Gość: Kamyk IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 18:41 A kiedy wersja artykułu na Linuxa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estees 35 aplikacji dla Windows bez których nie da się.. 11.12.08, 19:11 Ale spam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kain Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.08, 10:46 A kiedy ostatnio miałeś potrzebę formatowania hdd bo Twój ubuntu popełnił seppuku? :) Pod warunkiem że ktoś nie edytuje / kasuje istotnych plików systemowych to długie miesiące nie będzie potrzeby reinstalacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go$c!u Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s IP: 213.134.188.* 13.12.08, 11:10 A wystarczy sobie zrobic obraz ghostem i system po formatowaniu odtwarzasz w 10min (z wszystkimi potrzebnymi programami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kain No ale po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.08, 13:19 Ale po co skoro system jest stabilny???? BTW Ghost to inna para kaloszy, czasami działa, czasami nie. Kolega testował i zrobił mu sieczkę z zawartości dysku, więc niestety nie ma tak różowo. Choć to było jakiś rok temu więc mogli poprawić. Poza tym Ghost sporo kosztuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty piszcie jak znacie fajniejsze programiki do zastąp IP: *.range86-147.btcentralplus.com 13.12.08, 13:32 do zastapienia podanych w artykule dzieks ja polecam sub-edit player do odtwarzania filmów Odpowiedz Link Zgłoś
defetysta13 Re: piszcie jak znacie fajniejsze programiki do z 13.12.08, 14:57 może mi ktoś podpowiedzieć, co zrobić by pod Vistą SubEdit miał przezroczyste napisy? ta opcja w odtwarzaczu po prostu nie działa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: piszcie jak znacie fajniejsze programiki do z IP: *.icpnet.pl 09.01.09, 13:55 odpal program w trybie zgodności z XP Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: No ale po co? 13.12.08, 14:00 Ghost działa bdb, tylko nie wolno być kretynem, a jak ten twój znajomy wybierał opcje na pałę to sobie coś zwalił. Tam trzeba precyzyjnie, a nie byle co byle gdzie. Założę się, że ten twój znajomy dał za to 0 zł, za jakiegoś zcrackowanego pirata wersji beta. A co do tych programów to jest ich tu dużo za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: No ale po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.08, 09:46 > Poza tym Ghost sporo kosztuje :( Jasne. 50zł. Kupa kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mileyski Re: No ale po co? IP: *.toya.net.pl 05.01.09, 11:41 Gość portalu: ghost napisał(a): > > Poza tym Ghost sporo kosztuje :( > > Jasne. 50zł. Kupa kasy. Poszukuję ghosta w cenie 50 zł - najlepiej w wersji 14.0. Pomożesz? A jak nie, to nie wypisuj głupstw. Najniższa cena, jaką widziałem (sklep intern.) to ponad 186zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *,,* Ghost? Z jakiej ch...inki się urwaliście ;) IP: *.strazgraniczna.pl 08.01.09, 08:00 Ten soft od wersji bodajże 9 został zepsuty i w tej chwili się nie liczy, a jedyną komercyjną i w miarę sensowną alternatywą jest True Image - tu macie jakieś stare porównanie by Gizmo:www.techsupportalert.com/drive-imaging-reviews.htm Jednak wszystko co najlepsze w sofcie jest za darmo i dlatego proponuję zainteresować się Clonezillą - to darmowa, wydajna i bardzo na czasie pod względem obsługi nowych kontrolerów dysków (z czym płatne alternatywy mają spore problemy) aplikacja, której jedyną wadą jest oldschoolowy interfejs, oraz fakt, który może odstraszać pewną część użyszkodników, a mianowicie, że jest to wyspecjalizowana dystrybucja linuxa w formie live (bootowanie z płyty - zero instalacji na HDD Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek121 Re: No ale po co? 16.01.09, 07:44 tu jest za 79,- www.allegro.pl/item520361116_ms_works_9_se_norton_ghost_14_pl_nowy_od_ss_fvat.html ale niedawno jeszcze kupiłem za 59,- więc niedużo Ghost'em robię sobie klona na innym dysku i o nic się nie martwię. Można ustawić kalendarz takich kopii i wzystko gra Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s 11.12.08, 20:30 NIgdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk 35 aplikacji dla Windows bez których nie da się.. IP: 89.234.101.* 11.12.08, 22:45 Ludzie. Co to za kretyński tytuł. Ja korzystam z 9 w/w programów więc nie powinienem żyć. Czy w ogóle ktoś sprawdza te teksty..??!! Jak zwykle tytuł i cały artykuł do bani; nic nowego nie wnosi. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdxs Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s IP: *.lublin.mm.pl 13.12.08, 11:24 ojejku jejku! nie zebzdziales sie przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubin Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s IP: *.chello.pl 11.12.08, 23:49 Większość biurkowych dystrybucji Linuksa ma już wszystko co potrzeba od razu po instalacji. W moim Ubuntu musiałem tylko ściągnąć graficzną nakładkę na kontrolera firewalla, reszta była "w zestawie". Adobe Reader i Winamp to ciężkie "krowy". Foxit Reader to lepszy (bo lżejszy) czytnik, a AIMP to odtwarzacz muzyki, który zużywa 3 razy mniej ramu niż Winamp i jest łatwiejszy w obsłudze. No i nie rozumiem jak można z czystym sumieniem rekomendować MS Office'a skoro jest już OpenOffice, który na ciekawsze funkcje i jest za darmo :) Odpowiedz Link Zgłoś
user0001 Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s 12.12.08, 09:36 MS Office można rekomendować, z jednego powodu: kompatybilność z MS Office. Akrusze Excelowe z makrami VB, modyfikowanie już istniejące w postaci Wordowej dokumentacji zawierającej zdjęcia i obiekty matematyczne, czy wykorzystanie Excelowych tabel przestawnych. Bardziej zastanawia mnie polecanie płatnych narzędzi takich jak WinRAR dla których użytkowania nie ma żadnego uzasadnienia. 7-zip.org pozwoli otworzyć popularne rodzaje archiwów, a wyższa kompresja RARa nie uzasadnia płacenia w domowych warunkach za licencję na ten program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s IP: *.nm.e-zet.pl 12.12.08, 21:13 I jeszcze zamiast ciężkiego gadu-gadu lekka i uniwersalna miranda. I darmowa, a jakże. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepiec Miranda IP: 82.146.248.* 13.12.08, 10:29 oj nie.... moze i lekkie, ale zabawy z tym wiecej niz z nagraniem samego systemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Miranda IP: *.nat.tvk.wroc.pl 13.12.08, 21:18 zależy czego od niej wymagasz ja używam od kilku lat i się świetnie sprawdza rozbudowuje stopniowo o to co mi potrzeba a większość osób to i tak używałoby tylko zamiast gg wiec nie musza zbyt wiele robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Miranda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 13:12 Zgadzam się z przedmówcami - Foxit Reader pożera pod względem oszczędności zasobów Adobe Readera i 7zip jest świetną alternatywą dla Winrara. Natomiast jeśli chodzi o komunikator to osobiście korzystamy w pracy ze Skype, natomiast do kontaktów ze znajomymi korzystam z gg 6.0 ;]. W zupełności wystarcza. Korzystałem przez parę miesięcy z Psi ale stwierdziłem, że i tak nie korzystam z większości jego funkcji, więc wróciłem do starej wersji gg. Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrBroda Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s IP: *.torun.mm.pl 13.12.08, 11:32 Jezeli zalezy ci zeby byly lzejsze to niestety ale Acrobat Reader w wersji Lite to lepsza opcja od Foxit Readera. Lzejszy i w przeciwienstwie do tego wyslawionego Foxita otwiera WSZYSTKIE pdf'y. Winamp rowniez wystepuje w wersji Lite. a tak poza tym to windows ma wbudowanego WMP 11 obecnie ktory jest bardzo dobrym odtwarzaczem. Po co zasmiecac dysk skoro juz masz niezly player po instalacji windy? Co do Open Office to zgadzam się, z tym że jezeli korzystasz z bardziej zaawansowanych funkcji, a nie tylko edytora tekstu to niestety szybko okazuje sie, ze Ms Ofice jest po prostu lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opek 35 aplikacji dla Windows bez których nie da się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 14:26 Według mnie to do odtwarzania filmów najlepszy jest subedit kozystam z niego już dośc długo i jest super. A teraz to nawet bardzo często od kiedy mam monitor LG W2284 genialny monitor świetna jakośc obrazu, bardzo rozsądna wielkośc super sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj sub-edit the best IP: *.range86-147.btcentralplus.com 13.12.08, 13:29 uiop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss 35 aplikacji dla Windows bez których nie da się.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 17:34 Artykul na zamwienie raklamowy zenada nie warto zagladac unikac jak "gowna":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfs Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s IP: *.lublin.mm.pl 13.12.08, 11:26 ojejku jejku! wszystko na zamowienie! ojejku jejku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdsf Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 05:36 A nie zebzdziales sie przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
rmiechowicz 35 aplikacji dla Windows bez których nie da się.. 12.12.08, 20:14 "Formatowanie twardego dysku to zazwyczaj traumatyczne przeżycie." Coś takiego może napisać tylko osoba, która z Linuxem nie miała do czynienia. nowy komputer - instaluję pierwszy raz windę, aktywuję, instaluję sterowniki, antywirusa, antyszpiega, servicepacki, komunikator, tworzę konta, konfiguruję internet, aktualizuję wszystkie programy, instalujemy ulubione gry. A potem odpalam kompa z System Rescue CD, tworzę partycję Linuxową (niedostępną z poziomu windowsa, więc inny użytkownik nie będzie miał do niej dostępu)i tworzę obraz windowsa. Potem w razie kłopotów z windą i konieczności reinstalacji, znowu Linux, 20 minut i system jak nowy, skonfigurowany, z zainstalowanymi sterownikami, grami itd. Ale użytkownicy windowsa to tylko format i format... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s IP: *.lublin.mm.pl 13.12.08, 11:31 hehe, lubie to podejscie do sprawy linuxowych ludzi, ktorzy maja mniej wiecej takie zdanie (i mniemanie o sobie): "winda do szmireks, linuch to jest to! a jelsi tego nie rozumiesz to po prostu sie nei znasz". hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krgo Shrinkiem to se możecie obecnie przegrać, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 11:19 płytę tłoczona 5 lat temu. DVDFab jest 10xrazy lepszy niż te dwa programy razem wzięte. I w wersji podstawowej darmowy. Reszta proponowanego badziewia podobnie ( IfranView? buhahaha, a lepsza o klasę Picassa2?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: Shrinkiem to se możecie obecnie przegrać, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 11:31 Picassa - to by była reklama. Also: kombajny do przeglądania zdjęć z zadaniami w tle wielu osobom (np. mi) nie pasują wcale; przyzwyczajenie do PSP, gdzie ja mam wiedzieć, a program słucha moich poleceń, a nie ja mam się domyślać, co też program za mnie zrobił i ile mam kopii jednego obrazka na dysku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hde Infranview :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.09, 20:06 Korzystałem z XP, i muszę przyznać, że jego natywna przeglądarka obrazków to jeden z najlepszych jak dla mnie programów tego typu :). W Viście też jest jakas przeglądarka, więc nie widzę konieczności instalowania Infrana, który to przeraża mnie wręcz ;p. Korzystam z Ubuntu, i znalazłem programik, który jest równie lekki, i posiada taki sam interfejs jak Przeglądarka z XP - GPicView. Polecam gorąco wszystkim, kórzy mogą być zainteresowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s IP: *.clw.metro.digiweb.ie 13.12.08, 11:40 a ja z mojej instalki visty wywaliłem WMp11 i internet explorer polecam za to best playera i winampa w wersji lite a do przeglądani zdjęć infranview zastanawaim się czy nie wywalić systemowej przegladarki. zdjęć Vista zajmuje mi po instalacji niecałe 3 GB na dysku a ramu zjada około 600MB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretek_bladzi Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 11:50 Gość portalu: gosc napisał(a): > a ja z mojej instalki visty wywaliłem WMp11 A szkoda, bo to w porównaniu do microsoftowskich poprzedników bardzo dobry odtwarzacz. Lubi niestety zasoby, ale przy dzisiejszych (czytaj dopasowanych wydajnościowo do Visty) komputerach to w ogóle nie gra roli. Wiem, wiem - nic nie pobije Winampa 2.94 (?) ;) > best playera i winampa w wersji lite a do przeglądani zdjęć infranview Winampa wywaliłem, bo straszna kobyła i odczuwałem mniejszy komfort z nim niż z WMP11. > zastanawaim się czy nie wywalić systemowej przegladarki zdjęć Ja się podpieram czasem odpowiednikiem infrana - XnView w celu korekt zdjęć czy edycji, ale viściana przeglądarka daje duże możliwości łatwego tagowania, sortu po dowolnie wybranej właściwości i bez względu na lokalizację plików ładnie zmuszasz ją do sortowania po dacie wykonania z EXIF. > Vista zajmuje mi > po instalacji niecałe 3 GB na dysku Lucky You ;) Ja po dwóch latach mam 35 GB hehe. > a ramu zjada około 600MB Mi bez względu na konfigurację zjada zawsze ok 60% zasobów preładując do ramu wiele często korzystanych aplikacji, ale fakt - przez pierwsze dwa miesiące bywały momenty zamuleń, dziś hula jak złoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s IP: *.ostrowmaz.mm.pl 04.01.09, 19:11 wiesz co to winamp lite? od kiedy to kobyła?! czytaj uważnie matole. lite to nie full. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw.zielinski 35 aplikacji dla Windows bez których nie da się.. 13.12.08, 12:18 "Użytkownik musi zainstalować trzy rzeczy - K-Lite Mega Codec Pack (który odpowiada między innymi za rozkodowywanie filmów zapisanych w formacie DivX)" Wydaje mi się że tu lepszą alternatywą jest darmowy VideoLan VLC, który odtwarza zarówno filmy DivX jak MP3 (choć w tym drugim zadaniu nie jest może najlepszy). przy okazji - w artykule wogóle pominięto wersje przenośne aplikacji (portable i USB versions), które eliminują właśnie koniecznośc powtórnej instalacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil / Irlandia 35 aplikacji dla Windows bez których nie da się... IP: 79.97.227.* 13.12.08, 12:20 Bardzo fajny artykuł. Z większością sugestii się zgadzam w 100%. Kilka uwag - zamiast Total Commander (shareware) polecam FreeCommander (freeware), zamiast Gadu-Gadu (reklamy wszędzie gdzie się da) można użyć Kadu. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hde Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.09, 20:12 "Kadu to popularny komunikator internetowy będący klientem protokołu Gadu-Gadu dla systemów Linux, BSD i Mac." To ze strony głównej Kadu. Nie można więc go użyć w w/w warunkach. Równieżpozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noldi 35 aplikacji dla Windows bez których nie da się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 12:25 Zostawcie takie tematy portalom, które potrafią to pisać. Zbyt ogólnikowo i względnie, a poza tym jedna wielka bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko_kreta 35 aplikacji dla Windows bez których nie da się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 12:53 "...Formatowanie twardego dysku to zazwyczaj traumatyczne przeżycie. ...Świeżo zainstalowany Windows działa bardzo szybko." Hehe, pomijam czy jest sens "ulepszania" windy czy nie, ale autor pisze, że winda się z biegiem czasu zasyfia śmieciami i sam każe dorzucić kilkanaście zewnętrznych aplikacji, które Windzie w szybszej pracy nie pomagają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruchy 35 aplikacji dla Windows bez których nie da się... IP: *.chello.pl 13.12.08, 13:03 Autor chyba zapomniał o tym, że duża część wymienionych przezeń aplikacji poprawnie funkcjonuje tylko pod Windows XP, o wersjach 64- bitowych systemów operacyjnych nie wspominając... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretek_bladzi Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 11:41 Gość portalu: Kruchy napisał(a): > Autor chyba zapomniał o tym, że duża część wymienionych przezeń > aplikacji poprawnie funkcjonuje tylko pod Windows XP, Tylko stare dosowe aplikacje. Z pisanych pod Windows jedyne oprogramowanie którego nie uruchomiłem w Viście to neostradowe stery dla tepsianego modemu USB o wersjach 64- > bitowych systemów operacyjnych nie wspominając... Pojawi się więcej 64-bitowców, producenci softu zaczną pisać pod 64 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
furry Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s 09.01.09, 17:58 Gość portalu: kretek_bladzi napisał(a): > > Pojawi się więcej 64-bitowców, producenci softu zaczną pisać pod 64 ;) Er... jak na razie, to w drugą stronę idze. Jak 1/2 roku temu kupowałem laptopa hp, można było tylko Vistę wybrać. Teraz okazuje się, że można jednak zainstalować XP, i sterowniki się nawet pojawiły :-) Znajomy przesiadł się dawno, ja prawdopodobnie w tym miesiącu, bo do końca stycznia można zrobić downgrade. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Czyli to trzeba kupic, by Windows był przydatny do 13.12.08, 13:05 czegokolwiek? No, to są firmy sprzedające system juź z tym wszystkim - wystarczy włączyć do prądu komputer... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fat32 Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s IP: *.chello.pl 13.12.08, 14:02 BZDURY. XP działa najlepiej bez szeregu tych pierdół, trzeba tylko powyłączać zbędne usługi i system bedzie startował w niecałe 25 sekund (Pentium M 1,5 Ghz 512 RAM). Poza tym internetowa zapora jest bardzo dobra w XP. Jeśli postawimy kompa za routerem to możemy zapomnieć o instalowaniu pierdół typu antiwirus i jakies antyspamy. XP to LEGENDA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: 35 aplikacji dla Windows bez których nie da s IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 13.12.08, 14:39 ale bzdura vlc nie wymaga kodekow! wiec po co ten pack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *,,* Mój brat też takie pierdoły wygadywał... IP: *.strazgraniczna.pl 08.01.09, 08:17 do momentu aż ISP odciął mu sieć, bo okazało się, że z "bezpiecznego" piecyka wychodziły tony spamu i stał się nodem jakiegoś botnetu. Odpowiedz Link Zgłoś
trawozerca chore... 14.12.08, 00:40 Trzeba być chorym albo masochista, aby uzywac ww zestawu aplikacji. Autor chyba pisal ten tekst z gorączką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotus 35 aplikacji dla Windows bez których nie da się.. IP: 86.46.62.* 14.12.08, 01:45 I znowu reklama portalu sciagnij.pl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek 35 aplikacji dla Windows bez których nie da się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 21:39 Najlepsze zestawienie darmowych programów mają na www.noweprogramy.com Nie chodzi tutaj o ilość, ale o jakość, no i tylko darmowe co mi się szczególnie podoba. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mustang da się IP: *.centertel.pl 15.12.08, 08:34 paczki kodeków jak wspomniana w powyższym artykule to katastrofa - jedynie ffdshow + xvid + quicktime z darmowych antywirusów - avast antyspyware - spybot wirtualne dyski i tworzenie obrazów - alcohol 52% nero jest często dodawane do nagrywarek i nie trzeba instalować go w całości - jedynie palnik Odpowiedz Link Zgłoś
patman Pytanie nr 1 16.12.08, 20:04 Po co komu program antywirusowy??? Jedynie zżera zasoby systemowe, ponadto daje złudzenie bezpieczeństwa. Dziś miałem kolejny test: AVG próbowało usunąć wirusa z twardego dysku, z marnym skutkiem. Dopiero użycie Combofiksa rozwiązało problem. Wniosek - od czasu do czasu ściągnąć aktualnego Combofiksa, on i tak jest skuteczniejszy od zachłannych antywirów. Dodatkowo warto pracować na koncie nie-administratora. Co zrobił ów wirus, gdy chciał przeskoczyć na drugi komp? Program wykonał nieprawidłową operację i tyle go widzieli. Dla pewności jednak zalecam wykopać autostart z pendraków - wystarczy pogrzebać w rejestrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRG 35 aplikacji dla Windows bez których nie da się... IP: 212.244.78.* 17.12.08, 11:59 Po co instalować K-Lite Codec Pack skoro używamy VLC Media Player? VLC ma wbudowane prawie wszystkie kodeki i nie korzysta z kodeków zainstalowanych w system. Zresztą K-Lite potrafi dosyć dobrze namieszać w systemie. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wąż 35 aplikacji dla Windows bez których nie da się.. IP: *.limes.com.pl 21.12.08, 17:59 Co do kodeków, najlepszym rozwiązaniem jest imo CCCP, mamy wszystko co potrzebne razem z Zoom i Media Classic Playerem, na dodatek odpalimy filmy w coraz bardziej popularnym formacie .mkv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksmx Nr1 to SKYPE,GG nie używam od roku bo jest do Dpy IP: *.icpnet.pl 22.12.08, 19:36 GG do niczego się nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś