Gość: musa IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 31.10.03, 16:46 Prosze o pomoc. Zainstalowalam sobie Jave, ale nie moge wpisywac ani na czacie, ani w krzyzowki polskich znakow typu ś,ć itd. Nie wiem, co mam dalej robic. Z gory dzieki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: keytodrzwi Re: Java web start IP: *.tsi.tychy.pl / 80.55.249.* 31.10.03, 18:25 tzn. co? zawiesza ci się coś, czy po prostu np. czat siem nie ładuje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musa Re: Java web start IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 31.10.03, 18:49 Nie, nie... wszystko gra, nic się nie wiesza, tylko chodzi o polskie czcionki. Po prostu nie da się wpisywać polskich liter. Zamiast ł jest l. Już jaśniej nie mogłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keytodrzwi Re: Java web start IP: *.tsi.tychy.pl / 80.55.249.* 31.10.03, 18:56 hehe. że też ci się takie rzeczy w halołin przypominają :). nie mam pojęcia. może wywal j. webstarta... po co ci on? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zencol Re: Java web start 31.10.03, 19:34 Mam ten sam problem z javą 1.4.2.0. Np. krzyżówka w SE nie chce się otworzyć, a przedtem nie miała polskich znaków. Jak można sobie z tym poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musa Re: Java web start IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 31.10.03, 20:33 Ja na szczęście nie mam problemów z otwieraniem krzyżówek, a jedynie z polskimi znakami. Moi znajomi też nie potrafią mi pomóc. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto coś będzie mógł powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś