        telefonowac jak zna twoj numer lub czytac twoje email.

Mila reklama ale osobiscie nie lubie jak producenci
        wykorzystuja USA czy EU do zabawy z ...nami.
        Inne produkty Mac sa wspaniale.

Polacy zyja nie tylko w Polsce i jak inni moga
        kupowac produkty z calego swiata,
        wiec nie ma mowy o dyskriminacji czy jakimkolwiek opoznieniu.

• mojamagna Wyśmiana premiera iPhone'a 22.08.08, 19:04
      poczytajcie sobie komentarze pod tym tekstem: www.engadget.com/2008/08/21/orange-paying-actors-to-line-up-for-the-iphone-3g-in-poland/ np:
      -How many Polish does it take to buy an iPhone?
      -1 to grab the door handle and 100 actors to move the building.
      • Gość: pppx Re: Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.08, 12:29
        Wstyd i plama pozostała na marce globalnej Orange :P

Polaków do tego nie mieszaj. Frajerem jest ten co płaci za stanie, a nie ten co
        stoi za pieniądze :P
    • Gość: wolny Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.dial.kabelfoon.nl 22.08.08, 19:04
      a z czego tu sie smiac po pierwsze iphone to gowno niewypal a dwa amerykany
      to prostaki a zachud europy to barany to wszysko
    • cracovian Kpic to mozna z cen i serwisu (limit 5GB!!! haha!) 22.08.08, 19:28
      Niby Europa tak do przodu ze wszystkim, telefonia z kosmosu, (ludzie
      dodatkowo szczupli, piekni i kazdy ma IQ powyzej sredniej) a w USA
      taniocha za taki sam albo lepszy serwis.
    • Gość: EROzja Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 19:33
      Mam dobrą pamięć, a ostatnio utkwiło mi w niej, żeby uciekać z ery gdy tylko
      zakończy się okres trwania umowy. O dobrego klienta trzeba zadbać. era o tym
      nie wie.
      • Gość: ercu Re: Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 02:24
        no nie wiem, mi proponowano IPhona za złotówkę, ale powiedziałem
        miłej pani żeby zaproponowała mi coś dobrego...
        kupiłem era mda IV za parę złotych...
    • Gość: gość Re: Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.kp.pl 22.08.08, 19:58
      Trzeba być amerykańskim debilem, żeby stać tydzień w kolejce za byle
      gównem, które za miesiac będzie ogólnie dostępne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka