Gość: e-mike Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.08, 21:10 Czekałem na iPhone 3G tymbardziej, że uzywam MacBooka. Jednak co z tego jak apple ignoruje 40 mln naród i nie można w polsce zarejestrować się w iTunes. Gdyby to było możliwe to od razu kupiłbym iPhone'a bo nie ma nic przyjemniejszego niż kupowanie piosenek i całych albumów bezpośrednio przez telefon, by zaraz potem cieszyć się muzyką. tymczasem kupiłem Nokie E71 i jest to pierwsza Nokia która mnie naprawde zachwyciła i nie mam się do czego przyczepić, a bateria 3ma 5 dni. Telefon jest poprostu świetny i już mi przeszło z iPhonem. Nokia, piękny comeback po kilku nieudanych modelach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemekspider Niewybaczalny błąd Orange IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.08, 21:22 www.przemekspider.com/2008/08/niewybaczalny-bd-orange.html Nie sposób wyobrazić sobie większego i bardziej kompromitującego błędu marketingowego jak ten, który popełniła firma Orange ustami Pana Jabczyńskiego. Akcje marketingu szeptanego, jednej z bardziej innowacyjnych i niezwykle prężnie rozwijającej się linii współczesnych działań promocyjnych, mają to do siebie, że nigdy - przenigdy - nie można potwierdzić ich istnienia. Jeśli się je wyjawia, całość staje się żenującym spektaklem. Ludzie po prostu czują się oszukani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Djaboł Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.08, 21:22 A cóż to za bźdźajstwo jest ten ifon? Jakiś nołtbuk? Komputerek mały taki? Telefon bezprzewodoby? Ki djaboł?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumPi.pl Forum i blogi Przyjaznych Inwestorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.08, 21:31 Szukamy osób, które mogą podzielić się z nami swoim doświadczeniem biznesowym, ale i takich, którzy dopiero myślą o wzięciu spraw finansowych w swoje ręce ... Naszą zasadą jest brak wyzwisk, chamstwa i głupich komentarzy w stosunku do innych osób. Głównym tematem naszych dyskusji są inwestycje w nieruchomości oraz zarabianie w Internecie, ale to nie jedyna kategoria naszego forum. aby wejść na nasze forum wystarczy wpisać "forum przyjaznych inwestorów" w wyszukiwarce. Czekamy na Wasze pierwsze posty oraz blogi www.forumPi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T ifon jest badziewny ze swej natury IP: *.acn.waw.pl 23.08.08, 23:01 Jak zresztą wszystko co produkuje apple. Lepiej kupić HTC Touch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barca Re: ifon jest badziewny ze swej natury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 12:28 ifon to jest telefonia internetowa nie myl prosze z iphone appla Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 nie pisze się wyśmana premiera 23.08.08, 23:46 tylko wyśmiany premier. chyba, że jest coś o czym powinniśmy wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ./MatriX'u Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.aster.pl 23.08.08, 23:49 "porazkowamu apple" ?? jak na razie Apple robi doskonaly sprzet, do ktorego jakikolwiek "pecet" z Windows - ma duuuzo do nadrobienia. iPhone - tak mam, pierwszej generacji - fajne urzadzenie, zupelnie inne podejscie do zagadnienia. Mnie sie podoba, - tak zgadza sie Apple zrobilo tu duzo marketingowego szumu - ale przeciez nikt nikogo nie zmusza do kupowania produktow Apple ;-) Ja mam, kompa, iPhone'a iPoda touch - wg. mnie produkty Apple'a odznaczaja sie starannoscia wykonania, funkcjonalnoscia, prostota obslugi - i maja STYL, bez zbednych wodotryskow, bardzo ascetyczny design, ktory jest po prostu piekny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 09:10 Przecież podstawowe produkty oznaczone logo Apple'a to zwykła chińszczyzna i zwykłe pecety. Dżobs przez całe lata ściemniający o zaletach procesorów PowerPC, teraz pokazuje jak to Intel jest lepszy od PowerPC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek A ja podziwiam jankesów IP: *.e-wro.net.pl 24.08.08, 00:05 Podziwiam ich za marketing i umiejętność sprzedania gówna z pozłacanym papierku wmawiając klientowi, że to super extra drogi cukierem. Iphone to takie gó.., że az strach, nie ma kompletnie nic nowatorskiego, zwykła Nokia z dolnej pułki jest bardziej wartościowa ale cóz począć skoro wiele osób dostaje pie..a słysząc, że cos ta pochodzi z ameryki. Podziwiam takich ludzi, pracują ciężko, zarabiają te swoje złotuweczki a nastepnie wywalają je w błoto = kupują drogie gó.. zamiast normalnego telefony za połowę tej ceny a oferującego więcej niz ten iphone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: A ja podziwiam jankesów IP: *.com 24.08.08, 21:37 Gość portalu: Jonek napisał(a): > Podziwiam ich za marketing i umiejętność sprzedania gówna z > pozłacanym papierku wma(...) Długo jeszcze pozostaniemy zaściankiem i dostarczycielem kawałów o głupkach jeśli tak wielu ludzi będzie myślało jak cytowany tutaj prymityw. Aż kiszki skręca, kiedy czyta się takie kretynizmy podane takim tonem. Rozumiem, że trzeba jakoś usprawiedliwić się, że ma się najtańszą Nokię za zeta i składaka z demobilu z kradzionym Windowsem "bo to jest mój świadomy wybór". Zamiast wkurzyć się na swoją biedę i zrobić coś ze swoim życiem, aby poprawić jego poziom. A jednak przeważają u nas zwolennicy minimalnej renty z ZUSu niż wzięcia losu we własne ręce. Stek bzdur wylany pod tym artykułem jest wyrazem usprawiedliwiania własnych wyborów życiowych: zarabiam mało, na nic mnie nie stać, bo świadomie odrzucam ten chłam marketingowy. Jak sobie chcecie, ale skąd tyle agresji i złości w waszych postach? Niedobrze wam z własnymi wyborami, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 01:41 Smutna prawda jest taka że amerykanie mają to wszystko w dupie, ich interesuje, ich osiedle, najbliższy sklep, miasto, a najlepszym wypadku stan, a nie to kto i gdzie jaką ma komórkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.nycmny.east.verizon.net 24.08.08, 04:48 Mocna złotówka, ciekawe czy chwilowo czy na stałe. Stopy w USA nizej juz byc nie moga, a w Polsce wyzej, do tego dochodzi banka z surowcami. Przemysl to sam i zastanow sie na kupnem jeszcze tanich rzeczy z USA na darmowym www.szopuj.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.chello.pl 24.08.08, 08:23 Polska to jedna wielka wieś, przede wszystkim mysle o mentalnosci, gdzie się nie pojawimy na swiecie to pozostaje obciach, głupi naród - ale mniemanie o sobie - "jestesmy the best" : "amerykanie - głupi, niemcy - zbyt poukładani, francuzi - zabojady itd."- porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Wyśmiana premiera iPhone'a IP: *.cable.ubr06.hari.blueyonder.co.uk 24.08.08, 09:52 www.mobilefun.co.uk/cheap-blueberry-mobile-phone-images.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Wyśmiana premiera iPhone'a - drwimy z hameryki IP: *.srv.volvo.com 09.09.08, 14:27 My za to drwimy z hamerykanów za to, że koczują przez tydzień pod sklepem tylko po to, żeby kupić sobie jakiś głupi gadżet. Jesteście żałośni, Apple zrobił wam wodę z mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś