Dodaj do ulubionych

he he he chłopak -,-

06.09.12, 17:16
Hey kotki mam mega problem. Jestem strasznie wysoka. (176 ok.) i jest chłopak niestety niższy ode mnie i mlodszy ale że jest mlodszy to walic. Chodzi o to że chciałabym mu powiedzieć co czuje do niego ale po 1 mało się znamy po 2 chyba raczej nie chciałby być ze starszą i większą dziewczyną a po 3 nie chce nigdzie wychodzić ;/ Nie wiem co robić chce sb dać spokój ale nie moge za bardzo zajebisty jest.;/sciana
Obserwuj wątek
    • xnamex Re: he he he chłopak -,- 10.09.12, 08:37
      hm...może warto spróbować ? a jeśli on odwzajemnia uczucie? a jeśli za bardzo się boisz, to może przeczekaj, to pewnie nastoletnie zauroczenie, skoro mało go znasz...<br />
      pozdrawiam, <br />
      xnamex kiss
    • blaugball . 10.09.12, 18:22
      Co ci szkodzi spróbować? Warto żałować teog, co zrobiliśmy niż tego, czego nie zrobliśmy... Mi też podoba się chłopiec, który jest troszkę wyższy ode mnie ( mam prawie tyle smao wzrostu co ty) i jestem od Nieog szersza w biodrach, ale trudno. ; 3
      Pewnie chłopacy jeszcze urosną. wink
    • mesajahforever Re: he he he chłopak -,- 13.09.12, 15:31
      Z jednej strony wszystko się sprowadza do tego, że mu sie podobam i wgl, ale robi też takie fazy które mnie mylą. Nie wiem co robić powiedziałabym mu wszystko ale boje się, że go strace jak mu powiem co do niego czuje. Teraz jesteśmy przyjaciółmi i nawet chcemy się całować. Mówimy sb że to po przyjacelsku ale dla mnie to bedzie cos wyjątkowego. Powiedział, że niech jego kolega patrzy jak chcesz ja mu powiedziałam, że wisi mi to czy bedzie myślał że jesteśmy parą i on powiedział że też mu to wisi więc no xd...;/
      Ja już poprostu nie wiem co myśleć. Może poczekam jeszcze ale ja naprawde czuje cos do niego że ohhh <3
    • niegrzeczna... Re: he he he chłopak -,- 16.09.12, 12:41
      Po 1 sama mam 175 i mi to w ogóle nie przeszkadza wręcz przeciwnie cieszę się z tego big_grin 2 postaraj się Go lepiej poznać.. i nie bój się powiedzieć mu tego co czujesz.. Lepiej jest spróbować niż później żałować, że w ogóle się nie spróbowało .. wink
      Powodzenia ;*
      • mesajahforever Re: he he he chłopak -,- 16.09.12, 14:56
        Ale zdaje mi się, że jak mu powiem co do niego czuje to jeżeli on nie odwzajemnia moich uczuć to odejdzie ode mnie a tego bym nie zniosła..sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka